Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός έχει και δυνατότητα να στέλνει την μέτρηση μέσω 2/3g μελλοντικά ή θα πρέπει να ξαναλλαξει?

Δεν έχω δει καν πως είναι ο "νέος" μετρητής, μπορεί να έχει και ethernet και να συνδέεται online.

Oh wait, μα δεν έχει γραμμή οτε και ρούτερ, συν ότι ο "νέος" μετρητής v1.2g μπορεί να μην έχει ethernet η WiFi. Οπότε θα πρέπει να μπει ένας "νέος" μετρητής v2.5d !

Νέα μίζα για τη ΔΕΗ :devil:

Δημοσ.

Δεν έχω δει καν πως είναι ο "νέος" μετρητής, μπορεί να έχει και ethernet και να συνδέεται online.

Oh wait, μα δεν έχει γραμμή οτε και ρούτερ, συν ότι ο "νέος" μετρητής v1.2g μπορεί να μην έχει ethernet η WiFi. Οπότε θα πρέπει να μπει ένας "νέος" μετρητής v2.5d !

Νέα μίζα για τη ΔΕΗ :devil:

Οι μετρητες απο το 2012 ανηκουν στον ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.

Και εγω αυτο θα εκανα τι να πω..Απο την αλλη μου φαινεται πολυ κουφο να παει να το αναφερει και να υποστει και κυρωσεις απο την στιγμη που το ρολοι δεν εχει ανοιχτει ποτε και ολα ειναι ενταξει

Θα του το πω πιστευεις οτι θα υποστει κυρωσεις απο την στιγμη που δεν εχει πειραξει το ρολοι και το προβλημα εμφανιστηκε προσφατα?

Δημοσ.

Οι μετρητες απο το 2012 ανηκουν στον ΔΕΔΔΗΕ.

...και γιατί ακομα και οι νεοι ψηφιακοί που ερχονται λενε επάνω ΔΕΗ? παίζουμε με τις λεξεις και τις αρμοδιότητες στην ελλαδα για να την ξεπουλήσουμε πιο εύκολα

post-165560-0-54523200-1507399741_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα του το πω πιστευεις οτι θα υποστει κυρωσεις απο την στιγμη που δεν εχει πειραξει το ρολοι και το προβλημα εμφανιστηκε προσφατα?

Θα γινει επαναπροσδιορισμος καταναλωσης . Υπαρχου τροποι ακομα και σε πειραγμενα ρολογια να βρεθει ποσες κιλοβατωρες δεν εχουν καταηραψει .

Με καθε επιφυλαξη αν ειναι προσφατο και οντως δεν το εχει πειραξει , ολοι αυτο λενε χωρις να θελω να κατηγορησω κανενα, δεν θα εχει κυρωσεις αλλα ανακοστολογηση για τις κιλοβατωρες που δεν εγραψε. .

...και γιατί ακομα και οι νεοι ψηφιακοί που ερχονται λενε επάνω ΔΕΗ? παίζουμε με τις λεξεις και τις αρμοδιότητες στην ελλαδα για να την ξεπουλήσουμε πιο εύκολα

attachicon.gif metrit.jpg

Ουτε τους εχω δει ουτε το ηξερα ...Ακομα και αν καποιος εχει αλλο παροχο υπευθυνος για τον μετρητη ειναι ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.

Γιαννη αν οντως ειχε πειραχτει δε θα το συζητουσαμε καθολου,επισης πως γινεται να πειραχτει απο την στιγμη που ο μαγνητης ειναι κολλημενος. Δεν μπορει να εξετασει αν εχει πειραχτει η οχι? 

Και κατι ακομα που αφορα τον δικο μου μετρητη,επειδη ειναι απο το 1950 και εχω ζητησει αντικατασταση 3 φορες αλλα ακομα περιμενω τι μπορω να κανω μπας και εξετασουν την περιπτωση μου? Που μπορω να απευθυνθω?

Δημοσ.

Γιαννη αν οντως ειχε πειραχτει δε θα το συζητουσαμε καθολου,επισης πως γινεται να πειραχτει απο την στιγμη που ο μαγνητης ειναι κολλημενος. Δεν μπορει να εξετασει αν εχει πειραχτει η οχι? 

Και κατι ακομα που αφορα τον δικο μου μετρητη,επειδη ειναι απο το 1950 και εχω ζητησει αντικατασταση 3 φορες αλλα ακομα περιμενω τι μπορω να κανω μπας και εξετασουν την περιπτωση μου? Που μπορω να απευθυνθω?

Φυσικα και μπορει να ελεγχτει και υπαρχουν και συγχρονα οργανα για αυτο πολυ αξιοπιστα .

Για τον δικο σου μετρητη στον ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις .Που μενεις ?

Δημοσ.

γιατί δεν είναι τόσο νέοι όσο νομίζεις, η προμήθεια μπορεί να έχει γίνει πριν πολλά χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

γιατί δεν είναι τόσο νέοι όσο νομίζεις, η προμήθεια μπορεί να έχει γίνει πριν πολλά χρόνια

Δεν διαφωνω....Μπορει να ειναι και ετσι ...Δεν ειναι αντικειμενο μου και δεν εχω λογο να γνωριζω λεπτομερειες.

Η παραγγελια μπορει να ειναι οντως παλια ακομα και η παραλαβη.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/7/2017 στις 3:44 ΜΜ, geoman87 είπε

Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι τοσο αγανακτησμενος που δεν ξερω τι να κανω.

Ηρθε ο λογαριασμος του ρευματος στο σπιτι(Εκκαθαριστικος) 670 €!! Ευκολα θα σκεφτει καποιος "ε αφου τα καψατε πληρωστε τα!!"

Το θεμα ειναι οτι δεν τα καψαμε!!

Το σπιτι ειναι στο Αιγαλεω και αυτη τη στιγμη μενει μονος του ο αδερφος μου (Εγω πλεον μενω μονιμα στο εξωτερικο). Οι λογαριασμοι μας ερχονται παντα απο 150-200€!! Σπανια καποια καλοκαιρια που δουλεψαμε παραπανω τα κλιματιστικα να πηγαν στα 250-280€!!

Απο περισυ δεν εχει προστεθει καμια ηλεκτρικη συσκευη στο σπιτι ουτε εχει αλλαξει καποια απο τις υπαρχουσες! Αντιθετως πριν 6*7 μηνες αλλαξαμε τα αλουμινια του σπιτιου με καινουρια ενεργειακα αλουμινια στα πλαισια του προγραμματος εξοικονομηση κατοικον. Οποτε εγινε και ενεργειακη αναβαθμιση του σπιτιου!

Ο λογαριασμος του ρευματος περισυ την ιδια περιοδο ηρθε 220 ευρω (χωρις τα ενεργειακα αλουμινια τοτε και ενω στο σπιτι εμενα και εγω με την μητερα μας δηλαδη συνολο 3 ατομα)!

Το μονο που αλλαξε απο περισυ ειναι οτι πριν 1μιση -2 μηνες μεριπου ηρθαν απο τη ΔΕΗ να εγκαταστησουν το ρολοι για το νυχτερινο ρευμα για το οποιο ειχαμε κανει αιτηση. Την ημερα που ηρθαν δεν ηταν κανεις στο σπιτι ουτε ειδοποιησαν φυσικα οποτε εκαναν οτι εκανα και εφυγαν (Τα ρολογια ειναι σε εμφανη θεση στην πιλωτη της πολυκατοικιας)...

2 μηνες μετα ο λογαριαμος αυτος στα 670 €!! Λεω δεν μπορει καποιο λαθος εχει γινει!! Μετα απο την ενεργειακη αναβαθμιση και με 2 ατομα λιγοτερα ο λογαριασμος ηρθε τριπλασιος απο περισυ??

Παιρνω τηλ στη ΔΕΗ λοιπον και εκτος του οτι κανεις δεν ξερει τι του γινεται εκει μεσα....με στελνει ο ενας στον αλλο δινοντας μου να παιρνω τηλεφωνα απο δω και απο κει...καποιοι μου βαζαν και τις φωνες κιολας οτι εγω το εκαψα το ρευμα και κατι τετοια....με τα πολλα μου λενε οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι μια αιτηση παραπονου για να στειλουν τεχνικο να δει τα ρολογια!! Εαν η βλαβη ειναι απο εκει τοτε δεν θα με χρεωσουν τις επιπλεον KWh...Αν δεν ειναι απο εκει και ειναι απο οπουδηποτε αλλου θα χρεωθω λεει κανονικα το ρευμα αλλα και 50 € επιπλεον επισλεψη τεχνικου!!

Εγω τσεκαρα ηδη αν υπαρχει διαρροη εσωτερικα στο σπιτι μου απο καποια συσκευη οπως λενε στο σιτε της ΔΕΗ ....Δλδ εκελισα το γενικο και ειδα αν γυριζει ο δισκος του ρολογιου. Και δεν γυριζει οποτε εσωτερικα δεν υπαρχει διαρροη συμφωνα με αυτα που λενε στο σιτε τους!!

Τωρα πως μπορω εγω να ξερω οτι ο τεχνικος που θα ερθει δεν θα βρει καποια παπατζα που εχουν κανει οταν ηρθαν να συνδεσου το νυχτερινο ρευμα (γιατι εκαναν κατι επανω στο ρολοι μου δεν εβαλαν καινουριο) θα την φτιαξει τσακα τσακ και μετα θα μου πει... "Συγγνωμη κυριε ολα φαινονται μια χαρα εδω....Συμπτωματικα σας ηρθε ο λογαριασμος 2000 KWh παραπανω απο οτι σας ερχοταν τα προηγουμενα 25 χρονια λιγο αφου ηρθαμε και σας βαλαμε το νυχτερινο ρευμα!"

Πρεπει δλδ τωρα να αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!!!

Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο παρακαλω τα φωτα του γτ θα σκασω!!

Ευαχριστω εκ των προταιρων!!

Υ.Γ Αυτα γινονται και εκει που καμια φορα με πιανει και αναπωλω την Ελλαδα και λεω να γυρισω καποια στιγμη πισω λεω κατσε εδω που καθεσαι....καλα εισαι!!

Καλησπέρα geoman87, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θεμα πέντε χρόνια μετά, ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός του εξαμήνου και έχει καταγράψει γύρω στις 4000 κιλοβατώρες που αντίστοιχη σε 2000 ευρω ενώ τα προηγούμενα χρονια ερχόταν σταθερα στα 150 το πολύ 200. Επίσης στο εξαμηνο που αναφέρετε ο λογαριασμός έγινε αλλαγη ρολογιού .

Η ερώτηση μου είναι αν είχες βγάλει ακρη; 

Σε ευχαριστώ πολύ!

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Stoumpos said:

Έχει να μπει εδώ και σχεδόν 2.5 χρόνια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stoumpos είπε

Καλησπέρα geoman87, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θεμα πέντε χρόνια μετά, ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός του εξαμήνου και έχει καταγράψει γύρω στις 4000 κιλοβατώρες που αντίστοιχη σε 2000 ευρω ενώ τα προηγούμενα χρονια ερχόταν σταθερα στα 150 το πολύ 200. Επίσης στο εξαμηνο που αναφέρετε ο λογαριασμός έγινε αλλαγη ρολογιού .

Σε ευχαριστώ πολύ!

4000 κιλοβατωρες δεν κανουν 2000 ευρω .Εκτος και εννοεις κατι αλλο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stoumpos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ!

Πάντως επειδη και σε εμένα έγινε αλλαγη ρολογιού ήρθε για έλεγχο ΔΕΔΔΗΕ , είχα τραβήξει ηδη φωτογραφία τι ειχε καταγράψει , στους λογ/σμους ακόμη αναφέρει τους παλιους μετρητες με τις τελευταίες ενδείξεις .

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται ουτε διαρροή εχεις ουτε τιποτα, απλα στην αλλαγη μετρητη σου τα εκαναν μανταρα, ως συνήθως.

Δες αν συμφωνούν οι ενδείξεις παλιού νεου και κανε καταγγελία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...