Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα μια 1080 ti oc asus strix απο το ebay και εχει κανει 1 μηνα και 1 μερα και ακομα δεν εχει ερθει το εχει στειλει μεσω ελτα χωρις trucking number απο ισπανια. υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το δεμα ? εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ? να κανω refund να παρω τα λευτα μου ? στελνω στον πωλητη και δεν απανταει , του λεω να μου στειλει την αποδειξη απο τα ελτα και δεν μου απανταει .. (ειναι 100% θετικος ο πωλητης εχει πουλησει ακομα 5-6 πραγματα )

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γενικά τα ΕΛΤΑ αυτή τη περίοδο τον παίζουν. Εμένα έκαναν να μου φέρουν 20 μέρες κάτι μνήμες από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, τις πήγαιναν από κέντρο διαλογής σε υποκατάστημα και από υποκατάστημα σε κέντρο διαλογής και μετά πάλι σε υποκατάστημα. Εσύ τώρα αυτό που ρωτάς δεν μπορεί να σου το απαντήσει κανείς τι έχει γίνει παρά μόνο ο πωλητής. Ούτε number υπάρχει ούτε τίποτα που να μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει περιπτωση να μου κανουν refund ?

Επεξ/σία από rooy
Δημοσ.

Πηρες καρτα που κανει τοσα λεφτα απο ebay?

Να ευχεσαι να ερθει και να μην εχει και καμια 10αρια παστελια μεσα.

Εγω θα εκανα claim στο paypal απο τωρα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα βγαλω βιντεο καθως ανοιγω το πακετο ! 

υπαρχει αυτη η περιπτωση να ερθει και να εχει πετρες μεσα ? δεν με καλυβει το buyer protection στο ebay ? 

Επεξ/σία από rooy
Δημοσ.

αν εδωσες κατω απο 300ευρω ξεκινα ηδη διαδικασιες ,επισης ξεκινα ηδη διαδικασιες για το οτι δεν ηρθε το paypal ειναι αργοκινητο και απο την στιγμη που δεν πηρες τπτ και κωδικο αποστολης δεν εχεις στο χερι δικαιολογας για αυτους την οποια ανησυχια,και παιζει και πολυ ανετα να ναι απατεωνια γιατι αν ηταν αξιοπιστος πωλητης θα την εστελνε με κωδικο αποστολης για ναι καλυμενος απο το paypal....

Δημοσ.

700 ευρω την πηρα

ανοιξε paypal claim  αδυνατο να αντιληφθω ποιος λογικος πωλητης θα εστελνε χωρις κωδικο αποστολης , μαλλον δανειο εκανες στον ισπανο για κανα μηνα με τοκο στη τραπεζα ,εαν πουλουσε και πανω απο μια περιμενεις αδικα...

Δημοσ.

Πηρες καρτα που κανει τοσα λεφτα απο ebay?

Να ευχεσαι να ερθει και να μην εχει και καμια 10αρια παστελια μεσα.

Εγω θα εκανα claim στο paypal απο τωρα.

Και ενας kerry gold πουλουσε χρυσα rolex με μολις 500 μαντεψε τι εστελνε :lol:

• Like 1
Δημοσ.

μιλαμε τωρα η καρτα κανει 900 και την δινει 700 οχι 200 ευρω... μου εχει στειλει και αποδειξη αγορας απο το μαγαζι και ειχε φωτο τις καρτας και μου εστειλε ξανα την καρτα φωτο και ακομα και πριν την στειλει το κουτι... αλλα το θεμα μας ειναι οτι ακομα δεν εχει ερθει τιποτα.. μπορει απλα να αργησε και να εκραξα αδικα τον ανθρωπο :P η ακομα μπορει και να χαθηκε που λιγο δυσκολο γιατι δεν ειναι μικρη συσκευασια

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα έλεγα να μην ανησυχείς!

Το μόνο κακό είναι πως έστειλε το αντικείμενο χωρίς tracking number (κακώς το δέχτηκες και εσύ)

Από εκεί και πέρα πιστεύω (κρίνοντας και από τις υπόλοιπες συναλλαγές του) ότι θα πάρεις την καρτούλα κανονικά!

Γενικά όμως να αποφεύγεις τέτοιες αγορές από ebay!

Φιλικά, Ζάχος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...