Προς το περιεχόμενο

LEAGOO KIICAA POWER Fingerprint 3G WCDMA Smartphone 2GB RAM+16GB ROM(PRESALE) 54€ tomtop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 39 που το ξερεις?υπαρχει καποιος πινακας που δινει εστω και στο περιπου τιμες τελωνειου?

Δημοσ.

Αν διαβάσεις τα νήματα σχετικά με τελωνείο θα δεις ότι σχεδόν όλα τα κινητά τόσο τα κόστολογουν περισσότερα στα σχετικά νήματα

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές τελωνείου είναι γνωστές.

Ο τελώνης θα ανοίξει το πακέτο, θα δει τον τύπο του κινητού, θα μπει σε 2-3 κινέζικα μαγαζιά, θα δει την τιμή του κινητού και θα χρεώσει +24% για ΦΠΑ, +12 για έξοδα τελωνειακού ελέγχου. Τελευταία άρχισαν να χρεώνουν 3 ευρώ επιπλέον τα ΕΛΤΑ σαν έξοδα μεταφοράς δεματος στο τελωνείο, παράδοσης και παραλαβής πάλι.

Αν κάποιος έχει πάρει κινητά σε τιποτα τρελές προσφορές ο τελώνης δε θα μασήσει. θα χρεώσει το ΦΠΑ σε ότι τιμη το βρει και μετά δε μπορείς να κάνεις τιποτα.

Την πιθανότητα να βαριούνται να ανοίγουν πακετα και να ψάχνουν τις τιμές οπότε να πετάνε φιξ τιμή 39 ευρώ ότι πάρεις, όπως λέει ο φίλος από πάνω δεν την αποκλείω καθόλου.

Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Αν παρεις κινητο με κουπονι η προσφορα η οτιδηποτε αλλο αυτο δεν νοιαζει το τελωνειο.

Θα χρεωση την τιμη που θα βρει την στιγμη που θα κανει την αναζητηση

Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω εγω που εχω να κανω αγορα κινητου απο κινα μερια περισσοτερο απο 2 χρονια. να θεωρησω δεδομενο οτι τα κινητα, ταμπλετ κλπ περνανε πλεον απο τελωνειο οπου εκει γινεται χρεωση με φπα κλπ ??

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω εγω που εχω να κανω αγορα κινητου απο κινα μερια περισσοτερο απο 2 χρονια. να θεωρησω δεδομενο οτι τα κινητα, ταμπλετ κλπ περνανε πλεον απο τελωνειο οπου εκει γινεται χρεωση με φπα κλπ ??

Όχι δεδομένο, αλλά πολύ πιθανότερο από όσο ήταν παλιότερα! 

• Like 1
Δημοσ.

το 39 που το ξερεις?υπαρχει καποιος πινακας που δινει εστω και στο περιπου τιμες τελωνειου?

Κινητο αξιας 78€, εσταλει με δηλωμενη αξια 50$ και παρεληφθη την περασμενη βδομαδα με εκτελωνιστικα συνολικα εξοδα 39€.

Στο αυτοκολλητο αναγραφει,

Στατιστικη αξια 100€

ΦΠΑ 24€

Τελη εκτελωνισμου και λοιπων επιβαρυνσεων 15€

Οποτε δεν τους απασχολει αν το πηρες 50€ ή 80€, το υπολογιζουν για 100€.

Σε ακριβοτερα μοντελα, θα ανεβει σιγουρα η ταριφα.

Όχι δεδομένο, αλλά πολύ πιθανότερο από όσο ήταν παλιότερα! 

Εχουν αγριεψει πολυ τελευταια, θα ελεγα πάραα πολύ πιθανότερο.

Μεχρι και πολλα συστημενα μικρης αξιας πχ 8-10-15€, τα καπελωνουν με ταριφα 3€ εως εξοδα ελεγχου.

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα....!!!

οποτε το πατρυ με τις αγορες απο την εκει μερια λαμβανει σιγα σιγα τελος.

εκτος αν το παρουν χαμπαρι οι κινεζι και φτιαξουν καμια αποθηκη στην Ευρωπη οποτε η αποστολη να γινεται απο εκει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...