hellanios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, μετά από χρόνια στον ΟΤΕ πιθανότατα θα κάνουμε την αλλαγή σε άλλο πάροχο. Είμαστε ανάμεσα σε NOVA και WIND καθώς προσφέρουν VDSL στην γραμμή μας. Να σημειώσω ότι δεν το έχω εξακριβώσει με τους ίδιους αλλά από τον έλεγχο διαθεσιμότητας στις ιστοσελίδες τους. Στον ΟΤΕ έχουμε DP24 L το οποίο έχει λήξει από το '13! και πληρώνουμε πολλά για λίγα. Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από συνδρομητές που είναι είτε στην μία ή έχουν υπάρξει και στις δύο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγω ειμαι στην forthnet απο το 2007 αν θυμαμαι σωστα...Ας μην συζητησουμε για τα τοτε χρονια γτ ηταν πικρα για ολους...την τελευταια 5ετια λοιπον! Σταθερη ταχυτητα γυρω στα 10mbps με 5 αποσυνδεσεις τον χρονο ας πουμε και αν!και θυμαμαι χαρακτηριστικα να εχω περασει 5 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ γιατι σκαβανε γραμμες (ο οτε η η Wind) οπου και μου μειωσαν το παγιο!Επισης μετα το τελος συμβολαιου χωρις να ανανεωνω δεν μου αυξανουν το παγιο ενω σε αλλες εταιριες συμβαινει απλα δεν μπροω να θυμηθω αν ειναι συμφωνια που εχω κανει μαζι τους η πολιτικη της εταιριας!Τοτε πληρωνα ενα 20αρικο για το Internet 1 ωρα κινητα τσαμπα και μειωμενη χρεωση μετα απο αυτη την ωρα (αν θυμαμαι ηταν γυρω στα 3 λεπτα του ευρο το λεπτο) Τωρα ομως τα κινητα εχουν αυξηθει παρα πολυ και δεν υπαρχουν στο πακετο VDSL που εχω και αν θες τσαμπα κινητα αναγκαζεσαι να πληρωσεις ενα 5 παραπανω εμεις απλα μαθαμε να μην παιρνουμε απο σταθερα!Οποτε χρειαστηκα ρουτερ μου το δωσανε με παραταση συμβολαιου ενος ετους και γενικα δεν ειχα τρελα προβληματα. Μετα που εγινε διαθεσιμο το VDSL με μικρη αυξηση του λογαριασμου το πηρα εννοειται κολλημενος 49999/4999 καποιες μικρες αποσυνδεσεις τους τελευταιους μηνες αλλα τελικα ηταν λογω βραχηκυκλωματος της γραμμης που ειχε σχεση με τον ΟΤΕ (εκτος του κτιριου δηλαδη)Επισης στην αρχη που πηρα το πακετο περασαν 2-3 μερες μεχρι να μου το κανουν Οντως vdsl γιατι ειχαν μπερδευτει και το ειχαν βαλει ADSL παλι...Και τελος ενω μου ειχε πει η πωλητρια για 5 ευρο στον λογαριασμο αυξηση τελικα ηταν 5 ευρο τον Μηνα αρα 10 ευρο στον Λογαριασμο (μιας και ειναι 2μηνος) και το ακουσαν απο τις ηχογραφημενες και μου καναν καν 40αρι εκπτωση ας πουμε στους επομενους 2-3 λογαριασμους συνολικα! Μια-δυο φορες εχω τυχει σε κατι ασχετους στο τηλ κεντρο αλλα αυτα φανταζομαι τα χουν ολες οι εταιριες...Δηλαδη ειχα 4 αποσυνδεσεις σε διαστημα μισης ωρας για 3 συνεχομενα σαββατα ΜΟΝΟ σαββατο (η τουλαχιστον τοτε το καταλαβαινα εγω) και μου ελεγε ο τυπος οτι ενταξει μεχρι 3-4 την βδομαδα την δικαιολογουμαι και ειναι μες στα λογικα πλαισια και κατι τετοιες μπουρδες και τελικα αποδειχτηκε το προβλημα με το βραχυκυκλωμα που ανεφερα παραπανω...Τελος καλο ολα καλα βεβαια!Μεγαλο αρνητικο η χρεωση της υποστηριξης αν και υπαρχουν κατι τηλεφωνα που δεν χρεωνουν ειχε γινει και αναλογο θεμα εδω περα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Περιοχή? Υποθέτω ότι βγάζει διαθεσιμότητα για VDSL κι ο ΟΤΕ έτσι?
hellanios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μένω κοντά στο Γενικά Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό. Ο ΟΤΕ παρέχει VDSL. Είναι ελεγμένο. Τείνω προς NOVA αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Για την WIND δεν έχω ακούσει-διαβάσει καλά λόγια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για την οικονομικη κατασταση ολο ακουγονται και ολο τιποτα δεν αλλαζει...Τι ακουσες τωρα τελευταια και σε τρομαζει ας πουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι πχ η Forthnet είναι υπό τον έλεγχο των τραπεζών λόγω των χρεών της. Επίσης δεν μπόρεσε να πάρει ούτε 1 κέντρο για vectoring, σε αντίθεση με Wind/Vodafone... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το οτι πλεον ειναι Nova τι σημαινει?ειναι καλυτερο η χειροτερο ας πουμε/ για το vectoring υποθετω εχουμε μελλον ακομα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Τπτ, άλλαξε brandname όπως έκανε κι ο ΟΤΕ σε Cosmote. Δεν θα το έλεγα, τέλη του έτους αρχίζουν να "ενεργοποιούνται" οι πρώτες περιοχές, πχ η δικιά μου αρχές του 18...
hellanios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ξέρεις τίποτα για το Α/Κ Αμπελοκήπων (Αθήνας). Σε ποιον έχει ανατεθεί και πότε θα γίνουν οι εργασίες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Αν είναι αυτό που λέει Αμπελόκηποι, τότε η Wind... https://www.adslgr.com/forum/threads/996732-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-Vodafone-%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CE%BD-%CE%91%CE%95-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-WIND-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%91-%CE%95-%CE%92-%CE%95-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-NGA Αν έχεις όρεξη και ξέρεις το νούμερο του KV σου τότε ψάξε στα .zip για το αν είναι μέσα στο 84% της κάλυψης vectoring και το πότε θα δωθεί διαθεσιμότητα...
hellanios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Επειδή το έψαξα, μάλλον είναι της Θεσ/κης. Της Αθήνας το ανέλαβε μάλλον ο ΟΤΕ. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πότε θα γίνουν οι εργασίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 https://www.adslgr.com/forum/threads/979551-%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9F%CE%A4%CE%95-%CE%91%CE%95-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-VDSL-vectoring-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-(%CE%91-%CE%A6%CE%AC%CF%83%CE%B7) Για τον ΟΤΕ στο .zip εδώ... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Τπτ, άλλαξε brandname όπως έκανε κι ο ΟΤΕ σε Cosmote. Δεν θα το έλεγα, τέλη του έτους αρχίζουν να "ενεργοποιούνται" οι πρώτες περιοχές, πχ η δικιά μου αρχές του 18... Το βλεπεις καπου αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το βλεπεις καπου αυτο? Για το vectoring? Αν ναι, τότε έδωσα 2 links που πάνω που έχουν .zip με τις περιοχές (και το χρονοδιάγραμμα χοντρικά) που έχει αναλάβει ο κάθε πάροχος. 1
hellanios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ποστάρω και σε άλλο φόρουμ πιο εξειδικευμένο για θέματα ίντερνετ μήπως γράψουν περισσότερες γνώμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα