AlexSNL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Γεια σας θέλω έναν υπολογιστή έως 250€ Δεν τον θέλω για απαιτητικά games. Θα αγοραστεί απτό eshop. Θέλω να μου προτείνετε τι θα ήταν καλύτερο σε αυτήν την τιμή. Ευχαριστώ
paulchro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δυσκολο με τοσο μικρο μπατζετ να φτιαξεις gaming pc. Οθονη φανταζομαι δεν θες ετσι? Περιφεριακα? Υπαρχει μια φορμα καπου εδω αν θες συμπληρωσε τη και θα σε βοηθησουν και τα παιδια. Επισης υπαρχει section για αναβαθμισεις.
BringMe2Life Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα όσον αφορά το στήσιμο, γράψε στα παραπάνω... Τώρα έκανα ένα μικρό ψάξιμο και μόνο για Tower θα μπορούσες να φτιάξεις κάτι τέτοιο ~~> CASE - CPU - MOBO - RAM - PSU στα 261,7€ -HD's θα βρεις στις αγγελίες μας εδώ στο φόρουμ, φρόντισε να έχουν 100% υγεία και να πάρεις ss από HD Sentinel.. -Μπορεί κάνιστα να "σηκώσει" παιχνίδια τύπου LoL, αλλά για κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσεις euros για παραπάνω μνήμες και κάρτα γραφικών...
HotShot84 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα όσον αφορά το στήσιμο, γράψε στα παραπάνω... Τώρα έκανα ένα μικρό ψάξιμο και μόνο για Tower θα μπορούσες να φτιάξεις κάτι τέτοιο ~~> CASE - CPU - MOBO - RAM - PSU στα 261,7€ -HD's θα βρεις στις αγγελίες μας εδώ στο φόρουμ, φρόντισε να έχουν 100% υγεία και να πάρεις ss από HD Sentinel.. -Μπορεί κάνιστα να "σηκώσει" παιχνίδια τύπου LoL, αλλά για κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσεις euros για παραπάνω μνήμες και κάρτα γραφικών... Ειναι για αγγελια G4560 ή i3 6100 μεταχειρισμενο μαζι με ram. Κουτι καινουργιο PSU κανενα evga και hdd με ενα 20ariko απο τις αγγελιες επισης. 1
BringMe2Life Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ειναι για αγγελια G4560 ή i3 6100 μεταχειρισμενο μαζι με ram. Κουτι καινουργιο PSU κανενα evga και hdd με ενα 20ariko απο τις αγγελιες επισης. Κολλάω στο ότι είπε στην αρχή για αγορά από το eshop.. Φιλαράκι αν ψάξεις εδώ και έχεις λίγη υπομονή θα φτιάξεις πολύ καλύτερο desktop από ότι στο eshop... Ψάξε στις αγγελίες... 1
SeXBOX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 €250; χμμμμ http://www.e-shop.gr/asrock-beebox-pentium-quad-core-j4205-black-p-PER.910087 αυτό για να μην χτυπάμε τα κεφάλια μας για αξιοπρεπή σύνθεση σε τέτοια χρήματα.
BringMe2Life Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 €250; χμμμμ http://www.e-shop.gr/asrock-beebox-pentium-quad-core-j4205-black-p-PER.910087 αυτό για να μην χτυπάμε τα κεφάλια μας για αξιοπρεπή σύνθεση σε τέτοια χρήματα. Αξιοπρεπή σύνθεση ναι -όμως για το σαλόνι. Αν σκεφτούμε ότι αργότερα θέλει να αναβαθμίσει κάτι ή του τύχη μια ζημιά ή το οτιδήποτε, θα πρέπει να ψάχνει ανταλλακτικά από την συγκεκριμένη εταιρία με της fix τιμές της & με όλα της τα παρελκόμενα. Δεν θα προτιμούσα προσωπικά κάτι τέτοιο αν & είναι όμορφο, απλό & λυτό. Εγώ θα πήγαινα σε desktop mode για να έχω την δυνατότητα επιλογής του hardware.
SeXBOX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν και ο TS έχει 1 post και δεν έχει μπει καν στον κόπο να μας πει άλλα και να κάνει login, τον θεωρώ αυτόματα τρολλ που θέλει να σπάσει τα νεύρα μας χτίζοντας με 250€ κάτι που να παίζει "όχι και τόσο απαιτητικά" games... τι να φτιάξεις σε αυτά τα λεφτά το οποίο θα είναι και αναβαθμίσιμο; Άντε βάζεις μια mobo 40€... αυτή τι αναβάθμιση σε μνήμες ή GPU να σηκώσει στο μέλλον; Βάλε κουτιά, βάλε ψύξη, βάλε dvd rom, mouse, keyboard, ram, gpu(στα 250€ μόνο του 30ευρου και 1gb). Η θα πάρει κάτι τέτοιο ή ένα μεταχειρισμένο NUC ή να πάρει tablet... και αυτός "κοιμήθηκε καλά και εμείς καλύτερα."
BringMe2Life Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αν και ο TS έχει 1 post και δεν έχει μπει καν στον κόπο να μας πει άλλα και να κάνει login, τον θεωρώ αυτόματα τρολλ που θέλει να σπάσει τα νεύρα μας χτίζοντας με 250€ κάτι που να παίζει "όχι και τόσο απαιτητικά" games... τι να φτιάξεις σε αυτά τα λεφτά το οποίο θα είναι και αναβαθμίσιμο; Άντε βάζεις μια mobo 40€... αυτή τι αναβάθμιση σε μνήμες ή GPU να σηκώσει στο μέλλον; Βάλε κουτιά, βάλε ψύξη, βάλε dvd rom, mouse, keyboard, ram, gpu(στα 250€ μόνο του 30ευρου και 1gb). Η θα πάρει κάτι τέτοιο ή ένα μεταχειρισμένο NUC ή να πάρει tablet... και αυτός "κοιμήθηκε καλά και εμείς καλύτερα." Hit & Run & εμείς καθόμαστε εδώ & αναλύουμε πράγματα στον αέρα... Και εγω θελω ενα εκατομμυριο ευρω... +1
Edstah Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα όσον αφορά το στήσιμο, γράψε στα παραπάνω... Τώρα έκανα ένα μικρό ψάξιμο και μόνο για Tower θα μπορούσες να φτιάξεις κάτι τέτοιο ~~> CASE - CPU - MOBO - RAM - PSU στα 261,7€ -HD's θα βρεις στις αγγελίες μας εδώ στο φόρουμ, φρόντισε να έχουν 100% υγεία και να πάρεις ss από HD Sentinel.. -Μπορεί κάνιστα να "σηκώσει" παιχνίδια τύπου LoL, αλλά για κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσεις euros για παραπάνω μνήμες και κάρτα γραφικών... Αν και απ'οτι καταλαβα το ποστ θεωρειται τρολλίστικο και ο OP τρωει κραξιμο, ως καλυτερo low budget cpu θα διαλεγα τον 4600 που εχει σαφως ανωτερα ενσωματωμενα γραφικα, καθιστωντας την προσθηκη καρτας γραφικων λιγοτερο επιτακτικη, και hyperthreading ασφαλως. 2
BringMe2Life Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ναι όντως θα μπορούσε κάνιστα, σαφώς καλύτερος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα