Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω μια palit 9600gt 512mb ddr3(το ξερω οτι ειναι παλια απλα θελω να καταλαβω το προβλημα και θα την εχω για κανα μηνα ).λοιπον ξεκιναει το computer και ξεκιναει το fan 100% επειτα βαζω drivers κατεβαζω afterburner φτιαχνω custom profile με το που μπανει στα windows μετα σταμαται να τρεχει 100% αλλα ακομη χωρις να κανω τιποτα καθεται στους 40+ βαθμους και για να μην ανεβει το fan ειναι στο 50% και ακουγεται αρκετα.νομιζω αυτο αρχησε να συμβαινει οταν αλλαξα παστα εβαλα μια απλη στο chip πανω.αλλα εχω μια απορια μηπως αμα βαλλω thermal pads να ειναι καλυτερα?εχουν pads αυτες οι παλιες στο chip η παστα κανονικα?δεν θυμαμαι οταν την ανοιξα...

Δημοσ.

μια χαρά λογική θερμοκρασία έχει η κάρτα,καλοκαίρι ειναι άλλωστε.

αν ηταν πάνω απο τους 90°C να σε απασχολούσε.

μια χαρά ειναι για idle οι 40+- βαθμοί.

pads οχι δεν θα βάλεις αν δεν είχε.

99% πάντως ειχε πάστα.

Αν θες να είσαι σίγουρος,αγόρασε prolimatech PK-3 nano Και βάλε που ειναι καλή.

Επίσης,πόση ποσότητα έβαλες; δεν θελει παραπανω απο εναν κοκκο ρυζιου.

• Like 2
Δημοσ.

παστα εβαλα λιγη οκ ειναι δεν θυμαμαι για pads αυτο ειναι το προβλημα.για idle 40 βαθμοι με φαν 40% σιγουρα ειναι οκ?επισης αυτο που με απασχολει ειναι οτι ξεκιναει το φαν 100% μεχρι να μπει στα windows που περνει τις ρυθμισεις απο το afterburner

Δημοσ.

ναι λογικό είναι,είχα παλαιότερα μιαα GTS250 (ζει ακόμα) που κάνει ακριβώς το ίδιο μέχρι να ανοίξει ο nvidia driver.

χωρίς το afterburner τι ταχύτητες έχει;

στην 760 μου σε idle αυτή την στιγμή εχω 43-45 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στο 30%.

Δημοσ.

έχεις κάνει καμία αναβάθμιση σε drivers;

εφόσον πριν δεν το έκανε 2 πράγματα σκέφτομαι.

1)driver conflict με κάτι

Κατεβάζεις τον τελευταιο nvidia driver απο την σελιδα της Nvidia για την 9600 και για το λειτουργικό που έχεις

κατεβάζεις το DDU,το αποσυμπιέζεις,και το τρέχεις.Στην αρχή σου λεει να σε βάλει σε safe mode,ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑΙ.Αφού μπει,στην πρώτη οθόνη επιλέγεις nvidia κάρτα(αν και θα το έχει επιλεγμένο απο μόνο του)και την επιλογή εκκαθάριση και επανεκκίνηση(συνίσταται)η κάπως έτσι.

αφού ανοίξει το σύστημα βάζεις τον τελευταιο nvidia driver που κατέβασες πριν.

2)corrupted bios για την κάρτα,αν και περίεργο μου φαίνεται.

οι γνώσεις μου σταματούν κάπου εδώ.

Θα σου έλεγα για προβληματικό σένσορα θερμοκρασιών αλλα απ ότι βλέπω διαβάζει κανονικά.

Προσωπικά σαν τελευταια λύση θα ελυνα την κάρτα αλλη μια για δευτερο καθαρισμό και αλλαγή πάστας.

• Like 1
Δημοσ.

παστα εβαλα λιγη οκ ειναι δεν θυμαμαι για pads αυτο ειναι το προβλημα.για idle 40 βαθμοι με φαν 40% σιγουρα ειναι οκ?επισης αυτο που με απασχολει ειναι οτι ξεκιναει το φαν 100% μεχρι να μπει στα windows που περνει τις ρυθμισεις απο το afterburner

Παρε ενα θερμομετρο και βαλτο μεσα στο κουτι του υπολογιστη και ελα πες μου ποση θερμοκρασια εχει μεσα ο χωρος που ειναι η καρτα γραφικων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα αποφασησα να μην ασχοληθω δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο για 15 ευρω :D .ευχαριστω παντως .μπορει να κλεισει το θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...