Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Chester Bennington

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν ημουν ποτε die hard fan των linkin park , ποιος δεν εχει λιωσει το "numb" , ποιος δεν εχει περασει δυσκολες στιγμες με το "what i've done" , ποιος δεν εχει τραγουδησει το "waiting for the end" και η λιστα συνεχιζει ετσι μεχρι που καταλαβαινεις οτι τελικα εισαι fan τους .

Καθομαι και παρακολουθω το φβ , και βλεπω να ποσταρουν rip απο μελοι black metal συγκροτηματων μεχρι rappers . Ανθρωπο που ακουνε σκυλαδικα , ανθρωποι που ακουνε pop . Ανεξαρτητα το τι ειναι ο καθενας , ολους μας ταρακουνησε αυτος ο θανατος , και νομιζω αυτη ειναι η πιο τρανταχτη αποδειξη οτι κατι εκαναν σωστο .

Α ρε Chester , κι εμεις σε βριζαμε επειδη ειχες πει οτι εσυ και οι lp σωσατε την μεταλ .Την μεταλ μπορει να μην την σωσατε εσεις , αλλα τον καθενα μας προσωπικα τον σωσατε πολλες φορες ..

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγο μου το ανέφερε ένας φίλος μου από το skype.

Πάντως χωρίς πλάκα, τα τραγούδια τους είχαν φοβερή πέραση κάποτε, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάποιο τραγούδι τους έστω και τυχαία.

Εδώ και ένα videoclip που βγήκε λίγες ώρες πριν χάσει την ζωή του ο τραγουδιστής.

https://www.youtube.com/watch?v=lvs68OKOquM

Δημοσ.
Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου κοπάνα στη πρώτη γυμνασίου για να πάω μοναστηράκι και να ψωνίσω μια μπλούζα και ένα πανό των L.P.

δεν έχω λόγια,

Rest in peace.

Δημοσ.

Ρε γμτ...

τι να πω... :(

Κορνελ κ τωρα κ αυτος, με τον ιδιο τροπο, στα γενεθλια του Κορνελ...

οπως ειπε κ φιλος, οσοι δεν πεθαναν το '16, αυτοκτονουν το '17.

γαμω την τρελα μου δλδ.

Δημοσ.

Πρόσφατα τραγούδησε στη κηδεία του φίλου του Cornell εν το μεταξύ... και τώρα αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο;

δεν βλέπω καμία αντίφαση

η μόνη αντίφαση είναι το τι τα θες τα 6 παιδιά άμα είσαι καταθλιπτικός του θανατά αλλά τέσπα μεγάλο θέμα

• Like 1
Δημοσ.

δεν βλέπω καμία αντίφαση

η μόνη αντίφαση είναι το τι τα θες τα 6 παιδιά άμα είσαι καταθλιπτικός του θανατά αλλά τέσπα μεγάλο θέμα

ε καλά υποθέτω πως δεν είχε στα σχέδια του να αυτοκτονήσει 

δεν ειμαι γιατρός αλλα έχω την εντύπωση πως τα άτομα που βρίσκονται σε τέτοια φάση προσπαθούν να βρουν καθημερινά ένα λόγο για να μην αυτοκτονήσουν και όσο δεν βρίσκουν βοήθεια στο πρόβλημα τους χρησιμοποιούν κάθε χαρά μικρή ή μεγάλη σαν προσωρινό επίδεσμο οπότε προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...