Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω μπορστα μου τους λογαριασμους αυτη τη στιγμη θα κοιταξω για τις KWh αλλα οπως φανταζεσαι ειναι πολυ πολυ λιγοτερες....καπου 1800 KWh λιγοτερες αν θυμαμαι καλα...

Δεν αλλαξαν το παλιο μου ρολοι με καινουριο....στο υπαρχων κατι εκαναν για να μπορεσει να γραφει ξεχωριστα τις KWh του νυχτερινου ρευματος...

Οπως ειπα δεν ζω εκει τωρα οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν εγκατεστησαν και παραδιπλα κατι αλλο για το νυχτερινο...αλλα θα ρωτησω τον αδερφο μου...

Δημοσ.

Δεν εχω μπορστα μου τους λογαριασμους αυτη τη στιγμη θα κοιταξω για τις KWh αλλα οπως φανταζεσαι ειναι πολυ πολυ λιγοτερες....καπου 1800 KWh λιγοτερες αν θυμαμαι καλα...

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως και να το έκαναν, κάπως πρέπει να μετρούνται kwh μέρας και νύχτας.

Πόσες kwh μετρήθηκαν μέρα και πόσες νύχτα;

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να δεις αν εγκατέστησαν και άλλο ρολόι αλλιώς το πρόβλημα είναι δικό τους διότι απλά δεν έκαναν την δουλειά τους.

Δημοσ.

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως και να το έκαναν, κάπως πρέπει να μετρούνται kwh μέρας και νύχτας.

Πόσες kwh μετρήθηκαν μέρα και πόσες νύχτα;

Μου γραφει συνολο 3145 KWh δεν μου λεει τιποτα για το νυχτερινο πουθενα....

Επισης βλεπω οτι στα 670€ εχει αφαιρεθει και το ποσο του εναντι λογαριασμου 82 ευρω που ειχαμε πληρωσει πριν 2 μηνες....οποτε συνολο στο τετραμηνο εκαψα 750 ευρω ρευμα!!!!

Και ολες τις συσκευες μερα νυχτα να αναψω ρε π@υστη μου δεν το καιω τοσο ρευμα!!!

Δημοσ.

Εμ για αυτό σου ήρθε τόσο πολύ να κάνεις ένσταση γιατί αυτό δείχνει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην έχουν εγκαταστήσει το δεύτερο ρολόι.

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει εγακστεστημένο δεύτερο ρολόι για το νυχτερινό ρεύμα;

Εχω ηδη ρωτησει τον αδερφο μου και περιμενω απαντηση οταν το δει...

Δημοσ.

Eπειδή δεν το έχεις γράψει καθαρά όταν κάνεις αίτηση για νυχτερινό ο ΔΕΔΔΗΕ (όχι ΔΕΗ πια) σου αλλάζει το μετρητή από μονού τιμολογίου σε διπλού ( η πάνω ένδειξη μετράει την κανονική κατανάλωση και η κάτω το μειωμένο.) Εκτός και αν από την αρχή σου είχαν βάλει μετρητή διπλής ένδειξης.

Εάν σου αλλάξανε μετρητή τότε αυτός μετράει από την αρχή (0 kwh) αλλά αυτός που σου άλλαξε το μετρητή έχει κρατήσει την τελευταία ένδειξη για να μπορέσει να βγει ο επόμενος λογαρισμός. Είναι πιθανό εκεί να έγινε καποιο λάθος από τον υπάλληλο και να υπολογίστηκαν λάθος οι kwh σου. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει αλλαχθεί ο μετρητής σου ( η πάνω ένδειξη θα έχει μικρή τιμή)

• Like 2
Δημοσ.

Εμ για αυτό σου ήρθε τόσο πολύ να κάνεις ένσταση γιατί αυτό δείχνει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην έχουν εγκαταστήσει το δεύτερο ρολόι.

Οι KWh γτ ειναι τοσες πολλες δεν καταλαβαινω.....Νυχτερινο ή όχι εμεις δεν καψαμε 3145 KWh....

Καταρχην δεν ειναι κανεις στο σπιτι την μιση μερα...γιατι και ο αδερφος μου δουλευει...δλδ και να θελαμε δεν καιγεται τοσο ρευμα...και οχι για να προλαβω ισως καποιους που μπορει να το σκεφτονται.. δεν ειχαμε ξεχασει το φουρνο αναμενο 2 μηνες ουτε ττην τοστιερα ουτε το σιδερο ουτε τα κλιματιστικα δουλευουν μερα νυχτα...η χρηση που γινεται ειναι λογικη και προσεχτικη...και το αποδεικνυοθν οι λογαριασμοι 30 χρονων....δεν μπορει ξαφνικα να μας την βαρεσε και να τριπλασιασαμε την καταναλωση στο σπιτι μας....

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι αυτοί που σκάλιζαν το ρολόι να είπαν ότι είναι από τη ΔΕΗ, αλλά να ήταν τίποτα απατεώνες και αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα.

Εσύ πώς ξέρεις ότι ήταν πραγματικά από τη ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ αυτοί που το σκάλισαν;

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδή δεν το έχεις γράψει καθαρά όταν κάνεις αίτηση για νυχτερινό ο ΔΕΔΔΗΕ (όχι ΔΕΗ πια) σου αλλάζει το μετρητή από μονού τιμολογίου σε διπλού ( η πάνω ένδειξη μετράει την κανονική κατανάλωση και η κάτω το μειωμένο.) Εκτός και αν από την αρχή σου είχαν βάλει μετρητή διπλής ένδειξης.

Εάν σου αλλάξανε μετρητή τότε αυτός μετράει από την αρχή (0 kwh) αλλά αυτός που σου άλλαξε το μετρητή έχει κρατήσει την τελευταία ένδειξη για να μπορέσει να βγει ο επόμενος λογαρισμός. Είναι πιθανό εκεί να έγινε καποιο λάθος από τον υπάλληλο και να υπολογίστηκαν λάθος οι kwh σου. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει αλλαχθεί ο μετρητής σου ( η πάνω ένδειξη θα έχει μικρή τιμή)

Α μπραβο αυτη τη φωτο μου εστειλε και ο αδερφος μου εχθες....μια φωτο απο το ρολοι με δυο μετρητες ο ενας κατω απο τον αλλο....

Οποτε καποια παπαρια εκαναν στον μετρητη μου....σιγουρα.....εγω νομιζα οτι απο παλια ειχε δυο ενδειξεις και απλα δεν το ειχαμε προσεξει....

Αλλα αμα μου λες οτι ο μετρητης ειναι καινουριος τοτε κατι εχουν κανει λαθος στην ρυθμιση του.....εβαλαν λαθος KWh δεν ξερω τι....

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι αυτοί που σκάλιζαν το ρολόι να είπαν ότι είναι από τη ΔΕΗ, αλλά να ήταν τίποτα απατεώνες και αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα.

Εσύ πώς ξέρεις ότι ήταν πραγματικά από τη αυτοί που σκάλισαν;

Τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ όταν ανοίγουν το ρολόι είναι υποχρεωμένοι να βάλουν μετά μολυβοσφραγίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...