Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η COSMOTE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ WHAT'S UP ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΉΝΥΜΑ :

( ΕI, ΨIT! 10GB ΓIA 2 MHNEΣ MONO ME 8€ ΣE ΠEPIMENOYN ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ME TO #giga_summeriazo. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH KAΛEΣE 1330 H MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION )

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι παντα καταναλώνονται πρώτα τα GB από τα πακέτα που λήγουν πιο πρώτα.

• Like 3
Δημοσ.

Τα λαμογια τρώνε πρώτα τα MB απο τα αλλά πακέτα όχι απο αυτό..

Εμένα σε wind τρώει από τα 15gb.. Έχω υπόλοιπο από πακέτο και θα το χάσω.

Δημοσ.

Εμένα σε wind τρώει από τα 15gb.. Έχω υπόλοιπο από πακέτο και θα το χάσω.

Η wind ειναι η χειροτερη σε αυτα, 

Το φοιτητικο που ειναι 25 μερες δινει 1,5GB και με την ανανεωση 10€ σου δινει καποια ΜΒ για 30 μερες και τρωει πρωτα αυτα και μετα τα αλλα με αποτελεσμα να πρεπει καθε 25 μερες να βαζεις πακετο. Τραγικοι 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι παντα καταναλώνονται πρώτα τα GB από τα πακέτα που λήγουν πιο πρώτα.

Αυτό το κάνει πρώτη φορά η Cosmote γιατί πάντα έβαζα αυτά τα εποχιακά πακέτα internet που έβγαζε.

Πάντα ανεξαιρέτως ποια λήγουν πρώτα κατανάλωνε τα GB της εποχιακής προσφοράς. Τώρα τα έβαλε ημερολογιακά. Προφανώς το πακέτο των 10Gb λήγει σε 2 μήνες άρα σε αναγκάζει να τρως πρώτα αυτά που μπαίνουν κάθε μήνα και με τις ανανεώσεις τα οποία μπορούσες αυτό δίμηνο να τα "μαζέψεις".

Τώρα τρέχα γύρευε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για τις εταιριες να επιλεξουν ποιο πακετο να χρησιμοποιειται πρωτο.

π.χ εχεις 500mb για 7 ημερες και 10gb για 2 μηνες. εδω προφανως θες να φας πρωτα τα 500mb γτ ληγουν σε 7 μερες.

π.χ2 εχεις 10gb για 7 ημερες και 500mb για 1 μηνα. εδω θες να φαει πρωτα τα 10gb γτ λιγουν αυτα πρωτα.

οποτε πως μπορει μια εταιρεια να διαλεξει ποιο πακετο να χρησιμοποιηθει πρωτο οταν ο καθε χρηστης εχει αλλες ημερομηνιες ληξης στα πακετα του και διαφορετικα MB,διαφορετικες συνηθειες κτλ.

Επεξ/σία από Antonis3d
  • Like 1
Δημοσ.

νομιζω ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για τις εταιριες να επιλεξουν ποιο πακετο να χρεισιμοποιειται πρωτο.

π.χ εχεις 500mb για 7 ημερες και 10gb για 2 μηνες. εδω προφανως θες να φας πρωτα τα 500mb γτ ληγουν σε 7 μερες.

π.χ2 εχεις 10gb για 7 ημερες και 500mb για 1 μηνα. εδω θες να φαει πρωτα τα 10gb γτ λιγουν αυτα πρωτα.

οποτε πως μπορει μια εταιρεια να διαλεξει ποιο πακετο να χρησιμοποιηθει πρωτο οταν ο καθε χρηστης εχει αλλες ημερομηνιες ληξης στα πακετα του και διαφορετικα MB,διαφορετικες συνηθειες κτλ.

Ο μοναδικος τροπος που νομιζω ειναι και ευκολος, να σε ρωταει μεσω του app πχ, ποιο απο τα δυο πακετα σου θες εσυ να καταναλωθει πρωτο.

Δημοσ.

Οταν τελειωσουν τα 8gb τι γινεται μετα ογκοχρεωση; Παρακαλω μονο επιβεβαιωμενες απαντησεις.

Ενεργοποιείς την υπηρεσία my internet και όταν τελειώσαν τα data, σου κόβει το internet. 

Από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες κάποιο άλλο πακέτο δεδομένων.

Δημοσ.

Τα MB αθροίζονται από τα διάφορα πακέτα και ημερομηνία λήξης είναι η πιο μακρινή (σε εμένα αθροίζονται με τα 500 δωρεάν MB από την ανανέωση χρόνου των 10 €).

Γιατί να μην μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάνω από μία φορές,και βέβαια μπορείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...