Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αλλάξω μετρητή σε ψηφιακό μου είχαν ζητήσει 75€, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένω (τους αλλάζουν σταδιακά). Έχω έναν αρχαίο με δείκτες ρολογιού. Ούτε καν κοντέρ.

Το ρώτησα όταν άλλαζα την άδεια και είχα αγοράσει το διαμέρισμα μου.

Δεν βλεπω κανενα λογο να αλλαξεις μετρητη

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω ιδεα....Υποτιθεται οτι το νυχτερινο ξεκινησε να γραφει κατι λιγοτερο απο 2 μηνες...

Άρα μήπως λοιπόν είναι λάθος ρυθμισμένος ο μετρητής και σου γράφει πολύ παραπάνω ρεύμα από αυτό που καταναλώνεις?! ή μήπως παίζει κάποιος να οσυ κλέβει το ρεύμα?!

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να αλλάξω μετρητή σε ψηφιακό μου είχαν ζητήσει 75€, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένω (τους αλλάζουν σταδιακά). Έχω έναν αρχαίο με δείκτες ρολογιού. Ούτε καν κοντέρ.

Το ρώτησα όταν άλλαζα την άδεια και είχα αγοράσει το διαμέρισμα μου.

Αυτός έχει και δυνατότητα να στέλνει την μέτρηση μέσω 2/3g μελλοντικά ή θα πρέπει να ξαναλλαξει?

Δημοσ.

Καλύτερα να μην τον βγάλεις εκτός σπιτιού, γιατί σε τέτοια περίπτωση ο μετρητής είναι προσβάσιμος και από τον οποιονδήποτε που μπορεί να πάει και να τον πειράξει, εκτός αν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί σε ντουλαπάκι με κλειδαριά που τα κλειδιά θα τα έχεις μόνο εσύ και ο υπάλληλος του συνεργείου όταν θα έρχεται να μετρήσει, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν γίνεται αυτό. Όλοι οι μετρητές βρίσκονται είτε εντός του κτίσματος είτε εκτός αλλά εντός οικοπέδου που και πάλι πρέπει ο ιδιοκτήτης να εξασφαλίσει πρόσβαση.

Καλά ας κοιτάξει πρώτα η ΔΕΗ να στέλνει υπαλλήλους να μετράνε τα ρολόγια και να υπάρχουν κέντρα καταμέτρησης με ενεργές τηλεφωνικές γραμμές και μετά ας υπαγορεύει τι θα αναγκάσει να κάνει ο κάθε καταναλωτής. Είχαμε το ρολόι χωρίς να μετρηθεί 1.5 έτος γιατί δεν περνούσε υπάλληλος και στο κέντρο καταμέτρησης που έπαιρνα είτε δεν λειτουργεί είτε είναι ανενεργή η τηλεφωνική γραμμή, στο διαδίκτυο δεν δεχόταν την μέτρηση γιατί είχε μαζευτεί αρκετή κατανάλωση, τελικά πέρασε κάποιος και μέτρησε τον Ιούνιο.

Συνηθως μπαινουν μεσα σε εξωτερικη κολωνα και εχουν κλειδωμενο ντουλαπακι με τζαμι μπροστα που φαινονται τα νουμερα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο... Εχθες πήρα στα χέρια μου τον διορθωμένο λογαριασμό μου με αφαίρεση ποσού 717 ευρώ.

Δεν ήρθαν ποτέ να ελέγξουν το ρολόι τουλάχιστον παρουσία μας...

Το μόνο που έκανα ήταν μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και μετά από 20 μέρες πήρα ένα λογαριασμό με διορθωμένο το ποσό..

Αυτά από μένα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο... Εχθες πήρα στα χέρια μου τον διορθωμένο λογαριασμό μου με αφαίρεση ποσού 717 ευρώ.

Δεν ήρθαν ποτέ να ελέγξουν το ρολόι τουλάχιστον παρουσία μας...

Το μόνο που έκανα ήταν μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και μετά από 20 μέρες πήρα ένα λογαριασμό με διορθωμένο το ποσό..

Αυτά από μένα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Ηταν λαθος καταμετριση ΔΕΔΔΗΕ ή λαθος κοστολογηση απο ΔΕΗ ?

Δημοσ.

Ηταν λαθος καταμετριση ΔΕΔΔΗΕ ή λαθος κοστολογηση απο ΔΕΗ ?

Δεν με ενημερωσε ποτε κανεις!

Αρχικα μου ηρθε ενα αντιγραφο απο τον συνηγορο του καταναλωτη με την αιτηση που εστειλαν στη ΔΕΗ ζητώντας να επιληφθουν του θεματος μου.

Και μετα απο 15 περίπου μερες  (ίσως και λιγότερο) έλαβα τον διορθωτικό λογαριασμό ο οποίος μου αφαιρεί 717 ευρώ από το υπόλοιπο που μου είχε μαζευτεί διοτι όπως είχα πει και παλιότερα διέκοψα την πάγια εντολή και οι λογαριασμοί δεν πληρώνονταν. Τώρα από που προκείπτει αυτό το ποσό και πως το βρήκαν δεν ξέρω! Από την στιγμή όμως που το υπόλοιπο αυτή τη στιγμή συμαβδίζει με την μέχρι τώρα καταναλωτική μας ρουτίνα εγώ είμαι οκ και θα το πληρώσω!

• Like 2
Δημοσ.

ενας ξαδερφος μου εχει θεμα με το ρολοι της δεη γνωριζει καποιος να μου πει τι να του πω να κανει?

το ρολοι του γυριζει κανονικα αλλα δεν αλλαζουν οι αριθμοι του μετρητη οποτε εχει μεινει στασιμος και δεν φαινεται να καταναλωνει.

τι να κανει? το ρολοι φυσικα δεν ειναι πειραγμενο ουτε εχει ανοιχτει ποτε..

αναρωτιεμαι ο καταμετρητης δεν το παρατηρησε? η δεν βλεπει την προηγουμενη μετρηση οτι ειναι η ιδια με την επομενη?

Δημοσ.

ενας ξαδερφος μου εχει θεμα με το ρολοι της δεη γνωριζει καποιος να μου πει τι να του πω να κανει?

το ρολοι του γυριζει κανονικα αλλα δεν αλλαζουν οι αριθμοι του μετρητη οποτε εχει μεινει στασιμος και δεν φαινεται να καταναλωνει.

τι να κανει? το ρολοι φυσικα δεν ειναι πειραγμενο ουτε εχει ανοιχτει ποτε..

αναρωτιεμαι ο καταμετρητης δεν το παρατηρησε? η δεν βλεπει την προηγουμενη μετρηση οτι ειναι η ιδια με την επομενη?

Να απευθυνθει στον ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχης του αμεσα.Καποια στιγμη το συστημα θα δει στασιμοτητα θα γινει ελεγχος και θα εχει ισως μεγαλο προβλημα.Το εχει χρονια στο ονομα του και ειναι ετσι ?

Δυστυχως οι καταμετρητες πια ειναι εργολαβου και δεν τα κοιτανε.

Δημοσ.

Να απευθυνθει στον ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχης του αμεσα.Καποια στιγμη το συστημα θα δει στασιμοτητα θα γινει ελεγχος και θα εχει ισως μεγαλο προβλημα.Το εχει χρονια στο ονομα του και ειναι ετσι ?

Δυστυχως οι καταμετρητες πια ειναι εργολαβου και δεν τα κοιτανε.

Τι προβλημα μπορει να εχει ομως απο την στιγμη που δεν φταιει αυτος σε κατι? Ο μετρητης ανηκει στην δεη. Ναι το γνωριζω για τους καταμετρητες οτι ειναι εργολαβου γιαυτο και ρωτησα.

Τι κυρωσεις μπορει να εχει απο την στιγμη που το ρολοι δεν ειναι πειραγμενο? Αν παει και δηλωσει βλαβη θα υποστει και παλι κυρωσεις ?

Δημοσ.

Τι προβλημα μπορει να εχει ομως απο την στιγμη που δεν φταιει αυτος σε κατι? Ο μετρητης ανηκει στην δεη. Ναι το γνωριζω για τους καταμετρητες οτι ειναι εργολαβου γιαυτο και ρωτησα.

Τι κυρωσεις μπορει να εχει απο την στιγμη που το ρολοι δεν ειναι πειραγμενο? Αν παει και δηλωσει βλαβη θα υποστει και παλι κυρωσεις ?

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα ενημερωσει την ΔΕΗ και αυτη θα αποφασισει .Ειναι χρονια ετσι ?

Δημοσ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα ενημερωσει την ΔΕΗ και αυτη θα αποφασισει .Ειναι χρονια ετσι ?

Μικρο χρονικο διαστημα δε γνωριζω λεπτομεριες. Παντως μου φαινεται αδικο να υποστει καποιος κυρωσεις για βλαβη η οποια οφειλεται απο την ιδια την δεη και δεν φταιει σε κατι ο πελατης

Δημοσ.

Μικρο χρονικο διαστημα δε γνωριζω λεπτομεριες. Παντως μου φαινεται αδικο να υποστει καποιος κυρωσεις για βλαβη η οποια οφειλεται απο την ιδια την δεη και δεν φταιει σε κατι ο πελατης

Να παει να το αναφερει ...Αν θελεις ακουσε με ....Εινια καλο που το εχει μικρο χρονικο διαστημα.

Δημοσ.

Να παει να το αναφερει ...Αν θελεις ακουσε με ....Εινια καλο που το εχει μικρο χρονικο διαστημα.

Και εγω αυτο θα εκανα τι να πω..Απο την αλλη μου φαινεται πολυ κουφο να παει να το αναφερει και να υποστει και κυρωσεις απο την στιγμη που το ρολοι δεν εχει ανοιχτει ποτε και ολα ειναι ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...