Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις να κάνεις απλά φλου/blur πρόσωπα για να μη φαίνονται, είναι πολύ απλό κι εύκολο και υπάρχουν δωρεάν προγράμματα για να το κάνεις όπως το GiMP  και το Paint.Net.

Αν θέλεις να αφαιρείς τα πρόσωπα από το κάδρο και να γεμίζεις το πίσω, ώστε να μη φαίνεται η "αφαίρεση", τότε το Photoshop σου χρειάζεται, αλλά ως τεχνική (για να έχω καλό αποτέλεσμα), είναι αρκετά δύσκολη.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το inpaint ειναι πιο απλο.Βεβαια στα εφφε εικονας- βιντεο δεν υπαρχουν one click λυσεις.Μπορει να γινει με το gimp με το plugin resynthesizer η και χειροκινητα με cloning. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το inpaint ειναι free ψαξτο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, τέτοιες λειτουργίες ανήκουν στα προχωρημένα στάδια του photo editing και αναγκαστικά θα πας σε πρόγραμμα όπως το photoshop ή το δωρεάν gimp ή κανένα corel photo paint. Κάτι αυτόματο και εύκολο ούτε κι εγώ δε γνωρίζω να υπάρχει.

Ξεκίνα με ένα πρόγραμμα και δες μερικά tutorials στο youtube και σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις. Εξ άλλου για αυτό που θέλεις χρειάζεσαι μόνο selection tool, magic wand, λίγο mask editing και βασικές γνώσεις στα layers. Άντε και λίγο clone stamp και healing tool.

Δημοσ.

Αρα δεν ειναι free.Παντως ο τροπος εργασιας που συνιστω ειναι να κανεις το βασικο σβησιμο με τις αυτοματες λυσεις ( healing brush, resynthesizer η inpaint) και μετα να προχωρησεις σε λεπτομερεις διορθωσεις. Το σκεπτικο ειναι οτι δεν μας ενδιαφερει αυτο που θελουμε να σβησουμε αλλα αυτο που φανταζομαστε οτι υπαρχει πισω του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...