sarotic777 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Η COSMOTE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ WHAT'S UP ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΉΝΥΜΑ : ( ΕI, ΨIT! 10GB ΓIA 2 MHNEΣ MONO ME 8€ ΣE ΠEPIMENOYN ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ME TO #giga_summeriazo. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH KAΛEΣE 1330 H MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION )
pcos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 ει ψιτ cοsmote! αργησες xarακτηριστικα! τον ιουνιο τα ειχα αναγκη! 3
Billator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Τα λαμογια τρώνε πρώτα τα MB απο τα αλλά πακέτα όχι απο αυτό..
smpt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι παντα καταναλώνονται πρώτα τα GB από τα πακέτα που λήγουν πιο πρώτα. 3
vairass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Τα λαμογια τρώνε πρώτα τα MB απο τα αλλά πακέτα όχι απο αυτό.. Εμένα σε wind τρώει από τα 15gb.. Έχω υπόλοιπο από πακέτο και θα το χάσω.
Genatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εμένα σε wind τρώει από τα 15gb.. Έχω υπόλοιπο από πακέτο και θα το χάσω. Η wind ειναι η χειροτερη σε αυτα, Το φοιτητικο που ειναι 25 μερες δινει 1,5GB και με την ανανεωση 10€ σου δινει καποια ΜΒ για 30 μερες και τρωει πρωτα αυτα και μετα τα αλλα με αποτελεσμα να πρεπει καθε 25 μερες να βαζεις πακετο. Τραγικοι 1
pcos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 στη wind δεν ειναι λαμογια ουτε απατεωνες. ανικανοι ειναι!
Billator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι παντα καταναλώνονται πρώτα τα GB από τα πακέτα που λήγουν πιο πρώτα. Αυτό το κάνει πρώτη φορά η Cosmote γιατί πάντα έβαζα αυτά τα εποχιακά πακέτα internet που έβγαζε. Πάντα ανεξαιρέτως ποια λήγουν πρώτα κατανάλωνε τα GB της εποχιακής προσφοράς. Τώρα τα έβαλε ημερολογιακά. Προφανώς το πακέτο των 10Gb λήγει σε 2 μήνες άρα σε αναγκάζει να τρως πρώτα αυτά που μπαίνουν κάθε μήνα και με τις ανανεώσεις τα οποία μπορούσες αυτό δίμηνο να τα "μαζέψεις". Τώρα τρέχα γύρευε
Antonis3d Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) νομιζω ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για τις εταιριες να επιλεξουν ποιο πακετο να χρησιμοποιειται πρωτο.π.χ εχεις 500mb για 7 ημερες και 10gb για 2 μηνες. εδω προφανως θες να φας πρωτα τα 500mb γτ ληγουν σε 7 μερες.π.χ2 εχεις 10gb για 7 ημερες και 500mb για 1 μηνα. εδω θες να φαει πρωτα τα 10gb γτ λιγουν αυτα πρωτα.οποτε πως μπορει μια εταιρεια να διαλεξει ποιο πακετο να χρησιμοποιηθει πρωτο οταν ο καθε χρηστης εχει αλλες ημερομηνιες ληξης στα πακετα του και διαφορετικα MB,διαφορετικες συνηθειες κτλ. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από Antonis3d 1
Jake07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 νομιζω ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για τις εταιριες να επιλεξουν ποιο πακετο να χρεισιμοποιειται πρωτο. π.χ εχεις 500mb για 7 ημερες και 10gb για 2 μηνες. εδω προφανως θες να φας πρωτα τα 500mb γτ ληγουν σε 7 μερες. π.χ2 εχεις 10gb για 7 ημερες και 500mb για 1 μηνα. εδω θες να φαει πρωτα τα 10gb γτ λιγουν αυτα πρωτα. οποτε πως μπορει μια εταιρεια να διαλεξει ποιο πακετο να χρησιμοποιηθει πρωτο οταν ο καθε χρηστης εχει αλλες ημερομηνιες ληξης στα πακετα του και διαφορετικα MB,διαφορετικες συνηθειες κτλ. Ο μοναδικος τροπος που νομιζω ειναι και ευκολος, να σε ρωταει μεσω του app πχ, ποιο απο τα δυο πακετα σου θες εσυ να καταναλωθει πρωτο.
Zerg13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Οταν τελειωσουν τα 8gb τι γινεται μετα ογκοχρεωση; Παρακαλω μονο επιβεβαιωμενες απαντησεις.
mavroulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Οταν τελειωσουν τα 8gb τι γινεται μετα ογκοχρεωση; Παρακαλω μονο επιβεβαιωμενες απαντησεις. Ενεργοποιείς την υπηρεσία my internet και όταν τελειώσαν τα data, σου κόβει το internet. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες κάποιο άλλο πακέτο δεδομένων.
marmagia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μπορεί κάποιος να ενεργοποίησει το πακέτο δεύτερη φορά μέσα στο δίμηνο αν του τελειώσουν τα GB; 1
gapostolidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Τα MB αθροίζονται από τα διάφορα πακέτα και ημερομηνία λήξης είναι η πιο μακρινή (σε εμένα αθροίζονται με τα 500 δωρεάν MB από την ανανέωση χρόνου των 10 €). Γιατί να μην μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάνω από μία φορές,και βέβαια μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα