Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι.

Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα.

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η διαφορά;

Δημοσ.

Έχω εδώ και χρόνια το 30 VDSL της connex. Δίνω 44,5 ευρώ το μήνα πάγιο. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 17,2 για download και 2,3 για upload. Γενικά, η γραμμή ζήτημα να έχει πέσει πάνω από 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια και αυτό για λίγες ώρες, οπότε είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι.

Όμως πριν από μια βδομάδα, ένας φίλος που μένει λίγα στενά πιο κάτω έβαλε την 24αρα της connex και πιάνει 19,5 στο download και 1,5 στο upload. Και φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα.

Με vodafone πληρώνω 24ρα, πιάνω 21 και δίνω 20 και κάτι.. ΕΦΥΓΕΣ ΧΘΕΣ ! 

Δημοσ.

Ειναι πολυ κακη η συνδεση σου...ποσο μακρυα εισαι απο καφαο?ανεβασε και τα στατιστικα της γραμμης σου

Δημοσ.

Πληρώνεις vdsl και έχεις 17.2?  Η σύνδεση σου είναι τραγική. Επικοινώνησε με τον ΟΤΕ και δήλωσε βλάβη. Έχω ADSL και πιάνω 16.5.

• Super Moderators
Δημοσ.

Postαρε line stats του router και πες μας σε ποια περιοχή μένεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως και έτσι πιάνεις 21 εγώ παίρνω 15;;;

Μένετε στην ίδια γειτονιά/πολυκατοικία?

Δημοσ.

Πως και έτσι πιάνεις 21 εγώ παίρνω 15;;;

Έχω καμπίνα εδώ δίπλα :P

Σκέψου έγινε μεταφορά της γραμμής απ το παλιό σπίτι που έμενα στο οποιο κλείδωνα στα 8.. 

Δημοσ.

Έχω καμπίνα εδώ δίπλα :P

Σκέψου έγινε μεταφορά της γραμμής απ το παλιό σπίτι που έμενα στο οποιο κλείδωνα στα 8..

τι λες ρε θύριο σε ποια περιοχή;
Δημοσ.

Postαρε line stats του router και πες μας σε ποια περιοχή μένεις...

Στη Δάφνη μένω. Περίπου 900 μέτρα μακριά πρέπει να είναι το καφάο.

Τα line stats πώς τα βρίσκω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...