giwrgostapidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 1) Εβαλα σημερα μια αγγελια περι κατι βασεων για ηλεκτρονικου τσιγαρου2) Η αγγελια μου εγκριθηκε. 3) ελαβα κλειδωμα αγγελιας πμ απο administrator και ποντους παραβατικης συμπεριφορας αν καταλαβα καλα.Παω να δημοσιευσω μια απαντηση και βλεπω αυτο εδω.Απαγορεύονται αυστηρά:[/size](α) Η διαφήμιση/προώθηση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.[/size](β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα.[/size](γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού η υπηρεσίας από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής[/size](δ) Η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.[/size]Για πειτε τι εγινε και τι απολα ηταν η αφορμη σας;Γιατι επισης εγκρινατε την αγγελια μου και μετα αποφασισατε να την κλειδωσετε;Γιατι επισης διαγραψατε το τοπικ που ανοιξα για την απορια μου σχετικα με την ευρεση του μηχανηματος dreamcast?Ευχαριστω.
sargio01 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ό,τι έγραψες εδώ γράψε τα σε πμ στον moderator που κλείδωσε την αγγελία ώστε ν' ανοίξεις προσωπική συζήτηση μαζί του για το θέμα γιατί κι αυτό που έκανες ανοίγοντας δημόσια συζήτηση με τέτοιο θέμα είναι ενάντια στους όρους χρήσης του forum... E. (...)Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή. http://www.insomnia.gr/forum-49/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/
giwrgostapidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ό,τι έγραψες εδώ γράψε τα σε πμ στον moderator που κλείδωσε την αγγελία ώστε ν' ανοίξεις προσωπική συζήτηση μαζί του για το θέμα γιατί κι αυτό που έκανες ανοίγοντας δημόσια συζήτηση με τέτοιο θέμα είναι ενάντια στους όρους χρήσης του forum... http://www.insomnia.gr/forum-49/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Aδελφε αυτο εκανα αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Aδελφε αυτο εκανα αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση. Μην ξεχνάς ότι δεν έστειλες μήνυμα σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών άλλα σε ένα φόρουμ που οι Μοντ άπλα βοηθάνε δεν είναι υποχρεωμένοι να είναι σε έναν υπολογιστή 8 ώρες την μέρα... λίγο υπομονή και θα σου απαντήσουν σε ότι απορία έχεις σε πμ.
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατι επισης διαγραψατε το τοπικ που ανοιξα για την απορια μου σχετικα με την ευρεση του μηχανηματος dreamcast? Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις