Fan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η διαφορά;
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η διαφορά; Με vodafone πληρώνω 24ρα, πιάνω 21 και δίνω 20 και κάτι.. ΕΦΥΓΕΣ ΧΘΕΣ !
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η διαφορά; Ειναι πολυ κακη η συνδεση σου...ποσο μακρυα εισαι απο καφαο?ανεβασε και τα στατιστικα της γραμμης σου
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πληρώνεις vdsl και έχεις 17.2? Η σύνδεση σου είναι τραγική. Επικοινώνησε με τον ΟΤΕ και δήλωσε βλάβη. Έχω ADSL και πιάνω 16.5.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η διαφορά; Postαρε line stats του router και πες μας σε ποια περιοχή μένεις...
gusdevelopers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Με vodafone πληρώνω 24ρα, πιάνω 21 και δίνω 20 και κάτι.. ΕΦΥΓΕΣ ΧΘΕΣ ! Πως και έτσι πιάνεις 21 εγώ παίρνω 15;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πως και έτσι πιάνεις 21 εγώ παίρνω 15;;; Μένετε στην ίδια γειτονιά/πολυκατοικία?
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Πως και έτσι πιάνεις 21 εγώ παίρνω 15;;; Έχω καμπίνα εδώ δίπλα Σκέψου έγινε μεταφορά της γραμμής απ το παλιό σπίτι που έμενα στο οποιο κλείδωνα στα 8..
gusdevelopers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω καμπίνα εδώ δίπλα Σκέψου έγινε μεταφορά της γραμμής απ το παλιό σπίτι που έμενα στο οποιο κλείδωνα στα 8.. τι λες ρε θύριο σε ποια περιοχή;
Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Postαρε line stats του router και πες μας σε ποια περιοχή μένεις... Στη Δάφνη μένω. Περίπου 900 μέτρα μακριά πρέπει να είναι το καφάο. Τα line stats πώς τα βρίσκω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Από το menu του router...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα