Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να είναι υποχρεωτικό το εργοταξιακό ρεύμα δηλαδή ; 

Χωρις να ειναι δικο μου αντικειμενο για ανεγερση μιας οικοδομης χρειαζεται ρευμα .

Οποιαδηποτε αλλος τροπος παροχης ηλεκτρικης ενεργειας ειναι παρανομη ρευματοδοτηση.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ποιο στάδιο της κατασκευής χρειάζεται ρεύμα ; 

Θεωρητικά μόνο στα ηλεκτρολογικά, αν χρειαστεί να σκάψει ο μάστορας άντε και για κάνα ξετρύπημα του υδραυλικού 

Στα γρήγορα δε μου έρχεται κάτι άλλο

Και γιατί να μη μπορεί να γίνει με γεννήτρια ;

Δημοσ.

Ούτε εγώ ξέρω, και δεν έκανα προβακατόρικα την ερώτηση, πίστεψε με :D

Απλά διαβάζοντας μου γεννήθηκε και εμένα η απορία :)

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ ξέρω, και δεν έκανα προβακατόρικα την ερώτηση, πίστεψε με :D

Απλά διαβάζοντας μου γεννήθηκε και εμένα η απορία :)

Δεν εχεις αδικο ουτε ειπα κατι τετοιο .Και στο δικο μου σπιτι κατασκευης 1983 ειμαι σιγουρος οτι χρησιμοποιηθηκε ρευμα απο υπαρχων ηδη διαμερισμα .

Δημοσ.

εμενα ενας άλλος γνωστος μ παλια χρησιμοιποιουσε γεννητρια για τα υδραυλικα τωρα δε ξερω για τη νομιμοτητα ,αποψη μ με γεννητρια δεν νομιζω να εχει καποιος προβλημα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχει δοθεί άδεια για κανονικό ρεύμα για ποιο λόγο να μπει εργοταξιακο; Κι έστω ότι κάνει τις εργασίες "παράνομα" με μπαλαντέζα όπως το 90% της Ελλάδας κ τι έγινε; θα του πουν γιατί δεν έχεις χρεωθεί εργοταξιακο; πάμε καλά; Έβαλα γεννήτρια κ εργαλεία μπαταρίας ρε μεγάλε...

Δημοσ.

Καταρχήν (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) μιλάμε για σπίτι προκατ που σημαίνει ότι έρχεται και τοποθετείται τελειωμένο οπότε η λογική να μην χρειάζεται εργοταξιακο ρεύμα ισχύει...

Ρεύμα χρειάζονται σε όλα τα στάδια τις οικοδομής από τον μπετατζη μέχρι και τον μπογιατή απλά άλλοι το χρειάζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο (αλλοι για όλα τα εργαλεία τους άλλοι για κάποια από αυτά)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχει δοθεί άδεια για κανονικό ρεύμα για ποιο λόγο να μπει εργοταξιακο; Κι έστω ότι κάνει τις εργασίες "παράνομα" με μπαλαντέζα όπως το 90% της Ελλάδας κ τι έγινε; θα του πουν γιατί δεν έχεις χρεωθεί εργοταξιακο; πάμε καλά; Έβαλα γεννήτρια κ εργαλεία μπαταρίας ρε μεγάλε...

οπως εγραψα κ παραπάνω το θέμα είναι καθαρά οικονομικό γιατι δεν υπάρχουν αρκετές χρεώσεις που έχει ενα οικιακό τιμολόγιο. Γεννήτριες κτλπ δεν συμφέρουν.
  • Like 1
Δημοσ.

οπως εγραψα κ παραπάνω το θέμα είναι καθαρά οικονομικό γιατι δεν υπάρχουν αρκετές χρεώσεις που έχει ενα οικιακό τιμολόγιο. Γεννήτριες κτλπ δεν συμφέρουν.

Φυσικα και δεν συμφερει η γεννητρια ...Τωρα αν μπορει καποις με μπαλαντεζα σαφως και είναι πιο οικονομικο για μια απλη κατοικια.

Δημοσ.

ενταξει οι εργασιες που έχει να κανει είναι αποχετευση και ειδη υγιεινης από τι θυμαμαι νομιζω συμφερει πιστευω η γεννητρια.

Με ρωτησε σε ποσο καιρο ερχεται περιπου ο ελεγχος δόμησης κλπ από τη στιγμη που κάνει αιτηση και είναι όλα οκ?? και μετα από ποσο καιρο ερχεται το οικιακο ρεύμα??

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εφτασε η ωρα για ρευμα, εργοταξιακο στην αρχη γιατι εχω την αισθηση οτι ερχεται και γρηγοροτερα.Ξερει κανεις ποσο περιπου καιρο κανει χοντρικα?Η παιζει ρολο και η περιοχη?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, 4saken είπε

Εφτασε η ωρα για ρευμα, εργοταξιακο στην αρχη γιατι εχω την αισθηση οτι ερχεται και γρηγοροτερα.Ξερει κανεις ποσο περιπου καιρο κανει χοντρικα?Η παιζει ρολο και η περιοχη?

Το εργοταηιακο δεν αργει ...Μετα για μετατροπη σε οικιακο να υπολογιζεις κανενα μηνα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...