Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατί να είναι υποχρεωτικό το εργοταξιακό ρεύμα δηλαδή ; Χωρις να ειναι δικο μου αντικειμενο για ανεγερση μιας οικοδομης χρειαζεται ρευμα . Οποιαδηποτε αλλος τροπος παροχης ηλεκτρικης ενεργειας ειναι παρανομη ρευματοδοτηση.
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σε ποιο στάδιο της κατασκευής χρειάζεται ρεύμα ; Θεωρητικά μόνο στα ηλεκτρολογικά, αν χρειαστεί να σκάψει ο μάστορας άντε και για κάνα ξετρύπημα του υδραυλικού Στα γρήγορα δε μου έρχεται κάτι άλλο Και γιατί να μη μπορεί να γίνει με γεννήτρια ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω να σου απαντησω τωρα αλλα θα μαθω.
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ ξέρω, και δεν έκανα προβακατόρικα την ερώτηση, πίστεψε με Απλά διαβάζοντας μου γεννήθηκε και εμένα η απορία 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ ξέρω, και δεν έκανα προβακατόρικα την ερώτηση, πίστεψε με Απλά διαβάζοντας μου γεννήθηκε και εμένα η απορία Δεν εχεις αδικο ουτε ειπα κατι τετοιο .Και στο δικο μου σπιτι κατασκευης 1983 ειμαι σιγουρος οτι χρησιμοποιηθηκε ρευμα απο υπαρχων ηδη διαμερισμα .
kayato Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 εμενα ενας άλλος γνωστος μ παλια χρησιμοιποιουσε γεννητρια για τα υδραυλικα τωρα δε ξερω για τη νομιμοτητα ,αποψη μ με γεννητρια δεν νομιζω να εχει καποιος προβλημα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ο ΔΕΔΔΗΕ για νεα παροχη δεν εξεταζει αν εχει πριν δοθεί εργοταξιακο αν και συνισταται .
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Από τη στιγμή που έχει δοθεί άδεια για κανονικό ρεύμα για ποιο λόγο να μπει εργοταξιακο; Κι έστω ότι κάνει τις εργασίες "παράνομα" με μπαλαντέζα όπως το 90% της Ελλάδας κ τι έγινε; θα του πουν γιατί δεν έχεις χρεωθεί εργοταξιακο; πάμε καλά; Έβαλα γεννήτρια κ εργαλεία μπαταρίας ρε μεγάλε...
Chape Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καταρχήν (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) μιλάμε για σπίτι προκατ που σημαίνει ότι έρχεται και τοποθετείται τελειωμένο οπότε η λογική να μην χρειάζεται εργοταξιακο ρεύμα ισχύει... Ρεύμα χρειάζονται σε όλα τα στάδια τις οικοδομής από τον μπετατζη μέχρι και τον μπογιατή απλά άλλοι το χρειάζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο (αλλοι για όλα τα εργαλεία τους άλλοι για κάποια από αυτά)
bilya Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Από τη στιγμή που έχει δοθεί άδεια για κανονικό ρεύμα για ποιο λόγο να μπει εργοταξιακο; Κι έστω ότι κάνει τις εργασίες "παράνομα" με μπαλαντέζα όπως το 90% της Ελλάδας κ τι έγινε; θα του πουν γιατί δεν έχεις χρεωθεί εργοταξιακο; πάμε καλά; Έβαλα γεννήτρια κ εργαλεία μπαταρίας ρε μεγάλε...οπως εγραψα κ παραπάνω το θέμα είναι καθαρά οικονομικό γιατι δεν υπάρχουν αρκετές χρεώσεις που έχει ενα οικιακό τιμολόγιο. Γεννήτριες κτλπ δεν συμφέρουν. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 οπως εγραψα κ παραπάνω το θέμα είναι καθαρά οικονομικό γιατι δεν υπάρχουν αρκετές χρεώσεις που έχει ενα οικιακό τιμολόγιο. Γεννήτριες κτλπ δεν συμφέρουν. Φυσικα και δεν συμφερει η γεννητρια ...Τωρα αν μπορει καποις με μπαλαντεζα σαφως και είναι πιο οικονομικο για μια απλη κατοικια.
kayato Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ενταξει οι εργασιες που έχει να κανει είναι αποχετευση και ειδη υγιεινης από τι θυμαμαι νομιζω συμφερει πιστευω η γεννητρια. Με ρωτησε σε ποσο καιρο ερχεται περιπου ο ελεγχος δόμησης κλπ από τη στιγμη που κάνει αιτηση και είναι όλα οκ?? και μετα από ποσο καιρο ερχεται το οικιακο ρεύμα??
4saken Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εφτασε η ωρα για ρευμα, εργοταξιακο στην αρχη γιατι εχω την αισθηση οτι ερχεται και γρηγοροτερα.Ξερει κανεις ποσο περιπου καιρο κανει χοντρικα?Η παιζει ρολο και η περιοχη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, 4saken είπε Εφτασε η ωρα για ρευμα, εργοταξιακο στην αρχη γιατι εχω την αισθηση οτι ερχεται και γρηγοροτερα.Ξερει κανεις ποσο περιπου καιρο κανει χοντρικα?Η παιζει ρολο και η περιοχη? Το εργοταηιακο δεν αργει ...Μετα για μετατροπη σε οικιακο να υπολογιζεις κανενα μηνα .
4saken Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μπορω ομως να μενω μεσα στο σπιτι σωστα?Υπαρχει μια μικρη "περιοδος χαριτος"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα