ASDIC Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εχω ενα 5-6 ετιας λαπτοπ που το λειτουργει η μανα μου και ξαγνικα βγαζει απο την οθονη του ΒΙΟΣ, μεχρι και μεσα την ωρα της κανονικης λειτουργιας οριζοντιες γραμμες. Με το που μπαινει στα WIndows το κατω μερος της οθονης αποχρωματιζεται τελειως και δεν μπορεις να λειτουργησεις εκει απο την παραμορφωση στην εικονα και τις γραμμες. Κατα τα αλλα ο υπολογοστης λειτουργει κανονικα. Εχει ενα επεξεργαστη διπυρηνο C-50 που εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον τα επαιξε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Η αποψη σας ?
SeXBOX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το πες μόνος σου, αυτό είναι. Αν θες πάντως να πειραματισθείς μιας και σας "αφήνει" σιγά σιγά, εγώ θα το ανοιγα θα έβγαζα/έβαζα την ένωση της με την πλατιά ταινια/καλώδιο με την μητρική... ετσι για το γαμώτο και θα έριχνα και ένα καθάρισμα μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες η CPU και επηρεάζει τα γραφικά.
sil_unique Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 μπορεί οθόνη για δοκίμασε να στρεσάρεις λίγο την οθόνη να δεις αποτελέσματα
ASDIC Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 το καθαρισα και εβαλα και νεα παστα, οπως κανω καθε ετος. Θα δοκιμασω αυτο με την ταινια που ειπες. μπορεί οθόνη για δοκίμασε να στρεσάρεις λίγο την οθόνη να δεις αποτελέσματα Το κανει απο την πρωτη οθονη του ΒΙΟΣ απο το πρωτο δευτερολεπτο, δεν νομιζω να αλλαξει κατι με το στρεσαρισμα.
tsaptsap Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το αυτονόητο .... σε εξωτερική οθονη τι κάνει? 1
ASDIC Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 λοιπον εκλεισα το λαπτοπ με την οθονη γεματη γραμμες. οπως ηταν τις 2 τελευταιες ημερες. Την συνδεω με HDMI στην οθονη του δικου μου υπολογιστη και ως δια μαγειας 100% καθαρη οθονη, και στου υπολογιστη και στου λαπτοπ !!! Βγαζω το καλωδιο, κανω επανεκκινηση μια χαρα η εικονα.... τι στο καλο εγινε ? Εχει κανεις ιδεα ?
SeXBOX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δοκίμασες να κάνεις mirroring; ΔΛΔ ότι σου δείχνει το λάπτοπ να σου δείχνει και η οθόνη ταυτόχρονα ή επέκταση; Να δεις αν λειτουργούν και τα 2 ταυτόχρονα. Μπορεί να έγινε Auto adjustment ή κάτι τέτοιο και να έστρωσε, μπορεί να έφταιγε "μπούκωμα" στην EPROM, 1002 μπορεί να είναι και NVRAM.
ASDIC Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 με το που συνδεσα το καλωδιο αυτοματα πηγε mirroring μονο του και εβλεπα και το λαπτοπ και την οθονη ταυτοχρονα. Να δουμε αμα το ξανακανει....
Jannis64 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αν σου το ξανακάνει δοκίμασε να ανοιγοκλείσεις την οθόνη (πάνω-κάτω), μήπως και δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο που τη συνδέει με τη μητρική.
ASDIC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 το ξανακανε σημερα, το δοκιμασα αυτο με την οθονη ειναι σταθερες οι γραμμες δεν αλλαζουν. Παμε για νεο λαπτοπ μαλλον. https://www.skroutz.gr/s/9493228/HP-255-G5-A6-7310-4GB-500GB-FHD-No-OS.html αυτο καλο δεν ειανι ? για ιντερνετ, youtube και FB.
sil_unique Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μπορούμε να έχουμε φωτό; Μη βιάζεσαι να το αλλάξεις αν είναι κάτι απλό.
ASDIC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλα εκτος της οθονης ο επεξεργαστης ηταν πολυ αργος, διπυρηνος στο 1 Ghz, και ήθελε αλλαγη ετσι και αλλιως. 5+ ετιας TURBO-X λαπτοπ ειναι.
SeXBOX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Για κάτσε γιατί δεν φαίνεται καλά, διευκρίνισε μας κάτι σε παρακαλώ, οι γραμμές είναι over the cursor ή behind; αν είναι over τότε είναι τελειωμένη η υπόθεση. Αλλα τα 5 χρονια δεν είναι δικαιολογία για να χαλάσει, όμως είπες την μαγική λέξη Turbo-X... εγώ εχω ένα Vaio 10 χρονια τώρα απροβλημάτιστο και ένα Toshiba 6 ετών που λειτουργεί εδώ και 3 χρονια ασταμάτητα 7/7 - 24/24 - 31/31 - 365/365 μόνο restarts για να ξεμπουκώνει η μνήμη γιατί κάνει διεργασίες και ο επεξεργαστής δεν πέφτει κάτω των 82 βαθμών Κελσίου όλα τα χρονια.
sil_unique Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η πρώτη φωτό μου κάνει πιο πολύ για οθόνη, βλέπεις δηλαδή την οθόνη σε 3 οριζόντια "κομμάτια" και το καθένα κάνει ότι θέλει. Μπορείς να δοκιμάσεις να κουμπώσες ξανά την καλώδιοταινία στην οθόνη. Αν το πρόβλημα πλέον είναι μόνιμο βολεύει στην διάγνωση.
ASDIC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 λοιπον προσπαθησα να το λυσω το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να αφαιρεσω το καπακι καπου κολλει και δεν ηθελα να το σπασω. Το προβλημα πρεπει να ειανι στην ταινια γτ οταν κουναω την οθονη, αλλαζει συμπεριφορα αλλα η εικονα ειανι παλι μαπα. Το HDMI δουλευει κανονικα και η εικονα στην 24αρα μου ειανι τελεια. Αγορασαμε το νεο λαπτοπ οποτε αυτο θα παει για πουλημα. Κανα 20ικο καλα δεν ειανι ? διπυρηνος C-50 στο 1GHz με 4Gb Ram στα 1333Mhz, 15.6 οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα