bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Αυτό που ισοπεδωσε την οικοδομη είναι η οικονομικη υφεση και οχι τα 250αρια . διαφωνώ σε αυτό. Η κρίση στην οικοδομή άσχετα με.την οικονομική κρίση θα έρχονταν. Οι φωστήρες τα πάντα ολα μηχανικοί τα ισοπέδωσαν ολα την περίοδο 2000-2006. Απλά η κρίση έβαλε ταφόπλακα στον κλάδο νωρίτερα.
kayato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 60 τετραγωνικα έιναι το σπίτι προστοπαρον παιρνει με μπαλατεζα από τους δικους του
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 60 τετραγωνικα έιναι το σπίτι προστοπαρον παιρνει με μπαλατεζα από τους δικους του Να το αλλαξει γρηγορα γιατι καποια στιγμη θα το πιασουν και θα εχει πρόβλημα.
bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 60 τετραγωνικα έιναι το σπίτι προστοπαρον παιρνει με μπαλατεζα από τους δικους του καλά μένει σε γιαπι??
kayato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Να το αλλαξει γρηγορα γιατι καποια στιγμη θα το πιασουν και θα εχει πρόβλημα. μου έχει πει ότι δε μπορει να πάρει τωρα εργοταξιακό γιατι έχει κανονίσει με το μηχανικο να πάρει το κανονικό και μέχρι να γίνουν οι εργασίες πρεπει να δανείζεται με μπαλατέζα. θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό?? και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου???
bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 μου έχει πει ότι δε μπορει να πάρει τωρα εργοταξιακό γιατι έχει κανονίσει με το μηχανικο να πάρει το κανονικό και μέχρι να γίνουν οι εργασίες πρεπει να δανείζεται με μπαλατέζα. θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό?? και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου??? κάτσε γιατί τα μπερδεψες πολυ τώρα. Το εργοταξιακο για πιο λογο να το πάρει μετά??? Πάντως μια χαρά μπορεί να πάρει κανονικό ρεύμα απο την αρχή αλλα δεν συμφέρει οικονομικά (γι υτο ειναι παράνομο να χεις ολοκληρώσει την κατασκευή κ να διατηρείς το εργοταξιακο)
kayato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 κάτσε γιατί τα μπερδεψες πολυ τώρα. Το εργοταξιακο για πιο λογο να το πάρει μετά??? Πάντως μια χαρά μπορεί να πάρει κανονικό ρεύμα απο την αρχή αλλα δεν συμφέρει οικονομικά (γι υτο ειναι παράνομο να χεις ολοκληρώσει την κατασκευή κ να διατηρείς το εργοταξιακο) αυτό ακριβως λέω ,αν γίνεται να παρεις κανονικο χωρις να προηγηθεί το εργοταξιακό
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 μου έχει πει ότι δε μπορει να πάρει τωρα εργοταξιακό γιατι έχει κανονίσει με το μηχανικο να πάρει το κανονικό και μέχρι να γίνουν οι εργασίες πρεπει να δανείζεται με μπαλατέζα. θελω να ρωτησω κ κατι άλλο πως γίνεται να πάρει καποιος ρέυμα κανονικο χωρις να πάρει πρώτα εργοταξιακό?? και όταν σου δώσουν ρευμα κανονικό δεν θα δουν ότι δεν είχες πάρει εργοαξιακό αρχικά για να κάνεις τις εργασίες σου??? Δεν καταλαβα τι εχει κανονισει ?
kayato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν καταλαβα τι εχει κανονισει ? τι να σου πω Γιάννη και μενα μ φάνηκε περιεργο
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καπου ειναι μπερδεμενα τα πραγματα ....Ελπιζω να μην εχει προβληματα μετα . Την Δευτερα θα ξερω αν ειναι υποχρεωτικο πρωτα το εργοταξιακο .Θα ρωτησω συναδελφο που εχει το θεμα .
bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι πως απο οικονομικής άποψης είναι ηλίθιο αυτό που κάνει μιας κ υπάρχει οικοδομική άδεια και η διαδικασία για εργοταξιακο είναι απλη κ γρήγορη. Οπως κ απο εργοταξιακο σε οικιακό. 1
kayato Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι πως απο οικονομικής άποψης είναι ηλίθιο αυτό που κάνει μιας κ υπάρχει οικοδομική άδεια και η διαδικασία για εργοταξιακο είναι απλη κ γρήγορη. Οπως κ απο εργοταξιακο σε οικιακό. θελει να γλιτωσει λεφτα από την εγκατασταση του εργοταξιακου μου ειπε
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 θελει να γλιτωσει λεφτα από την εγκατασταση του εργοταξιακου μου ειπε Δεν ξερω αν ισυχει....Θα μαθω την Δευτερα .
bilya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 θελει να γλιτωσει λεφτα από την εγκατασταση του εργοταξιακου μου ειπεδεν ξερω αν κοστίζει που δεν το νομίζω αλλα θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος του ρεύματος κανονικά. Ενας τροχος πχ καιει απίστευτα. Επίσης αν δεν κάνω λαθος στο εργοταξιακο δεν υπάρχουν καποιες χρεώσεις.Edit: επίσης πρέπει να υπολογίσει κ τον κίνδυνο ν καει καμια συσκευή στο σπίτι τον γονιών του καθως οι ασφάλειες θα πέφτουν κ θα σηκώνονται συνεχώς.
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατί να είναι υποχρεωτικό το εργοταξιακό ρεύμα δηλαδή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα