Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλημερα παιδια, απο αρχες του μηνα μετακομιζω απο Ζωγραφου σε Π. Φαληρο. Τωρα ειμαι στο basic της Cyta και εδω και 1,5 χρονο δεν ειχα ουτε μια μερα παραπονο ή καποιο προβλημα. Σκεφτομαι στο νεο σπιτι να βαλω VDSL εως 35 που δινει η Cyta. Υπαρχει καποια αλλη καλυτερη προσφορα αυτη την περιοδο; Επισης, αξιζει καλυτερα να μεταφερω την ηδη υπαρχουσα γραμμη ή να ανοιξω νέα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Π.Φάληρο αν θυμάμαι καλά έχουν μπει τα νέα KV του OTE οπότε θα μπορείς να βάλεις VDSL 30/2.5 και 50/5. Αν θες να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό φαντάζομαι ότι αναγκαστικά πρέπει να κάνεις μεταφορά γραμμής η οποία δυστυχώς θα πάρει χρόνο και θα σε παιδέψει...
bill2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 και θα κοστίσει όσο η νέα απο όσο ξέρω για τσεκαρε εδω τιμοκαταλογος > τιμοκαταλογος λοιπων χρεωσεων
jkoukos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αν είσαι σε περίοδο δέσμευσης στην Cyta, η μεταφορά της σύνδεσης είναι μονόδρομος εκτός κι αν δεν σ' ενδιαφέρει να πληρώσεις το τέλος πρόωρης διακοπής του συμβολαίου. Ο κανονισμός προβλέπει έως 10 εργάσιμες για νέα σύνδεση και έως 15 εργάσιμες για μεταφορά της ίδιας. Και στις 2 περιπτώσεις ισχύουν ακριβώς τα ίδια πιθανά προβλήματα σύνδεσης.
SakafliaC Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μιας και είσαι Παλαιό Φάληρο και συ να ξέρεις ότι η μεταφορά θέλει χρόνο. Και όταν λέω χρόνο σκέψου ότι εγώ έκανα την αίτηση στις 26/06 και ακόμα περιμένω.. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή εφ όσον ο φίλος λέει ότι έχουν μπει καινούρια KV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα