Προς το περιεχόμενο

LEAGOO KIICAA POWER Fingerprint 3G WCDMA Smartphone 2GB RAM+16GB ROM(PRESALE) 54€ tomtop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ψαχνει ο εκτελωνιστης δεν τον νοιαζει αν το πηρες σε προσφορα πχ 50€ η με κουπονια σου βγηκε τοσο

Κοιταει την τρεχον τιμη που βρηκε σε site και ετσι ριχνει τα εξοδα

Δημοσ.

μαλιστα....!!!

οποτε το πατρυ με τις αγορες απο την εκει μερια λαμβανει σιγα σιγα τελος.

εκτος αν το παρουν χαμπαρι οι κινεζι και φτιαξουν καμια αποθηκη στην Ευρωπη οποτε η αποστολη να γινεται απο εκει...

Ευρωπαικες αποθηκες εχουν εδω και 2 χρονια αρκετα κινεζομαγαζα αλλα με περιορισμενα μοντελα και εξ'αρχης ακριβοτερη τιμη απο 20 εως 30€.

Γι'αυτο ρωτησα αν υποστηριζει το μαγαζι τριγωνικη μεσω Ευρωπης.

Μερικα μαγαζια εχουν ξεκινησει, κατι ακουγεται για το vickmall, ενω το gearbest εχει επιλογη EU Express (διαθεσιμη απο μια απο τις δικες του κινεζοαποθηκες) που εχει παραπανω κοστος αλλα σιγουρα περναει χωρις τελωνειο αφου "ερχεται" απο Αγγλια. Δοκιμασμενο προσωπικα σε ultranotebook στα 330 ευρω και ογκωδες καθαριστη αερα xiaomi!

http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%ce%bc%ce%ad%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-gearbest-priority-line/

Δημοσ.

μαλιστα....!!!

οποτε το πατρυ με τις αγορες απο την εκει μερια λαμβανει σιγα σιγα τελος.

εκτος αν το παρουν χαμπαρι οι κινεζι και φτιαξουν καμια αποθηκη στην Ευρωπη οποτε η αποστολη να γινεται απο εκει...

Ολα τα δεματα εκτος ΕΕ περνανε τελωνειο.Καποια ελεγχονται καποια οχι.Απλα σε μεγαλα δεματα ειναι πιο πιθανο και αναλογα τον τροπο αποστολης (ΕΛΤΑ + απλο δεμα ειναι το λιγοτερο πιθανο). 

Επισης καποια μεγαλα μαγαζια οπως το gearbest δινει τροπο αποστολης ωστε να μην περασει 100% απο τελωνειο.

http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-gearbest-priority-line/

Αντιθετα τωρα η αγορα απο Κινα αποκτα ενδιαφερον και ασε καποιους  να "μοιρολατρουν"  εχοντας αγνωστους λογους για να το κανουν

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια, 2 σελιδες αναφαορα στο τελεωνειο και ουτε ενα post γιατο κινητο.

Αξιζει ή οχι τελικα για μια πολυ χαλαρη χρηση? 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει στον πατέρα μου το LEAGOO M5 και ήταν μια χαρά πάντως.

Μα με το κατάστημα δεν έχω καλή εμπειρία. Μία φορά είχα παραγγείλει ένα αντίστοιχο με αυτό κινητό σε προπαραγγελία και ενώ είχε περάσει ένας μήνας από την ημερομηνία που υποτίθεται θα το έστελνε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έπειτα από επικοινωνία και αφού μου ζητούσαν να το καθυστερήσουμε λίγο γιατί δεν τους τα είχαν στείλει ακόμα, μου επέστρεψαν τα χρήματα τελικά και το ακυρώσαμε

Δημοσ.

Η leagoo γενικά είναι αξιόπιστη εταιρεία τώρα το tomtop είναι σαν να παίρνεις λαχείο.Ειχα αγοράσει ένα oukitel 10000 από την αποθήκη τους στην Γερμανία και μετά από 2 μήνες με άπειρα email μου απάντησαν ότι χάθηκε στην διαδρομή.Η κατάληξη ήταν ενώ τους είπα να το ξαναστείλουν από Γερμανία (για αυτό το είχα πληρώσει extra)μου το έστειλαν από Κίνα ευτυχώς χωρίς τελωνείο

Δημοσ.

Παίδες να σας πω τι έπαθα με τελώνιο. Αγόρασα 2 ip κάμερες 35€ και οι 2. Σήμερα μετά από 2 μήνες μου ήρθε ειδοποίηση απο το ταχύδρομειο να πληρώσω 29.40€ στην Ελλάδα έχουν 40€ περίπου η μία ,Κίνα έχουν γύρω στα 20-22€ . Με τι κριτήρια τιμολογουν το κάθε προϊόν;;; μπορώ να κάνω τίποτα; Καμία Λύση;

Δημοσ.

Πιθανον ειχες αγορασει σε προσφορα και ο τελωνης μπηκε και ειδε τωρα την κανονικη τιμη κ χρεωσε ετσι.

Μην παραλαβεις και ζητα refund απο τον πωλητη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...