Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πάντως επειδη και σε εμένα έγινε αλλαγη ρολογιού ήρθε για έλεγχο ΔΕΔΔΗΕ , είχα τραβήξει ηδη φωτογραφία τι ειχε καταγράψει , στους λογ/σμους ακόμη αναφέρει τους παλιους μετρητες με τις τελευταίες ενδείξεις . Αν εννοεις το mydei συνεβη και σε μενα σε ενα απο τους 3 μετρητες που μου αλλαξε ο ΔΕΔΔΗΕ και στο mydei εγραφε οτι ειχε ο παλιος και δεν μπορουσα να κανω μηνιαια καταχωριση Πηρα τηλεφωνο τους πρωην συναδελφους και το εφτιαξαν 1
meletis_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εννοεις το mydei συνεβη και σε μενα σε ενα απο τους 3 μετρητες που μου αλλαξε ο ΔΕΔΔΗΕ και στο mydei εγραφε οτι ειχε ο παλιος και δεν μπορουσα να κανω μηνιαια καταχωριση Πηρα τηλεφωνο τους πρωην συναδελφους και το εφτιαξαν Εμενα ειχε σπάσει ο παλιος μετρητης απο το 2000 , και μου ειπε ο ανθρωπος με τις μετρησεις να κανω αιτηση για αντικατασταση . Οπως και να εχει δε ειχα θεμα με τις ενδειξεις αλλά ειχα κρατησει αντιγραφο
Energee Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Έχω επαγγελματικό χώρο στη Γλυφάδα εδώ και χρόνια. Παλιό κτίριο με παλιούς μετρητές (80's). Οι λογαριασμοί ρεύματος πάντα ερχόντουσαν μεγάλοι. Νόμιζα ήταν επειδή είναι επαγγελματικό ρεύμα και ίσως είχα μεγάλη κατανάλωση. Πριν 2-3 μήνες εγκαταστήσαμε δικό μας σύστημα (Shelly) που μετράει τα πάντα, including και την συνολική κατανάλωση από τις 3 φάσεις που έχουμε. Μόλις ήρθε λογαριασμός (μεσω Φυσικό Αέριο Ελλάδος) που αναφέρει: 447,53€ (περίοδος 12-11-24 με 18-12-24) kWh: 1.130 Δικιά μας μέτρηση μέσω του Shelly: Έχω ήδη κάνει δήλωση για βλάβη, καιρό τώρα, και δεν έχει εμφανιστεί κανείς. μου έρχεται να πάω να ξηλώσω τον μετρητή. Έχουμε ήδη εξετάσει το θέμα να κλέβει κάποιος ρεύμα, και δεν κλέβει. Αναρωτιέμαι αν κάποιος είχε αντίστοιχη κατάσταση, και τι έγινε τελικά; Προφανώς θέλω το θέμα θα πάει νομικά, θέλω αποζημίωση για όλα τα χρόνια που έχω πληρώσει x3 το ρεύμα. 2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Energee είπε Καλησπέρα, Έχω επαγγελματικό χώρο στη Γλυφάδα εδώ και χρόνια. Παλιό κτίριο με παλιούς μετρητές (80's). Οι λογαριασμοί ρεύματος πάντα ερχόντουσαν μεγάλοι. Νόμιζα ήταν επειδή είναι επαγγελματικό ρεύμα και ίσως είχα μεγάλη κατανάλωση. Πριν 2-3 μήνες εγκαταστήσαμε δικό μας σύστημα (Shelly) που μετράει τα πάντα, including και την συνολική κατανάλωση από τις 3 φάσεις που έχουμε. Μόλις ήρθε λογαριασμός (μεσω Φυσικό Αέριο Ελλάδος) που αναφέρει: 447,53€ (περίοδος 12-11-24 με 18-12-24) kWh: 1.130 Δικιά μας μέτρηση μέσω του Shelly: Έχω ήδη κάνει δήλωση για βλάβη, καιρό τώρα, και δεν έχει εμφανιστεί κανείς. μου έρχεται να πάω να ξηλώσω τον μετρητή. Έχουμε ήδη εξετάσει το θέμα να κλέβει κάποιος ρεύμα, και δεν κλέβει. Αναρωτιέμαι αν κάποιος είχε αντίστοιχη κατάσταση, και τι έγινε τελικά; Προφανώς θέλω το θέμα θα πάει νομικά, θέλω αποζημίωση για όλα τα χρόνια που έχω πληρώσει x3 το ρεύμα. Δεν ξερω αλλα νομιζω ειναι αδυνατον ο μετρητης του δεδδηε να γραφει χ3 αυτα που καταναλώνεις, το shelly παντως αποκλείεται να το δεχτούν σαν μέτρηση
nvel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 ας μπει για δοκιμή μόνο ένα μεγάλο σταθερό φορτίο για κάποια ώρα και να συγκριθούν οι μετρήσεις.
Tsino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Energee said: Καλησπέρα, Έχω επαγγελματικό χώρο στη Γλυφάδα εδώ και χρόνια. Παλιό κτίριο με παλιούς μετρητές (80's). Οι λογαριασμοί ρεύματος πάντα ερχόντουσαν μεγάλοι. Νόμιζα ήταν επειδή είναι επαγγελματικό ρεύμα και ίσως είχα μεγάλη κατανάλωση. Πριν 2-3 μήνες εγκαταστήσαμε δικό μας σύστημα (Shelly) που μετράει τα πάντα, including και την συνολική κατανάλωση από τις 3 φάσεις που έχουμε. Μόλις ήρθε λογαριασμός (μεσω Φυσικό Αέριο Ελλάδος) που αναφέρει: 447,53€ (περίοδος 12-11-24 με 18-12-24) kWh: 1.130 Δικιά μας μέτρηση μέσω του Shelly: Έχω ήδη κάνει δήλωση για βλάβη, καιρό τώρα, και δεν έχει εμφανιστεί κανείς. μου έρχεται να πάω να ξηλώσω τον μετρητή. Έχουμε ήδη εξετάσει το θέμα να κλέβει κάποιος ρεύμα, και δεν κλέβει. Αναρωτιέμαι αν κάποιος είχε αντίστοιχη κατάσταση, και τι έγινε τελικά; Προφανώς θέλω το θέμα θα πάει νομικά, θέλω αποζημίωση για όλα τα χρόνια που έχω πληρώσει x3 το ρεύμα. Πες μας πως κινηθηκες και το αποτέλεσμα.
gpapadakis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μπορει το Shelly να μετράει τη μια φάση, κάπου είδα και κάτι ότι πρέπει να γίνει calibration στις φάσεις (;). Τα παλιά ρολόγια της ΔΕΗ συνήθως κολλαγανε και μετράγανε λιγότερο, όχι περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα