Προς το περιεχόμενο

Sony Playstation TV 30euro public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες οτι θες και ενα official πσ3 η πσ4 controller και 2,5'' hddock μη σε βριζουν μετα γιατι σκετο ειναι αχρηστο :-P

Και  μερακι και υπομονη για να περασεις henkaku

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για remote play PS4 στο υπνοδωμάτιο, όταν η κοπέλα θέλει να βλέπει κάτι άλλο και κανένα από τα PS Plus παιχνίδια.

Δεν έχει νόημα? Δεν νομίζω να παίζω πολύ, γι'αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ με homebrew.

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για remote play PS4 στο υπνοδωμάτιο, όταν η κοπέλα θέλει να βλέπει κάτι άλλο και κανένα από τα PS Plus παιχνίδια.

Δεν έχει νόημα? Δεν νομίζω να παίζω πολύ, γι'αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ με homebrew.

Μια χαρά remote play έχει. Αλλά αν θέλεις να το χρησιμοποιείς για αυτό το σκοπό χάνεις το homebrew που είναι όλο το ζουμί.

Το PSTV έχει εξαιρετικά παιχνίδια! Κρίμα είναι να μην ασχοληθείς και με αυτό.

Στην τελική αν αντέχει η τσέπη σου πάρε δύο. Ένα official για remote play και ένα homebrew.

Δημοσ.

Τι παιχνιδια δηλαδη? δεν παιζει μονο παιχνιδια ps3/4/vita?

Σαν κονσόλα παίζει μόνο παιχνίδια του PSVita/TV.

Αν το κανεις Jailbreak με Henkaku μπορείς να τρέξεις και παιχνίδια του PSP, + homebrew (που σημαίνει emulators για παλαιότερα συστήματα), + "backups" παιχνιδιών του Vita.

Για να παίξεις remote play παιχνίδια του PS4 πρέπει να κάνεις αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση firmware που σημαίνει ότι χάνεις το homebrew.

Για 30 ευρώ πάντως, αν έχεις χειριστήριο PS3 η PS4 το θεωρώ ευκαιρία!

• Like 2
Δημοσ.

Εάν το πάρω, το κουμπώσω στην τηλεόραση, θα μπορέσω να παίξω CTR; κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά.εάν θέλει πολλά να κάνω, να το παίξω με emulator.

Δημοσ.

Εάν το πάρω, το κουμπώσω στην τηλεόραση, θα μπορέσω να παίξω CTR; κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά.εάν θέλει πολλά να κάνω, να το παίξω με emulator

Βάλε emulator ....  :-D

Δημοσ.

παιδια επειδη εχω μπερδευτει .σε αυτο το πραγματακι αν βαλω στικακι με ταινιες 1080 θα τις παιζει ?να δουλευει αντι για tv box ας πουμε 

Δημοσ.

" ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 1 GB!"

μπορεις να αποθηκευσεις περα απο παιχνιδια και αλλα πραγματα? πχ εικονες βιντεο κτλ?>

Δημοσ.

Σε remote play παντως η εμπειρια ειναι φτωχη ακομα και με ενσυρματη συνδεση. Ας το εχουν υποψη οι υποψηφιοι αγοραστες..

Δημοσ.

Παιδια καταρχας το πηρα και πραγματι ειναι firmware (πολυ) πριν το 3.60.

Μαλιστα το voucher για τα 3 παιχνίδια δώρο λήγει τέλη 17 μάλλον για αυτο βιάζονται να τα ξεφορτωθουν.

Το πηρα λιγο τυφλα χωρις να ξέρω τι θα μπορω σιγουρα να παιζω και τι οχι.

Εχω βρει απειρους οδηγους αλλα δεν εχω καταλάβει τι παίζει με τα ps one παιχνίδια. Επειδη το ιδιο το tv *ειναι* psone emulator δεν εχουν βγει αλλοι.

Παρόλαυτα δεν εχω βρει οδηγό για:
Α) πως παίζω iso του psone? (υποθέτω δεν ειναι λύση οτι μπορω να τα αγοράσω..)

B) εξωτερικό σκληρό πως συνδέεω? (για να χωράνε ολα)

(λινκ να δώσετε με οδηγο μου κανει. αναμέσα στους 1.000 διαφορετικους θα μου κανει να παρω ΕΝΑΝ που κανει οτι θελω)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια καταρχας το πηρα και πραγματι ειναι firmware (πολυ) πριν το 3.60.

Μαλιστα το voucher για τα 3 παιχνίδια δώρο λήγει τέλη 17 μάλλον για αυτο βιάζονται να τα ξεφορτωθουν.

Το πηρα λιγο τυφλα χωρις να ξέρω τι θα μπορω σιγουρα να παιζω και τι οχι.

Εχω βρει απειρους οδηγους αλλα δεν εχω καταλάβει τι παίζει με τα ps one παιχνίδια. Επειδη το ιδιο το tv *ειναι* psone emulator δεν εχουν βγει αλλοι.

Παρόλαυτα δεν εχω βρει οδηγό για:

Α) πως παίζω iso του psone? (υποθέτω δεν ειναι λύση οτι μπορω να τα αγοράσω..)

B) εξωτερικό σκληρό πως συνδέεω? (για να χωράνε ολα)

(λινκ να δώσετε με οδηγο μου κανει. αναμέσα στους 1.000 διαφορετικους θα μου κανει να παρω ΕΝΑΝ που κανει οτι θελω)

Ευχαριστω

Εδω εισαι! Οτι καλυτερο, τα εξηγει ολα: http://www.insomnia.gr/topic/639858-the-unofficial-psvita-pstv-hacking-homebrew-thread/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...