Weiss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Α μπραβο αυτη τη φωτο μου εστειλε και ο αδερφος μου εχθες....μια φωτο απο το ρολοι με δυο μετρητες ο ενας κατω απο τον αλλο.... Οποτε καποια παπαρια εκαναν στον μετρητη μου....σιγουρα.....εγω νομιζα οτι απο παλια ειχε δυο ενδειξεις και απλα δεν το ειχαμε προσεξει.... Αλλα αμα μου λες οτι ο μετρητης ειναι καινουριος τοτε κατι εχουν κανει λαθος στην ρυθμιση του.....εβαλαν λαθος KWh δεν ξερω τι.... Στη ρύθμιση δεν μπορεί να γίνει λάθος, εγώ πιστεύω ότι απλά έγινε ανθρώπινο λάθος και μεταφέρανε λάθος ένδειξη από το μετρητή που αλλάχθηκε οπότε υπολογίστηκε μεγαλύτερη χρέωση. Επικοινώνησε καλύτερα με το γραφείο καταμέτρησης ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου.
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το πιθανότερο είναι αυτοί που σκάλιζαν το ρολόι να είπαν ότι είναι από τη ΔΕΗ, αλλά να ήταν τίποτα απατεώνες και αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα. Εσύ πώς ξέρεις ότι ήταν πραγματικά από τη αυτοί που σκάλισαν; Μισο λεπτο παιδια...γτ λιγο οτι ειμαι ασχετος με το θεμα....λιγο οτι ολα αυτα σας τα μεταφερω απο του διαολου τη μανα ισως να σας εχω μπερδεψει.... Αν οπως λεει ο φιλος παραπανω η ΔΕΔΔΗΕ ειναι το νυχτερινο τοτε εχει συνδεθει και μου εχει ερθει και το παγιο κανονικα....72 ευρω!! Απλα πριν που με ρωτησατε δεν ηξερα οτι αυτο ειναι το παγιο του νυχτερινου... Στη ρύθμιση δεν μπορεί να γίνει λάθος, εγώ πιστεύω ότι απλά έγινε ανθρώπινο λάθος και μεταφέρανε λάθος ένδειξη από το μετρητή που αλλάχθηκε οπότε υπολογίστηκε μεγαλύτερη χρέωση. Επικοινώνησε καλύτερα με το γραφείο καταμέτρησης ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου. Αυτο ακριβως λεω και εγω λαθος....καποιος περασε λαθος μετρηση στον καινουριο μετρητη.....
shreder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Τελικά υπάρχει μολυβοσφραγίδα φίλε μου στον μετρητή ή όχι δεν μας έιπες;
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Υπάρχει μολυβοσφραγίδα στο ρολόι της δεη ή την έχουνε αφαιρέσει φίλε μου; Εχω την εντυπωση πως ναι υπαρχει κανονικα....Προσπαθω να επικοινωνησω με τον αδερφο μου στην Ελλαδα αλλα δεν τον βρισκω τωρα....Παντως 99% υπαρχει. Το πιθανοτερο ειναι αυτο που λεει ο φιλος παραπανω.... εγω δεν ηξερα οτι αλλαζουν το μετρητη και οτι περνανε manually την μετρηση....Εκει εχει γινει το λαθος 100%
shreder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μάλιστα άρα λοιπόν στην περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για απατεώνες όπως ειπώθηκε πιο πάνω.
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Λοιπον μιλησα με τον αδερφο μου....Η μολυβοσφραγιδα υπαρχει επανω κανονικα! Τωρα σχετικα με τον μετρητη μου ειπε οτι μαλλον δεν αλλαχτηκε οπως πιστευα διοτι μου λεει οτι ο μετρητης εχει εναν αριθμο επανω ο οποιος δεν εχει αλλαξει και ειναι ο ιδιος με τους παλιους λογαριασμους. Τωρα μου ειπε οτι επισης η ΔΕΗ εγκατεστησε ενα μηχανηματακι λιγο πιο διπλα απο το ρολοι που ειναι αυτο που καθοριζει ποτε θα αρχισει να γραφει ο μετρητης του νυχτερινου και ποτε οχι!!! Αυτο που μας κανει ομως εντυπωση ειναι το εξης....οτι ο μετρητης του νυχτερινου γραφει κατι τρελα νουμερα.....λες και εχουμε ενεργοποιησει το νυχτερινο 2 χρονια τωρα....Επειδη οπως σαε ειπα το ρολοι ειναι παλιο υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει ο μετρητης του νυχτερινου και να δειχνει αλλα ντα αλλα?? Και κατι τελευταιο....Μας κανει επισης εντυπωση οτι στον λογαριασμο εχουμε μια μονο χρεωση KWh δλδ δεν τις σπαει σε κανονικες και μειωμενες...αρα ειναι σαν να μην εχουν μετρησει καθολου το νυχτερινο....
shreder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Φίλε μου για το νυχτερινό απαιτείται δεύτερος μετρητής που προφανώς δεν υπάρχει για αυτό σας ήρθε το ρεύμα τόσο πολύ φωτογραφίστε τα ρολόγια και πηγαίνεται αύριο το πρωί στον αρμόδιο ΔΕΔΔΗΕ και κάντε μία ένσταση για να έρθουν να σας το φτιάξουν γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναέρθει τόσο πολύ ο λογαριασμός με την πατάτα που φαίνεται να έχουνε κάνει.
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Φίλε μου για το νυχτερινό απαιτείται δεύτερος μετρητη΄ς που προφανώς δεν υπα΄ρχει για αυτό σας ήρθε το ρεύμα τόσο πολύ φωτογραφίστε τα ρολόγια και πηγαίνεται αύριο το πρωί στον αρμόδιο ΔΕΔΔΗΕ και κάντε μία ένσταση για να έρθουν να σας το φτιάξουν γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναέρθει τόσο πολύ ο λογαριασμός με την πατάτα που φαίνεται να έχουνε κάνει. Ισως να μην απαιτειται νεο ρολοι...επειδη το υπαρχων ειχε δυο μετρητες επανω οποτε να το συνδεσαν στο υπαρχων....Δεν ξερω αν γινεται απλα επειδη και ο φιλος παραπανω κατι τετοιο ειπε λεω μηπως γινεται ενα ρολοι να δινει και τις δυο μετρησεις.
shreder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν γίενται φίλε μου έχεις ρολόι με έναν μετρητή όπως είπες και φάινεται ότι δεν έχει αλλάξει και από τους λογαριασμούς άρα λοιπόν φίλε μου σίγουρα κάπου εκεί είναι το λάθος.
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν γίενται φίλε μου έχεις ρολόι με έναν μετρητή όπως είπες και φάινεται ότι δεν έχει αλλάξει και από τους λογαριασμούς άρα λοιπόν φίλε μου σίγουρα κάπου εκεί είναι το λάθος. Οχι μην μπερδευεσαι....Ισως να ειπα κατι λαθος παραπανω....Το ρολοι μου εχει δυο μετρητες.....Απλα αυτο το πραγματακι εχει εναν μοναδικο αριθμο επανω ο οποιος αναγραφεται και στον λογαριασμο της ΔΕΗ. Αυτος ο αριθμος δεν εχει αλλαξει (ειναι ο ιδιος με αυτον που αναγραφεται και σε παλιοερους λογαριασμου πριν 7 μηνες ας πουμε) οποτε υποθετω οτι δεν αλλαχτηκε ο μετρητης. Ο μετρητης μου εχει επανω δυο ενδειξεις η μια εχει το γραμμα Μ μπροστα (υποθετω απο το μειωμενο) και ο αλλος εχει το γραμμα K μπροστα ( Υποθετω απο το κανονικο). Ο μετρητης με το Μ μπροστα λοιπον εχει γραψει ενα μεγαλο αριθμο γεγονος που δεν δικαιολογει οτι εχει ενεργοποιηθει μολις 2 μηνες το νυχτερινο....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Eπειδή δεν το έχεις γράψει καθαρά όταν κάνεις αίτηση για νυχτερινό ο ΔΕΔΔΗΕ (όχι ΔΕΗ πια) σου αλλάζει το μετρητή από μονού τιμολογίου σε διπλού ( η πάνω ένδειξη μετράει την κανονική κατανάλωση και η κάτω το μειωμένο.) Εκτός και αν από την αρχή σου είχαν βάλει μετρητή διπλής ένδειξης. Εάν σου αλλάξανε μετρητή τότε αυτός μετράει από την αρχή (0 kwh) αλλά αυτός που σου άλλαξε το μετρητή έχει κρατήσει την τελευταία ένδειξη για να μπορέσει να βγει ο επόμενος λογαρισμός. Είναι πιθανό εκεί να έγινε καποιο λάθος από τον υπάλληλο και να υπολογίστηκαν λάθος οι kwh σου. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει αλλαχθεί ο μετρητής σου ( η πάνω ένδειξη θα έχει μικρή τιμή) Απολυτως σωστα...Να και καποιος που ξερι τον ΔΕΔΔΗΕ...Για ολους τους παροχους ηλεκτρικης ενεργειας και οχ μονο πελατες ΔΕΗ . Γινεται αλλαγη ρολογιου παρουσια του καταναλωτη για να ειναι μαρτυρας για τις ενδειξεις που ειχε το παλιο . Εχει διπλο μετρητη και βελακι που δειχνει ποιος γραφει αναλογα αν ειναι ημερησιο ή νυχτερινο .Πες του αδεφου σου να κοιταξει . Ηλεκτρολογος δεν εχει δικαιωμα να επεμβει ουτε για ελεγχο στον μετρητη .Μονο τεχνιτες του ΔΕΔΔΗΕ.
geoman87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Απολυτως σωστα...Να και καποιος που ξερι τον ΔΕΔΔΗΕ...Για ολους τους παροχους ηλεκτρικης ενεργειας και οχ μονο πελατες ΔΕΗ . Γινεται αλλαγη ρολογιου παρουσια του καταναλωτη για να ειναι μαρτυρας για τις ενδειξεις που ειχε το παλιο . Εχει διπλο μετρητη και βελακι που δειχνει ποιος γραφει αναλογα αν ειναι ημερησιο ή νυχτερινο .Πες του αδεφου σου να κοιταξει . Ηλεκτρολογος δεν εχει δικαιωμα να επεμβει ουτε για ελεγχο στον μετρητη .Μονο τεχνιτες του ΔΕΔΔΗΕ. Εμενα δεν εκαναν καμια αλλαγη μαλλον ειδικα παρουσια μου ή καποιου δικου μου προσωπου!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Οι kWh που έκαψες είναι όσες καταναλώνουμε εμείς σε 1.5 έτος περίπου, δεν παίζει σε 2μήνες να καταναλώσατε τόσο με τίποτα ακόμα κι αν σου έκλεβαν ρεύμα. Ιδιώτη ηλεκτρολόγο μπορείς να φέρεις μόνο για έλεγχο της εγκατάστασης από το ρολόι μέχρι το εσωτερικό του σπιτιού, για έλεγχο στο ίδιο το ρολόι και εξωτερικά μόνο από τον ΔΕΔΔΗΕ. Το πιθανότερο είναι αυτό που αναφέρθηκε ήδη με την λάθος μέτρηση.
Weiss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Οχι μην μπερδευεσαι....Ισως να ειπα κατι λαθος παραπανω....Το ρολοι μου εχει δυο μετρητες.....Απλα αυτο το πραγματακι εχει εναν μοναδικο αριθμο επανω ο οποιος αναγραφεται και στον λογαριασμο της ΔΕΗ. Αυτος ο αριθμος δεν εχει αλλαξει (ειναι ο ιδιος με αυτον που αναγραφεται και σε παλιοερους λογαριασμου πριν 7 μηνες ας πουμε) οποτε υποθετω οτι δεν αλλαχτηκε ο μετρητης. Ο μετρητης μου εχει επανω δυο ενδειξεις η μια εχει το γραμμα Μ μπροστα (υποθετω απο το μειωμενο) και ο αλλος εχει το γραμμα K μπροστα ( Υποθετω απο το κανονικο). Ο μετρητης με το Μ μπροστα λοιπον εχει γραψει ενα μεγαλο αριθμο γεγονος που δεν δικαιολογει οτι εχει ενεργοποιηθει μολις 2 μηνες το νυχτερινο.... Αν ο αριθμός μετρητή είναι ίδιος τότε δεν στον αλλάξανε και είχε από την αρχή διπλής ένδειξης όπως το λες. Το κουτί που γράφεις είναι ο δέκτης ακουστικής συχνότητας που ενεργοποιεί τη λειτουργία του νυχτερινού. Αν υποψιάζεσαι ότι γράφει παραπάνω από ότι καταναλώνεις κάλεσε στις βλάβες να σου ελέγξουν το μετρητή σου. Είναι πιθανό (αν είναι και παλιός) να μη δουλεύει σωστά η ένδειξη του νυχτερινού και να χρειάζεται αντικατάσταση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Οι kWh που έκαψες είναι όσες καταναλώνουμε εμείς σε 1.5 έτος περίπου, δεν παίζει σε 2μήνες να καταναλώσατε τόσο με τίποτα ακόμα κι αν σου έκλεβαν ρεύμα. Ο εκκαθαριστικός περιλαμβάνει κατανάλωση 4 μηνών, όχι 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα