Votritis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν κατάλαβα θελει οπωσδήποτε καρτα μνήμης της σονυ η μπορείς να περασεις τα παιχνιδια σε εξωτερικο σκληρό? Εχω αρκετα χρόνια ps+ συνδρομή και εχω μαζέψει πολλα παιχνιδια για vita και ψήνομαι να δω καποια απο αυτά ....
vste Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν κατάλαβα θελει οπωσδήποτε καρτα μνήμης της σονυ η μπορείς να περασεις τα παιχνιδια σε εξωτερικο σκληρό? Εχω αρκετα χρόνια ps+ συνδρομή και εχω μαζέψει πολλα παιχνιδια για vita και ψήνομαι να δω καποια απο αυτά .... Μπορεις σε εξωτερικο σκληρο αρκει να εχει τροφοδοσια. Και δεν χρειαζεται να βαλεις τα παιχνιδια απο το PS+. Αν το κανεις jailbreak με Henkaku μπορεις να περασεις πολλα περισσοτερα. 1
sils Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τα παιχνιδια Του plus αστα για tο vita Και το pstv καντο jailbreak και με ενα στικακι 64giga εισαι οκ......πιστευω οι περισσότεροι αυτο κανουν. Το κωδικο για τα 3 παιχνιδια περνα τον στο vita.... Τωρα αν το κανεις jailbreak μην βαλεις το sony account σου εκει...
animae Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Λοιποοον. Καταχας ευχαριστω για το λινκ. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κυριως για το ΤΙ κανει το καθενα και οχι το πως θα το βαλω (αυτο ειναι γελοιο σε ολα) να σας γραψω επιγραματικα τα ευρηματα μου μπας και βοηθηθει και κανεις αλλος HENKAKU Το βασικο που "σπαει" το vita/pstv. Μια πανευκολη διαδικασια με μονο "πλην" οτι πρπεει να το κανεις καθε φορα που ανοιγεις την κοσνολα (απο poweroff). Πλεον ακομα και αυτο εχει γινει πανευκολο με το πατημα του "install" στο bubble που θα σου εμφανιστει κατα την πρωτη εγκατασταση. Η βασικη εφαρμογη ειναι file manager για κανεις install προγραμματα οπου ανοιγει και ftpserver ωστε να μεταφερεις τα προγραματα αυτα. VitaShell ενας *καλυτερος* file manager. δεν ειναι αναγκαστικο να το βαλεις. Εγω προσωπικα ακομα δεν το εχω χρησιμοποιησει μου ειναι αχρηστο για την ωρα. VITA HOMEBREW BROWSER Εφαρμογη οπου...κατεβαζεις ολες τις αλλες εφαρμογες απευθειας σαν "store". Κανονικα η διαδικασια ειναι α) πας στο σαιτ, β) κατεβαζεςι το προγραμμα γ) το στελνεις με καποιον τοπο στην κοσνολα δ) το εκαθιστας. Τωρα απλα απο την εφαργομγη αυτη. (ισως για αυτο το λογο ο VitaShell γινεται ψιλο αχρηστος. (εχουν βγει και αλλα δυο τρια προγραμματα παρομοια δεν ξερω συγκρισεις τι παιζει) ePSP bubble installer μια εφαρμογη οπου σου εγκαθιστα ενα dummy bubble στο μενου. Γιατι? για το επομενο βημα (προσοχη οτι πρεπει να εχεις κανει activate την κονσολα με εναν ευκολο παλι τροπο) Adrenaline και ερχομαστε στην βασικη εφαρμογη για εμενα. Οτι εκανα ως τωρα ηταν τα προεορτια για αυτο εδω. Ειναι η εφαρμογη που θα σου επιτρεψει να παιξεις psone παιχνιδια απο σκληρους μνημες οτι γουσταρεις. Το εγκαθιστας χρησιμοποιοντας ενα προγραμμα easy adrenaline installer καπως. Αυτο μετα μην το διαγραψεις γαιτι με αυτο θα μπορεις να κανεις update στο adrenaline. Κατα την διαδικασια θα χρειαστει το adrenaline να εγκατασταθει "πανω" σε ενα bubble ΕΞΟΥ και το προηγουμενο περιεργο βημα .Οταν το ανοιγεις ειναι μια εφαρμογη με layout μοιαζει με του ps3 και αν καταλαβα καλα δεν ειναι ακριβως emulator καθως χρησιμοποιει τον...emulator που εχει ετσι και αλλιως η κονσολα. απλα σου επιτρεπει να ΤΟΝ χρησιμοποιεις.... ουφ....αυτα....αξιζει παντως παιδια ειναι καλο. και προφανως μετα αμα θες βαζεις και emulator για ολα τα αλλα χρησιμοποιοντας το homebrew browser. (αν εχει κανει κανεις συγκρισει μεταξυ των emulator γιατι για καθε *κονσολα* εχει 2-3 διαφορετικα ας τα πει) 3
Galaxy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το vitacell το θες ούτως ή άλλος για να εγκαθιστάς παιχνίδια μεγάλα κτλ που δεν υπάρχουν στο Homebrew Browser μαζί και με άλλα εργαλεία βέβαια , αρα είναι απαραίτητος . 2
Galaxy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 καφέ φτιάχνει ; Όχι .... και netflix .. δε νομίζω ...
Damachi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ε με ουτε 29,90 λογικο δεν ειναι ; O κοτσοβολος μαλιστα στα τελευταια το χε ρηξει στα 27,90 σχεδων σταμπα το κουτακι .
animae Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 απο οτι διαβαζα παντως μπορεις να βαλεις το netflix στο pstv. Υπαρχει ενας τροπος (whitelist αν το ψαξετε) που ξεκλειδώνει ολα τα παιχνιδια/προγραμματα που και καλα are not supported by the ps store on your platform. οποτε περνας το whitelist και το κατεβαζεις κανονικα απο το store. Ομως μην πατησεις πανω στα δικα μου λεγόμενα αν το σκεφτεσαι μονο για αυτό Ε με ουτε 29,90 λογικο δεν ειναι ; O κοτσοβολος μαλιστα στα τελευταια το χε ρηξει στα 27,90 σχεδων σταμπα το κουτακι . και με τα 2 ευρω αγοραζεις ΚΑΙ καφε. Αρα με 30 ευρω κανει ΚΑΙ καφε. burned
elitistis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παρέλαβα σήμερα από public. Οι αξιολογήσεις μου αποτελούν απόδειξη για το τι μέλος είμαι κι αν λέω την αλήθεια. Λοιπόν, το κουτί ήταν εξωτερικά ταλαιπωρημενο αλλά δεν έδωσα τόσα σημασία. Πάω σπίτι, το ανοίγω, το μηχάνημα μέσα στις γρατζουνιές. Ψάχνω το voucher για τα παιχνίδια, πουθενά. Συνδέω το μηχάνημα στην τηλεόραση, τα παιχνίδια ήταν ήδη εγκατεστημένα, ο τύπος που το είχε πριν είχε συνδέσει και το ps plus account του οπότε είδα το όνομά του, στο ιστορικό της κονσόλας υπήρχαν τα κατά καιρούς error που είχε βγάλει και γενικά ήταν μια και επισήμως μεταχειρισμένη κονσόλα. Ναι, η τιμή είναι σούπερ, και από μέλος στο φόρουμ ίσως το έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά, αλλά ρε κερατάδες λίγη ντροπή. Τι λέτε να κάνω; ΥΓ Eχει firmware 3.60.Νομιζω μας κάνει ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αύριο πακετάρισμα μαζί με την απόδειξη αγοράς και επιστροφή στο κατάστημα που το αγόρασες. Περιμένεις να σου φέρουν καινούργιο - σφραγισμένο με τους κωδικούς για τα παιχνίδια που έχει το πακέτο.
grmaster2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για όσους ακόμα ψάχνονται να διευκρινίσω ότι παίζει (όχι όλα όμως) παιχνίδια ps1, psvita (ουσιαστικα psp2) και psp1. Άρα είναι κυρίως για λάτρεις παλαιότερων παιχνιδιών, και όχι δεν παίζει παιχνίδια ps2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα