venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα !ειχα ενα surface pro 3 το οποιο και πουλησα σε καποιον απο σαλονικα μεσω του site!μου εκανε καταθεση και το εστειλα την ιδια μερα. παρελαβε Σαββατο και δεν με ενημερωσε.τον καλο εγω δευτερα να μαθω αν εχει παραλαβει να ειμαι οκ και εγω και μου λεει ε ναι παρελαβα το σαββατο και το μηχανημα εχει καποιο θεμα και τα σχετικα. μιλαμε ξανα τριτη και μου λεει να μου επιστρεψει το μηχανημα και να του δωσω πισω τα λεφτα και μου λεει γιατι αλλιως εχει συγγενη δικηγορο και θα με κυνηγηση ετσι και τετοια. παιδια το μηχανημα ηταν στην πενα και συσκευασμενο οσο δεν παιρνει ! και εχω αρχισει να πιστευω οτι η μετανιωσε την αγορα η εχει κανει πατατα. τι κανω ;
cupra20vt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Σαν μελος προσεξες εαν ειχε κανει εγγραφη τωρα προσφατα? κοιταξες εαν ειχε αξιολογησεις?στο λεω διοτι κυκλοφορουν πολοι που γραφονται για μια ημερα για να αγορασουν η να πουλησουν κατι. Εχεις βγαλει καποιο βιντεο πριν το στειλεις οτι λειτουργουσε αψογα? Τελικα τι θεμα εχει το μηχανημα σου ειπε?
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Σαν μελος προσεξες εαν ειχε κανει εγγραφη τωρα προσφατα? κοιταξες εαν ειχε αξιολογησεις?στο λεω διοτι κυκλοφορουν πολοι που γραφονται για μια ημερα για να αγορασουν η να πουλησουν κατι. Εχεις βγαλει καποιο βιντεο πριν το στειλεις οτι λειτουργουσε αψογα? Τελικα τι θεμα εχει το μηχανημα σου ειπε? λεει οτι εχει κατι θολο στην καμερα και οτι η οθονη στην μια γωνια φαινεται σηκωμενη! εχει αξιολογησεις!
cupra20vt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 εσυ ειχες παρατηρησει αυτα τα προβληματα? για τι ποσο μιλαμε αν επιτρέπεται?
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 εσυ ειχες παρατηρησει αυτα τα προβληματα? γιατι ποσο μιλαμε αν επιτρέπεται? 500 ευρω ! το λειτουτγουσα κανονικα και μου ζητησε βιντεο και φωτο πριν το στειλω τα οποια και του απεστειλα!
cupra20vt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 το λειτουργουσες κανονικα αλλα ειχες παρατηρησει τα θεματα που σου λεει?Αυτο ρωταω.Ειχε θεματα δηλαδη η καμερα του οσο το λειτουργουσες εσυ?
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 το λειτουργουσες κανονικα αλλα ειχες παρατηρησει τα θεματα που σου λεει?Αυτο ρωταω.Ειχε θεματα δηλαδη η καμερα του οσο το λειτουργουσες εσυ? οχι φυσικα . δεν θα το πουλουσα εαν υπηρχε θεμα η θα το ανεφερα και ηταν και σαν καινουργιο .
petran91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγώ θα πρότεινα να στο στείλει πρώτα για έλεγχο με δικά του μεταφορικά για να δεις ότι είναι στην κατάσταση που το έστειλες και όχι χτυπημένο πχ, και τότε του επιστρέφεις τα χρήματα.Τις φθηνές απειλές με τις μηνύσεις δεν τις σχολιάζω καθόλου.Αν είσαι 1000% σίγουρος ότι τα θέματα που ανέφερε δεν υπήρχαν βέβαια, είναι στο χέρι σου τι θα αποφασίσεις. 2
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγώ θα πρότεινα να στο στείλει πρώτα για έλεγχο με δικά του μεταφορικά για να δεις ότι είναι στην κατάσταση που το έστειλες και όχι χτυπημένο πχ, και τότε του επιστρέφεις τα χρήματα. Τις φθηνές απειλές με τις μηνύσεις δεν τις σχολιάζω καθόλου. αυτο του προτεινα να παει σε ενα εξουσιωδοτημενο σερβισε και να μας πουν τι εχει το μηχανημα και δεν το δεχετε. και λεει το δεμα το πεταξε θα μου το στειλει σε δικο του νιωθω οτι με κοροιδευει ο ανθρωπος
vste Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για να εχει κανει καταθεση τετοιο ποσο φιλε μου δεν μου φαινεται ο τυπος του απατεωνα. 500 ευρω δεν ειναι και λιγα να τα εμπιστευτεις ευκολα. Επισης το οτι εχει αξιολογησεις ενισχυει αυτη την εικονα. Δεν λεω οτι και εσυ το εδωσες εις γνωση σου οτι ειχε προβλημα, μην παρεξηγηθω. Μπορει να εγινε κατι στην μεταφορικη για παραδειγμα, η στο θεμα της καμερας να μην το ειχες προσεξει. Μου ειχε τυχει και εμενα με θορυβο σε τροφοδοτικο PC που εδωσα χωρις να το εχω παρατηρησει και επεστρεψα ενα ποσοστο χρηματων στον ανθρωπο οταν διαπιστωσα οτι δεν με κοροιδευε. Μιληστε με ηρεμια και ζητησε καποιες αποδειξεις (video πχ). Αν εχει δικιο προτεινω μια μειωση τιμης.
petran91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 αυτο του προτεινα να παει σε ενα εξουσιωδοτημενο σερβισε και να μας πουν τι εχει το μηχανημα και δεν το δεχετε. και λεει το δεμα το πεταξε θα μου το στειλει σε δικο του νιωθω οτι με κοροιδευει ο ανθρωπος Νομικός δεν είμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σου κάνει ζημιά αν το πάει δικαστικά. Νομίζω είναι και πολυέξοδη διαδικασία που δεν θα άξιζε την ταλαιπωρία. Βέβαια μιλάμε για 500€ μηχάνημα και όχι κάτι φθηνό. Το δέμα που πέταξε εννοείς το κουτί του? Γιατί αν είναι έτσι πέφτει η αξία του μηχανήματος.
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Νομικός δεν είμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σου κάνει ζημιά αν το πάει δικαστικά. Νομίζω είναι και πολυέξοδη διαδικασία που δεν θα άξιζε την ταλαιπωρία. Βέβαια μιλάμε για 500€ μηχάνημα και όχι κάτι φθηνό. Το δέμα που πέταξε εννοείς το κουτί του? Γιατί αν είναι έτσι πέφτει η αξία του μηχανήματος. το κουτι του + bubles που ειχα προσθεση επιπροσθετα εξωτερικα μεσα σε αλλο κουτι. ξερεις για την διασφαλισει του μηχανηματος
petran91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 το κουτι του + bubles που ειχα προσθεση επιπροσθετα εξωτερικα μεσα σε αλλο κουτι. ξερεις για την διασφαλισει του μηχανηματος Γενικά συζητήστε όπως είπε και ο φίλος vste, γιατί πετώντας το κουτί του ρίχνεις την αξία πώλησης. Αν δεχτεί να στο στείλει πίσω με δικά του μεταφορικά για έλεγχο και επιστροφή χρημάτων κατόπιν, με μία μείωση για την έλλειψη του κουτιού του νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Γενικά εφόσον πρόκειται για 2 άτομα με αξιολογήσεις (αρκετές υποθέτω), μπορεί να βρεθεί λύση εφόσον συζητήσετε. Δείξε του ότι είσαι πρόθυμος να το δεχτείς πίσω αρκεί να είναι πρόθυμος και ο άλλος να κουβεντιάσει χωρίς να απειλεί. Μπορεί και να δεχτεί πχ να του στείλεις πίσω 100€ για τα προβλήματα που έχει (αν το αποδείξει φυσικά με κάποιον τρόπο). 1
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Γενικά συζητήστε όπως είπε και ο φίλος vste, γιατί πετώντας το κουτί του ρίχνεις την αξία πώλησης. Αν δεχτεί να στο στείλει πίσω με δικά του μεταφορικά για έλεγχο και επιστροφή χρημάτων κατόπιν, με μία μείωση για την έλλειψη του κουτιού του νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Γενικά εφόσον πρόκειται για 2 άτομα με αξιολογήσεις (αρκετές υποθέτω), μπορεί να βρεθεί λύση εφόσον συζητήσετε. Δείξε του ότι είσαι πρόθυμος να το δεκτείς πίσω αρκεί να είναι πρόθυμος και ο άλλος να κουβεντιάσει χωρίς να απειλεί. δεν δεχετε να το στειλει καν για ελενχω ουτε να το παει ο ιδιος. αυτο με παραξενεβει περισσοτερο. !
Προτεινόμενες αναρτήσεις