TRIKALOS_1977 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Γεια σας, θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου. Ο κύριος λόγος είναι για επεξεργασία βίντεο με το premiere. Αλλά δεν είναι η χρήση του επαγγελματική, ερασιτεχνική είναι απλά είδη έχω drone και επεξεργάζομαι τα βίντεο στο edit μου τα παίζει καρέ καρέ. Οπότε θέλω να μου παίζει στο edit 1080 ανάλυση και δεν ξέρω αν γίνεται και 4κ. Από το παλιό pc θα κρατήσω μόνο το τροφοδοτικό που είναι καλό και όλα τα αλλά θα αλλαχτούν. Το μπατζετ μου είναι κάπου στο 500€
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Γεια σας, θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου. Ο κύριος λόγος είναι για επεξεργασία βίντεο με το premiere. Αλλά δεν είναι η χρήση του επαγγελματική, ερασιτεχνική είναι απλά είδη έχω drone και επεξεργάζομαι τα βίντεο στο edit μου τα παίζει καρέ καρέ. Οπότε θέλω να μου παίζει στο edit 1080 ανάλυση και δεν ξέρω αν γίνεται και 4κ. Από το παλιό pc θα κρατήσω μόνο το τροφοδοτικό που είναι καλό και όλα τα αλλά θα αλλαχτούν. Το μπατζετ μου είναι κάπου στο 500€ Στο forum της Adobe έχει thread με τα setups των χρηστών που θα σε βοηθήσει αρκετά. Απο εκεί και πέρα 4Κ με 500€ απλά ξέχνα το, ανάλογα με το workflow χρειάζεται άλλο ενα μηδενικό το ποσό τουλάχιστον και αυτό για αρχή. Καλη τύχη.
makfil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Γεια σας, θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου. Ο κύριος λόγος είναι για επεξεργασία βίντεο με το premiere. Αλλά δεν είναι η χρήση του επαγγελματική, ερασιτεχνική είναι απλά είδη έχω drone και επεξεργάζομαι τα βίντεο στο edit μου τα παίζει καρέ καρέ. Οπότε θέλω να μου παίζει στο edit 1080 ανάλυση και δεν ξέρω αν γίνεται και 4κ. Από το παλιό pc θα κρατήσω μόνο το τροφοδοτικό που είναι καλό και όλα τα αλλά θα αλλαχτούν. Το μπατζετ μου είναι κάπου στο 500€ Όταν έστησα το τελευταίο pc για (ερασιτεχνικό) video editing με προιόντα της Adobe και άλλα, πριν από 8 χρόνια περίπου, πλήρωσα 3000€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα