Avatar_GR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για πρώτη φορά στη ζωή μου πήρα nova (ας είναι καλά η προσφορά της forthnet). Ο αποκωδικοποιητής αργεί στο να ανάψει και πολλές φορές θέλει 2 φορές πάτημα το κουμπί. Την μια ανάβει και σβήνει και μετά τον ξαναπατάω και ανάβει κανονικά. Αν τον έχω συνέχεια αναμμένο θα έχω πρόβλημα; Από ρεύμα λογικά θα καίει πολύ λίγο...αλλά παίζει να χαλάσει;
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/epikoinonia/
makfil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για πρώτη φορά στη ζωή μου πήρα nova (ας είναι καλά η προσφορά της forthnet). Ο αποκωδικοποιητής αργεί στο να ανάψει και πολλές φορές θέλει 2 φορές πάτημα το κουμπί. Την μια ανάβει και σβήνει και μετά τον ξαναπατάω και ανάβει κανονικά. Αν τον έχω συνέχεια αναμμένο θα έχω πρόβλημα; Από ρεύμα λογικά θα καίει πολύ λίγο...αλλά παίζει να χαλάσει; Συνιστάται να είναι μόνιμα αναμμένος και έτσι τον έχω χρόνια τώρα. 3
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μια απο τα ίδια αλλά OTE TV (Νυν COSMOTE TV).Συνδρομητής απο τα πρώτα της βήματα, πάντα Always ON το "κουτί". Πρέπει να μου έχουν αλλάξει 5-6 Pirelli και είμαι στο 2ο υβριδικό KAON αυτή τη στιγμή.Ατυχώς "καίγονται" κάποια στιγμή αλλά και η κατανάλωση όσο μικρή και αν θεωρείται, αθροίζει σημαντικά σε ετήσια βάση, λαμβάνοντας υπόψη και τις θερμικές απώλειες του τροφοδοτικού και της ίδιας της συσκευής (για κάποιο λόγο "βράζουν" τόσο και ούτε οι τρύπες στη πλάτη του επίπλου βοηθούν).Στη θέση σου θα ζητούσα αλλαγή εξοπλισμού, ΔΩΡΕΑΝ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα