antreaslam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 εχεις κανά νέο για αυτό ρε ΄φιλε? τι εγινε τελικά?
geoman87 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Οχι ακομα δεν εχει γινει κατι! Περιμένω πότε θα έρθουν απο τη ΔΕΗ. Οπως είπα έχω κάνει αίτημα για να έρθουν τεχνικοί. Μου είπαν ότι θα έρθουν μέσα στις επόμενες 20 μέρες... Οπότε περιμένω...
eidikos33 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εγω εχω κανει αιτηση για αντικατασταση μετρητη επειδη εχω εναν απο το 1956 και εχει σπασει το καπακι και πεφτει οποτε ανοιγω το πορτακι και ακομα περιμενω...τι μπορω να κανω ρε παιδια? γνωριζει καποιος?
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ναι να τον σπασεις με την βαρια και οταν ερθει να μετρησει να δει οτι διαλυσε και να μιλησει ο ιδιος ο καταμετρητης να στον αλλαξουν
eidikos33 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 επειδη ο μετρητης ειναι εντος της οικιας δινω εγω την ενδειξη και ετσι δεν το εχουν δει ποσο χαλια ειναι μια φορα που καλεσε συνεργειο να ερθει να δει μου ειπε οτι θα επρεπε ηδη να εχει αντικατασταθει με καινουργιο μετρητη και οτι εχει σαπισει αυτος που εχω τωρα το κατεγραψε αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν ελειψη υλικων αυτο εγινε πριν 2-3 χρονια..και πριν κανα μηνα που εκανα παλι αιτηση μου ειπαν ακριβως τα ιδια στα γραφεια του δεδδηε μιλαμε για παρανοια
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εγω εχω κανει αιτηση για αντικατασταση μετρητη επειδη εχω εναν απο το 1956 και εχει σπασει το καπακι και πεφτει οποτε ανοιγω το πορτακι και ακομα περιμενω...τι μπορω να κανω ρε παιδια? γνωριζει καποιος? Εμείς έχουμε ακόμα παλαιότερο. Γράφει την ΔΕΗ με διαφορετικά αρχικά κιόλας, ΗΕΔ νομίζω. Για τον μετρητή δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να περιμένεις να έρθει τεχνικός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εμείς έχουμε ακόμα παλαιότερο. Γράφει την ΔΕΗ με διαφορετικά αρχικά κιόλας, ΗΕΔ νομίζω. Για τον μετρητή δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να περιμένεις να έρθει τεχνικός. Μηπως εννοεις ΗΕΑΠ ? επειδη ο μετρητης ειναι εντος της οικιας δινω εγω την ενδειξη και ετσι δεν το εχουν δει ποσο χαλια ειναι μια φορα που καλεσε συνεργειο να ερθει να δει μου ειπε οτι θα επρεπε ηδη να εχει αντικατασταθει με καινουργιο μετρητη και οτι εχει σαπισει αυτος που εχω τωρα το κατεγραψε αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν ελειψη υλικων αυτο εγινε πριν 2-3 χρονια..και πριν κανα μηνα που εκανα παλι αιτηση μου ειπαν ακριβως τα ιδια στα γραφεια του δεδδηε μιλαμε για παρανοια Εχουν το δικαιωμα να σε αναγκασουν να βγαλεις τον μετρητη σε χωρο προσβασιμο για καταμετρηση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μηπως εννοεις ΗΕΑΠ ? Εχουν το δικαιωμα να σε αναγκασουν να βγαλεις τον μετρητη σε χωρο προσβασιμο για καταμετρηση. Νομίζω έχει 3 γράμματα οχι 4, τα γράμματα είναι σκαλισμένα πάνω στην επιφάνεια του εξωτερικού μέρους του μετρητή.
gregdel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Κάνε 1-2 δοκιμες 1/ Βγαλε ολες τις καταναλωσεις. Ειδικα ψυγειο που λειτουργει μονο του. Άναψε το θερμοσιφωνα για 15λεπτα, αρκει να μην εχει ζεστο νερό ήδη. Τσεκαρε καταναλωση. Λογικά θα είναι ή 0,75KWh ή 1KWh ανάλογα την ισχύ του θερμοσίφωνά σου (3 ή 4KW) 2/ Τσέκαρε με τους γειτονές σου κανενα λογαριασμό τους ΔΕΗ και αν η μέτρηση ανταποκρίνεται σε αυτήν του μετρητή τους. Απο εκεί θα καταλάβεις αν εχουν γινει κανονικά οι μετρήσεις ή βάζουν ό,τι νά'ναι στο λογαριασμό 3/ Αν θες να κάνεις και απόψυξη κλεισε το γενικό για οσο περισσότερο μπορεις να δεις κανείς μέσα στη διάρκεια της ημέρας σου "βουτάει" ρεύμα. Καλύτερα βέβαια με ανοικτό γενικό και όλες οι καταναλώσεις κλειστές μήπως έχει καμμιά περίεργη σύνδεση ο πίνακάς σου! Δες το (4) 4/ Ένας ηλεκτρολόγος καλό είναι να ελέγξει τον πίνακά σου μήπως έχει καμμιά "περίεργη" γραμμή προς κοινόχρηστα ή αλλου!... Μου έχει τύχει και στο λέω. 5/ Τα 12847 στον μετρητή νυχτερινού από που βρέθηκαν;
eidikos33 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μηπως εννοεις ΗΕΑΠ ? Εχουν το δικαιωμα να σε αναγκασουν να βγαλεις τον μετρητη σε χωρο προσβασιμο για καταμετρηση. Τους το ειχα πει εγω ο ιδιος να τον βγαλουμε εκτος σπιτιου και μου ζητησαν 200 ευρω!!!! για ποιο λογο να πληρωσω κιολας?
Weiss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Τους το ειχα πει εγω ο ιδιος να τον βγαλουμε εκτος σπιτιου και μου ζητησαν 200 ευρω!!!! για ποιο λογο να πληρωσω κιολας? Θα πρέπει να πληρώσεις και ηλεκτρολόγο για να σου μεταφέρει την παροχή σου στο νέο σημείο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Τους το ειχα πει εγω ο ιδιος να τον βγαλουμε εκτος σπιτιου και μου ζητησαν 200 ευρω!!!! για ποιο λογο να πληρωσω κιολας? Καλύτερα να μην τον βγάλεις εκτός σπιτιού, γιατί σε τέτοια περίπτωση ο μετρητής είναι προσβάσιμος και από τον οποιονδήποτε που μπορεί να πάει και να τον πειράξει, εκτός αν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί σε ντουλαπάκι με κλειδαριά που τα κλειδιά θα τα έχεις μόνο εσύ και ο υπάλληλος του συνεργείου όταν θα έρχεται να μετρήσει, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν γίνεται αυτό. Όλοι οι μετρητές βρίσκονται είτε εντός του κτίσματος είτε εκτός αλλά εντός οικοπέδου που και πάλι πρέπει ο ιδιοκτήτης να εξασφαλίσει πρόσβαση. Εχουν το δικαιωμα να σε αναγκασουν να βγαλεις τον μετρητη σε χωρο προσβασιμο για καταμετρηση. Καλά ας κοιτάξει πρώτα η ΔΕΗ να στέλνει υπαλλήλους να μετράνε τα ρολόγια και να υπάρχουν κέντρα καταμέτρησης με ενεργές τηλεφωνικές γραμμές και μετά ας υπαγορεύει τι θα αναγκάσει να κάνει ο κάθε καταναλωτής. Είχαμε το ρολόι χωρίς να μετρηθεί 1.5 έτος γιατί δεν περνούσε υπάλληλος και στο κέντρο καταμέτρησης που έπαιρνα είτε δεν λειτουργεί είτε είναι ανενεργή η τηλεφωνική γραμμή, στο διαδίκτυο δεν δεχόταν την μέτρηση γιατί είχε μαζευτεί αρκετή κατανάλωση, τελικά πέρασε κάποιος και μέτρησε τον Ιούνιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλά ας κοιτάξει πρώτα η ΔΕΗ να στέλνει υπαλλήλους να μετράνε τα ρολόγια και να υπάρχουν κέντρα καταμέτρησης με ενεργές τηλεφωνικές γραμμές και μετά ας υπαγορεύει τι θα αναγκάσει να κάνει ο κάθε καταναλωτής. Θα προτιμούσα να άρχιζε σύντομα η αλλαγή με "smart μετρητές" που ακούμε εδώ και καμιά 10αρια χρόνια...
geoman87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 5/ Τα 12847 στον μετρητή νυχτερινού από που βρέθηκαν; Δεν έχω ιδεα....Υποτιθεται οτι το νυχτερινο ξεκινησε να γραφει κατι λιγοτερο απο 2 μηνες...
Pokemon640 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για να αλλάξω μετρητή σε ψηφιακό μου είχαν ζητήσει 75€, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένω (τους αλλάζουν σταδιακά). Έχω έναν αρχαίο με δείκτες ρολογιού. Ούτε καν κοντέρ. Το ρώτησα όταν άλλαζα την άδεια και είχα αγοράσει το διαμέρισμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα