Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που ισοπεδωσε την οικοδομη είναι η οικονομικη υφεση και οχι τα 250αρια .

διαφωνώ σε αυτό. Η κρίση στην οικοδομή άσχετα με.την οικονομική κρίση θα έρχονταν. Οι φωστήρες τα πάντα ολα μηχανικοί τα ισοπέδωσαν ολα την περίοδο 2000-2006. Απλά η κρίση έβαλε ταφόπλακα στον κλάδο νωρίτερα.
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

60 τετραγωνικα έιναι το σπίτι προστοπαρον παιρνει με μπαλατεζα από τους δικους του

Να το αλλαξει γρηγορα γιατι καποια στιγμη θα το πιασουν και θα εχει πρόβλημα.

Δημοσ.

60 τετραγωνικα έιναι το σπίτι προστοπαρον παιρνει με μπαλατεζα από τους δικους του

καλά μένει σε γιαπι??
Δημοσ.

Να το αλλαξει γρηγορα γιατι καποια στιγμη θα το πιασουν και θα εχει πρόβλημα.

μου έχει πει ότι δε μπορει να πάρει τωρα εργοταξιακό γιατι έχει κανονίσει με το μηχανικο να πάρει το κανονικό και μέχρι να γίνουν οι εργασίες πρεπει να δανείζεται με μπαλατέζα.

θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό??

και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου???

Δημοσ.

μου έχει πει ότι δε μπορει να πάρει τωρα εργοταξιακό γιατι έχει κανονίσει με το μηχανικο να πάρει το κανονικό και μέχρι να γίνουν οι εργασίες πρεπει να δανείζεται με μπαλατέζα.

θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό??

και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου???

κάτσε γιατί τα μπερδεψες πολυ τώρα. Το εργοταξιακο για πιο λογο να το πάρει μετά??? Πάντως μια χαρά μπορεί να πάρει κανονικό ρεύμα απο την αρχή αλλα δεν συμφέρει οικονομικά (γι υτο ειναι παράνομο να χεις ολοκληρώσει την κατασκευή κ να διατηρείς το εργοταξιακο)
Δημοσ.

κάτσε γιατί τα μπερδεψες πολυ τώρα. Το εργοταξιακο για πιο λογο να το πάρει μετά??? Πάντως μια χαρά μπορεί να πάρει κανονικό ρεύμα απο την αρχή αλλα δεν συμφέρει οικονομικά (γι υτο ειναι παράνομο να χεις ολοκληρώσει την κατασκευή κ να διατηρείς το εργοταξιακο)

αυτό ακριβως λέω ,αν γίνεται να παρεις κανονικο χωρις να προηγηθεί το εργοταξιακό

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό??

και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου???

Δεν καταλαβα τι εχει κανονισει ?

Δημοσ.

Καπου ειναι μπερδεμενα τα πραγματα ....Ελπιζω να μην εχει προβληματα μετα . Την Δευτερα θα ξερω αν ειναι υποχρεωτικο πρωτα το εργοταξιακο .Θα ρωτησω συναδελφο που εχει το θεμα .

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως απο οικονομικής άποψης είναι ηλίθιο αυτό που κάνει μιας κ υπάρχει οικοδομική άδεια και η διαδικασία για εργοταξιακο είναι απλη κ γρήγορη. Οπως κ απο εργοταξιακο σε οικιακό.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως απο οικονομικής άποψης είναι ηλίθιο αυτό που κάνει μιας κ υπάρχει οικοδομική άδεια και η διαδικασία για εργοταξιακο είναι απλη κ γρήγορη. Οπως κ απο εργοταξιακο σε οικιακό.

θελει να γλιτωσει λεφτα από την εγκατασταση του εργοταξιακου μου ειπε

Δημοσ.

θελει να γλιτωσει λεφτα από την εγκατασταση του εργοταξιακου μου ειπε

δεν ξερω αν κοστίζει που δεν το νομίζω αλλα θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος του ρεύματος κανονικά. Ενας τροχος πχ καιει απίστευτα. Επίσης αν δεν κάνω λαθος στο εργοταξιακο δεν υπάρχουν καποιες χρεώσεις.

Edit: επίσης πρέπει να υπολογίσει κ τον κίνδυνο ν καει καμια συσκευή στο σπίτι τον γονιών του καθως οι ασφάλειες θα πέφτουν κ θα σηκώνονται συνεχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...