Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG 32LH530V και Samsung UE32J5500

Φιλος θελει να αγορασει μια απο αυτες τις δυο, περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα που τα εχω δει και το οτι η lg δεν ειναι smart , θα ηθελα να μου πειτε οσοι τις εχετε, αν σας εχουν παρουσιασει καποιο προβλημα ή οτι αλλο πιστευεται οτι ειναι χρησιμο να ξερουμε...

π.χ στη Samsung σε αυτο το μοντελο κανει διαποπες ο ηχος του Alpha HD και αλλα τετοια....

H LG πως ειναι απο χρωματα ?

Eυχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από bsp
Δημοσ.

Για την LG εχει ηδη πολλες θετικες αξιολογησεις στο σκρουτζ. Ειχα το προηγουμενο μοντελο της LG με την ιδια σχεδιαση απλως το περιβλημα ειχε ασημι χρωμα. Εξαιρετικη τηλεοραση, δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Τα εχω διαβασει τα σχολια στο  σκρουτζ, αλλα για να ειμαι ειλικρινης εμπιστευομαι περισσοτερο τις γνωμες που θα ακουσω απο εσας εδω στο φορουμ. Τα χρωματα και γενικοτερα η εικονα πως ειναι, ειναι ζωντανα? ρωταω σε σχεση με το πανελ που το ενα ειναι IPS και το αλλο ADS δεν ξερω καν τι ειναι το ADS νομιζα οτι εχει VA...αν και φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο πραγμα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε άργησα να απαντήσω αλλά έχω εδώ και μερικούς μήνες την lg32lh530v έχει τρομερή εικόνα πολύ καλές γωνίες θέασης δορυφορικό δέκτη και δέκτη Τ2 που θα χρειαστεί σε λίγο καιρό όταν αλλάξει η digea σύστημα.το μόνο πρόβλημα είναι ότι έβγαλε κάποιες λιλά γραμμές στη μέση και δεξιά κάθετες και το μισό δεξί κομμάτι της οθόνης έπαιζε χαλιά εικόνα αλλά βρήκα ποια καλωδιωταινια ήθελε λίγο χτύπημα με το δάκτυλο πάνω από το πλαστικό και λύθηκε το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...