Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νιωθω οτι με κοροιδευει ο ανθρωπος

Καλα νιώθεις. Γραφτον στα τετοια σου και πες του αν θέλει να συζητησετε οποιαδήποτε κουβεντα να το παει σε εξουσιοδοτημενο σερβις και να παρεις αναφορα απο το σερβις αν εχει καποιο θέμα.

αντε την ειδαν ολοι εδω μεσα οτι ειμαστε mediamarkt Και παιρνουν για δοκιμες πραγματα...

επισης δε μπορει να σου κάνει απολυτως τιποτα. ή αν σου κάνει θα του ποστίσει πολυ πανω απο 500€

δεν δεχετε να το στειλει καν για ελενχω ουτε να το παει ο ιδιος. αυτο με παραξενεβει περισσοτερο. !

πιθανώς να ειναι άλλο ταμπλετ δικο του χαλασμενο

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι αυτό ΠΡΙΝ στείλω κάτι κάνω σαφές στον αγοραστή πως αποποιούμαι κάθε ευθύνης, από το να λάβει ένα τούβλο μέχρι να παίξουν μπάλα με το αντικείμενο οι κούριερ. Αν θέλει, έχει καλώς. Αν όχι, ας βρει κάτι ανάλογο στην περιοχή του.

• Like 3
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση στις φωτογραφίες φαίνεται η κάθε πλευρά του tablet ; Δηλαδή έβγαλες φωτό περιμετρικά μια για κάθε πλευρά; Αν ναι φαινόταν στις φωτο ανασηκωμένη η οθόνη;

Το βίντεο το οποίο έστειλες τι περιείχε επίδειξη του ταμπλέτ; το πακεταρισμα του;

ειναι αναλυτικα ολες οι μεριες του ταμπλετ απο παντου ειναι 46 φωτογραφιε. η οθονη δεν ειναι πουθενα σηκωμενη! και στο βιντεο φαινονται λειτουργικα το ταμπλετ και η καμερα και ο ηχος να λειτουργουν!

Γι αυτό ΠΡΙΝ στείλω κάτι κάνω σαφές στον αγοραστή πως αποποιούμαι κάθε ευθύνης, από το να λάβει ένα τούβλο μέχρι να παίξουν μπάλα με το αντικείμενο οι κούριερ. Αν θέλει, έχει καλώς. Αν όχι, ας βρει κάτι ανάλογο στην περιοχή του.

μεσα σε ολο αυτο με το να παιξουν μπαλα με εκανε να κλαψω απο τα γελια

Δημοσ.

Μίλα με email και αν συνεχίσει απείλησε ότι θα τον τρέχεις για απάτη.

απο εχθες που θα εμπαινε να δει το μαιλ δεν εχει απαντησει η να με παρει τηλ. περιμενω να δω εαν θα απαντησει η στειλει μελλοντικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι αναλυτικα ολες οι μεριες του ταμπλετ απο παντου ειναι 46 φωτογραφιε. η οθονη δεν ειναι πουθενα σηκωμενη! και στο βιντεο φαινονται λειτουργικα το ταμπλετ και η καμερα και ο ηχος να λειτουργουν!

μεσα σε ολο αυτο με το να παιξουν μπαλα με εκανε να κλαψω απο τα γελια

Τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχεις αποδείξεις ότι το έστειλες εντάξει.........μην φοβάσα. Το video μήπως δείχνει και πως το συσκευασες πριν το στειλεις; Προσωπική άποψη μου είναι ο αγοραστής πριν στείλει κάτι να τραβάει σε βίντεο την συσκευή σε λειτουργία καθώς και την διαδικασία συσκευασίας του προϊόντος πριν το στείλει καθώς και το σειριακό αριθμό της συσκευής και φωτο που θα δείχνει ότι είναι ίδιος με τον σειριακό που αναγράφεται στην απόδειξη και στην συσκευασία. Επεξ/σία από chrispi775
Δημοσ.

Τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχεις αποδείξεις ότι το έστειλες εντάξει.........μην φοβάσα. Το video μήπως δείχνει και πως το συσκευασες πριν το στειλεις; Προσωπική άποψη μου είναι ο αγοραστής πριν στείλει κάτι να τραβάει σε βίντεο την συσκευή σε λειτουργία καθώς και την διαδικασία συσκευασίας του προϊόντος πριν το στείλει καθώς και το σειριακό αριθμό της συσκευής και φωτο που θα δείχνει ότι είναι ίδιος με τον σειριακό που αναγράφεται στην απόδειξη και στην συσκευασία.

Οχι δυστηχως δεν εβγαλα πως το συσκευασα. Το ιμει ομως το εχω γιατι ειναι δηλωμενο στα στοιχεια μου στο επισημο support στη σελιδα για την εγγυηση. Οταν το πηρα ηταν το πρωτο.πραγμα που εκανα

Δημοσ.

Οχι δυστηχως δεν εβγαλα πως το συσκευασα. Το ιμει ομως το εχω γιατι ειναι δηλωμενο στα στοιχεια μου στο επισημο support στη σελιδα για την εγγυηση. Οταν το πηρα ηταν το πρωτο.πραγμα που εκανα

νομιζω οτι κακως συνεχιζεται η παρωδια , ο αγοραστης ειτε αποδυκνειει τα λεγομενα του ειτε το κρατα και τελειωσε, θα θελα να τον δω να καταθετει μυνηση και να προσπαθει δικαστικως παντως....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς οι συναλλαγές εξ αποστάσεως μεταχειρισμένων αντικειμένων αρκετής αξίας έχουν ρίσκα και γκρίζες ζώνες. Π.χ. Βλάβη μια ηλεκτρονική συσκευή μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή. Άντε μετά να αποδειχθεί αν προϋπήρχε πότε εκδηλώθηκε, αν υπήρχε μια γρατζουνιά ή ένα dead pixel κλπ κλπ. Γενικά συναλλαγή χέρι χέρι είναι η μόνη ασφαλής όσο και μας περιορίζει το αγοραστικό κοινό αποκλειστικά στη γεωγραφική περιοχή που κατοικούμε.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς οι συναλλαγές εξ αποστάσεως μεταχειρισμένων αντικειμένων αρκετής αξίας έχουν ρίσκα και γκρίζες ζώνες. Π.χ. Βλάβη μια ηλεκτρονική συσκευή μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή. Άντε μετά να αποδειχθεί αν προϋπήρχε πότε εκδηλώθηκε, αν υπήρχε μια γρατζουνιά ή ένα dead pixel κλπ κλπ. Γενικά συναλλαγή χέρι χέρι είναι η μόνη ασφαλής όσο και μας περιορίζει το αγοραστικό κοινό αποκλειστικά στη γεωγραφική περιοχή που κατοικούμε.

Έστω ότι πουλάω μια κάρτα γραφικών. Εξήγησέ μου με απλά λόγια πως θεωρείς ότι σε διασφαλίζει το να την τσεκάρεις από κοντά στο μετρό Συντάγματος.

• Like 5
Δημοσ.

Στο δεύτερο όντως δεν έχεις ευθύνη, αλλά στο πρώτο; 

Δημοσ.

Στο δεύτερο όντως δεν έχεις ευθύνη, αλλά στο πρώτο; 

Έχει ευθύνη στο να αποτρέψει ζημιά σε αυτήν την περίπτωση, με κατάλληλη συσκευασία.

Στον βαθμό του δυνατού, πάντα.

Μου έχουν στείλει προσωπικά κάρτα γραφικών απο Αθήνα προς Ξάνθη με ελτά, με συσκευασία που ούτε κουλούρι θεσσαλονίκης δεν θα έστελνα. Απο την άλλη, πράγματα που όταν τα ξετύλιγα, έλεγα "τον φούστη 3 χιλιόμετρα bubble wrap και duct tape έβαλε".

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ευθύνη στο να αποτρέψει ζημιά σε αυτήν την περίπτωση, με κατάλληλη συσκευασία.

Στον βαθμό του δυνατού, πάντα.

Μου έχουν στείλει προσωπικά κάρτα γραφικών απο Αθήνα προς Ξάνθη με ελτά, με συσκευασία που ούτε κουλούρι θεσσαλονίκης δεν θα έστελνα. Απο την άλλη, πράγματα που όταν τα ξετύλιγα, έλεγα "τον φούστη 3 χιλιόμετρα bubble wrap και duct tape έβαλε".

Εννοούσα σε αυτό που λέει ότι δεν έχει ευθύνη αν ο άλλος παραλάβει τούβλο. Εκεί προφανώς έχει ευθύνη. 

Δημοσ.

Εννοούσα σε αυτό που λέει ότι δεν έχει ευθύνη αν ο άλλος παραλάβει τούβλο. Εκεί προφανώς έχει ευθύνη. 

Ναι, έχεις δίκιο.

Κάθομαι και γράφω σε LateX τόσες ώρες και δυσκολεύομαι να καταλάβω το απλό κείμενο. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...