Προς το περιεχόμενο

Honor 9 Prenium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.bmobiled.com/honor-9-premium-comes-europe-6gb-ram-128gb-rom-455-e/

Θεωρείτε value for money το αναμενομενο Honor 9 prenium στα 455 ευρω οπως γραφει το άρθρο??

Θα το αγοράζετε?

Εγω προσωπικά ,είχε πέρασει απο τα χέρια μου το Honor 8 και μου αφησε τις καλυτερες εντυπώσεις,οπότε πιστεύω πως ειναι vfm συσκευή..

Ρωτάω γιατί είχα με το φιλαράκι κοντρα στο αν είναι vfm.

Δημοσ.

Πρωτον δεν θα ερθει 450 στην Ελλαδα...υπολογιστε και το καταλληλο καπελο...ενω το One plus 5 κανει τοσο απο το site και υπαρχουν και αλλες επιλογες εκει κοντα...δεν νμζ οτι αποτελει vfm με αυτη την τιμη!

Δημοσ.

Πρωτον δεν θα ερθει 450 στην Ελλαδα...υπολογιστε και το καταλληλο καπελο...ενω το One plus 5 κανει τοσο απο το site και υπαρχουν και αλλες επιλογες εκει κοντα...δεν νμζ οτι αποτελει vfm με αυτη την τιμη!

Μιλαω για την τιμη που αναφέρετε ..και το oneplus αν το παρεις απο ελληνικα  σκρουτζομαγαζα ξεφευγει....

Δημοσ.

Μιλαω για την τιμη που αναφέρετε ..και το oneplus αν το παρεις απο ελληνικα  σκρουτζομαγαζα ξεφευγει....

γιατι να το παρεις?αφου ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπροσωπος στο πουλαει 100 ευρο πιο φτηνα με εγγυησεις και τα παντα ολα χωρις τελωνειο!

Δημοσ.

γιατι να το παρεις?αφου ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπροσωπος στο πουλαει 100 ευρο πιο φτηνα με εγγυησεις και τα παντα ολα χωρις τελωνειο!

θελω να σου πω οτι πολυ ωραια μπορεις να παρεις και το huawei απο γερμανια και το καλυπτει μια χαρα η εγγυηση..πριν 4 χρονια ειχα παρει ενα samsung Ativ s απο γερμανια και μια χαρα καλυψε η εγγυηση εδω...

Δημοσ.

οπως και να χει σε αυτα τα λεφτα με τιποτα δεν το λες vfm οταν παιζουν κινητα με 3 και 4 gb ram 8πυρηνους διπλες καμερες κτλπ κτλπ στα 250 και στα 300!

Έτσι το δέχομαι...  :) :)

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι εργαλείο αλλά και πάλι πολλά λεφτά και έχει τον sd 820 που είναι μια γενιά πίσω όχι πως θα δεις διάφορες αλλά λέμε τώρα

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι εργαλείο αλλά και πάλι πολλά λεφτά και έχει τον sd 820 που είναι μια γενιά πίσω όχι πως θα δεις διάφορες αλλά λέμε τώρα

Νομιζω ο όρος vfm τεριάζει καλ΄υτερα στο Ηοnor..αν το lg ειχε 350-400 νομιζω ναι θα ηταν πολυ καλο όπλο..

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος Huawei Honor 7 απο τον Οκτώβρη του 2015 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Βεβαια εγω τοτε το πηρα 350€ απο Γερμανια. πιστεύω αξίζει! Το εχω τοσο καιρο και δεν με απογοητευσε ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρομαι που συμφωνεις..και μην ξεχναμε οτι πισω απο τα 450-500 ευρω βρίσκεται η huawei με τα τόσα χρόνια αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Νομιζω ο όρος vfm τεριάζει καλ΄υτερα στο Ηοnor..αν το lg ειχε 350-400 νομιζω ναι θα ηταν πολυ καλο όπλο..

lg g6 στα 400 ευρώ εδώ και πόσες μέρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...