Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δεν εκαναν καμια αλλαγη μαλλον ειδικα παρουσια μου ή καποιου δικου μου προσωπου!!!

Αν αλλαξαν μετρητη που ακομα δεν εχω καταλαβει αν εγινε αποκλειεται χωρις να ειναι καποιος  παρων . Εχει δυο μετρητες το ρολοι σου ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν αλλαξαν μετρητη που ακομα δεν εχω καταλαβει αν εγινε αποκλειεται χωρις να ειναι καποιος  παρων . Εχει δυο μετρητες το ρολοι σου ?

Γενικότερα όλο το topic είναι συνενόηση μπουζούκι... :P

• Like 6
Δημοσ.

Αν αλλαξαν μετρητη που ακομα δεν εχω καταλαβει αν εγινε αποκλειεται χωρις να ειναι καποιος παρων . Εχει δυο μετρητες το ρολοι σου ?

Δεν άλλαξαν τίποτα... Το ρολόι είχε ενδείξεις επάνω από μόνο του... Οποτε απλά συνέθεσαν την επάνω ένδειξη προφανώς...

Το θέμα είναι γτ τόσες KWh... Δεν τις έχουμε κάψει εμείς όλες αυτές... Και πως βρίσκεις τώρα το δίκιο σου...;;

Δημοσ.

Δεν άλλαξαν τίποτα... Το ρολόι είχε ενδείξεις επάνω από μόνο του... Οποτε απλά συνέθεσαν την επάνω ένδειξη προφανώς...

Το θέμα είναι γτ τόσες KWh... Δεν τις έχουμε κάψει εμείς όλες αυτές... Και πως βρίσκεις τώρα το δίκιο σου...;;

Με δυο μετρητες ή με εναν ?Καπου τα εχεις μπερδεψει .

Δημοσ.

ένας είναι ο μετρητής και έχει δυο καταχωρητές ένδειξης, όταν ήταν σε κανονικό τιμολόγιο μέτραγε μόνο ο Κ τώρα που είναι σε νυκτερινό μετρά και ο Μ. Το θέμα είναι μην υπήρχε αρχική ένδειξη στο Μ που δεν αφαιρέθηκε στην χρέωση

Δημοσ.

ένας είναι ο μετρητής και έχει δυο καταχωρητές ένδειξης, όταν ήταν σε κανονικό τιμολόγιο μέτραγε μόνο ο Κ τώρα που είναι σε νυκτερινό μετρά και ο Μ. Το θέμα είναι μην υπήρχε αρχική ένδειξη στο Μ που δεν αφαιρέθηκε στην χρέωση

Δικο μου λαθος....Για καταχωρητες (κοντερ) επρεπε να γραψω. Αν δεν ειχες νυχτερινο απο την αρχη  δεν μπορει να ειχε δυο ...κοντερ.

Δημοσ.

Δικο μου λαθος....Για καταχωρητες (κοντερ) επρεπε να γραψω. Αν δεν ειχες νυχτερινο απο την αρχη δεν μπορει να ειχε δυο ...κοντερ.

Και όμως μάλλον προϋπήρχαν τα δύο κοντέρ επάνω πριν ενεργοποιήσω εγώ το νυχτερινό... Εφόσον ο αριθμός μετρητή δεν άλλαξε...

Δημοσ.

Αυτό που βλέπεις στο μεταλλικό ταμπελακι έξω από το κουτί είναι ο αριθμός παροχής, ο οποίος σίγουρα δεν έχει αλλάξει. Μέσα στο κιβώτιο της παροχής, που κλείνει με σφραγίδα, είναι ο μετρητής. Αυτός μπορεί να άλλαξε.

Βρες τον προηγούμενο εκκαθαριστικό και δες τι ένδειξη είχε για το κανονικό τιμολόγιο. Αν τον άλλαξαν, το πιθανότερο είναι κι αυτά να μην ήταν συνεχόμενα. Αν όμως οι 2 τελευταίες μετρήσεις είναι σε λογικη αλληλουχία, το πιθανότερο είναι πράγματι να μην άλλαξε ο μετρητής.

Δημοσ.

Ο αριθμός μετρητή δεν αλλάζει είναι μοναδικός για κάθε συμβόλαιο με τη ΔΕΗ. Αυτό που επίσης δεν αλλάζει είανι η χελώνα, το εξωτερικό κουτί. Ο μετρητης μέσα στη χελώνα προφανώς και αλλάζει, λογικά πρώτα είχε τον απλό μετρητή και τώρα σου έβαλαν το διπλό. Όταν βάζεις νυχτερινό σου βάζουν και μια δεύτερη χελώνα δίπλα, με ένα μηχανισμό που κάνει την ενναλαγή τις ώρες που πρέπει. Τώρα αν σου βάλουν ηλεκτρονικό μετρητή με τηλεμέτρηση, δεν χρειάζεται η δεύτερη χελώνα, αν έχεις στην αφαιρούν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αριθμος παροχης δεν αλλαζει ποτε ....Ανηκει στον ΔΕΔΔΗΕ ανεξαρτητα απο παροχο .

Για αυτο στο τελος μετα το κενο γραφει 01,02,03, κλπ που ειναι ο διαδοχος της παροχης .Ο αριθος μετρητη φυσικα και αλλαζει .

Δημοσ.

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός ποτε ειχε ερθει? Για ψαξε τα χαρτια σου.

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός είχε έρθει πριν 4 μήνες ακριβώς στο υπέρογκο πόσο των 155 ευρώ!!

Αν όντως έχει αλλαχτεί ο μετρητής μου από μόνος σε διπλό δεν το ξέρω... Στους λογαριασμούς μου επάνω γράφει έναν αριθμό μετρητή που είναι ο ίδιος από περισυ.

Τώρα αν είχα μόνο κοντερ και μου έβαλαν διπλό δεν το ξέρω... Το ρολόι είναι εκεί 30 χρόνια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του και όλα δούλευαν ρολόι...

Τώρα τι έκαναν και μου ήρθε αυτός ο λογαριασμός δεν το ξέρω... Αλλά προτιμώ να ξοδέψω τα διπλά σε δικαστήρια πάρα να τους πληρώσω ρεύμα που δεν θα έκαιγα ούτε σε ένα ολόκληρο χρόνο και μου λένε ότι το έκαψα σε ένα τετράμηνο!

Δημοσ.

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός είχε έρθει πριν 4 μήνες ακριβώς στο υπέρογκο πόσο των 155 ευρώ!!

Αν όντως έχει αλλαχτεί ο μετρητής μου από μόνος σε διπλό δεν το ξέρω... Στους λογαριασμούς μου επάνω γράφει έναν αριθμό μετρητή που είναι ο ίδιος από περισυ.

Τώρα αν είχα μόνο κοντερ και μου έβαλαν διπλό δεν το ξέρω... Το ρολόι είναι εκεί 30 χρόνια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του και όλα δούλευαν ρολόι...

Τώρα τι έκαναν και μου ήρθε αυτός ο λογαριασμός δεν το ξέρω... Αλλά προτιμώ να ξοδέψω τα διπλά σε δικαστήρια πάρα να τους πληρώσω ρεύμα που δεν θα έκαιγα ούτε σε ένα ολόκληρο χρόνο και μου λένε ότι το έκαψα σε ένα τετράμηνο!

Αν ο μετρητης δεν εχει προβλημα τζαμπα λεφτα θα χαλασεις ...Μπορεις να ζητησεις εελεγχο του .Αν ειναι ΟΚ θα τα πληρωσεις  ή θα στο κοψουν . Η ΔΕΗ με εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 σελιδες ακομη δεν ειδαμε τα ρολογια με ιδιο αριθμο παροχης και κυριως τι νουμερα γραφει στο κοντερ του νυχτερινου...

Οπως και τελικα ανεβασε τις πισω σελιδες απο εναντι και εκκαθαριστικο.

Αν δεν κανω λαθος στο μοναδικο ρολοι(με ιδιο αριθμο παροχης) που εχει καταλαβει ο αδερφος σου τα νουμερα κοντερ ειναι σχετικα κοντα με την τελευταια μετρηση του εναντι.

[bold]Αν σε καποιον λογαριασμο βλεπεις μηδενικη καταναλωση.ιδια νουμερα δηλ.απλα δεν περασαν εκεινο το 2/4μηνο και στα χρεωνουν μετα μαζεμενα με τιμη μοναδας αυξημενη[bold]

ivr.diplos.JPG

ceb4ceadcebacf84ceb7cf82-cebaceb1ceb9-ce

Το μικρο κουτι τας αν δεν κανω μεγαλο λαθος ειναι για ολους της πολ.κιας και απλα δεχεται τα σηματα ποτε θα γυρισει το καθε ρολοι σε νυχτερινο .

αν δεν εχεις στον λογαριασμο 2 χρεωσεις με kw κατι παιζει ετσι και αλλιως

nixterino.jpg

Οι σφραγιδες ειναι 2..μια εξω και μια μεσα..στα παλια η απ εξω συνηθως δεν υπαρχει

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αν ο μετρητης δεν εχει προβλημα τζαμπα λεφτα θα χαλασεις ...Μπορεις να ζητησεις εελεγχο του .Αν ειναι ΟΚ θα τα πληρωσεις ή θα στο κοψουν . Η ΔΕΗ με εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ .

Βρε δεν το πληρώνω και ας μου κόψουν και το νερό ακόμα και το τηλέφωνο και ότι θέλουν... Ήδη έβγαλα την πάγια εντολή από την τράπεζα..

Θα το φτάσω όπου πάει... Ειναι λογικό ένα σπίτι να έχει μια Α κατανάλωση για 30 συναπτά ετη και τον μήνα που ήρθαν και έκαναν ότι έκαναν στο ρολόι μου να τρελαθηκαμε και να κάναμε 3πλασια κατανάλωση ρεύματος..η οποία μάλιστα είναι δύσκολο να γίνει ακόμα και αν έχω όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού μου να καίνε μερά νύχτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...