BritGreek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Με Vodafone double play, καθημερινά 8-11μμ δεν μπορώ με τίποτα να μπω στη σελίδα του facebook, κυρίως, αλλά και σε αρκετές άλλες. Τις υπόλοιπες ώρες, όλα κανονικά. Τους ενημέρωσα, μίλησα με τεχνική υποστήριξη, δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα. Στο downforeveryoneorjustme, φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Είναι θέμα παρόχου, ή πρέπει να περάσω τίποτα ρυθμίσεις σε DNS;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Απο ολες τις συσκευές συμβαίνει αυτο κινητά, pc κλπ;
BritGreek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ναι από όλες. Και σε γείτονες με Vodafone.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Σε μια συζήτηση που ειχα πριν λιγο μου ειπαν οτι αυτες τις μερες γενικώς εχει πρόβλημα η εταιρεια, τωρα αληθεια ψεματα δεν ξερω
BritGreek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εμένα επιμένουν να μου στέλνουν συνέχεια τεχνικό, ο οποίος έρχεται και δεν βρίσκει τίποτα. Ποιος ο λόγος; Ξαναλέω, γίνεται μόνο για συγκεκριμένες ώρες, άρα δεν μπορεί να είμαι εγώ το πρόβλημα.
thleorasakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Με Vodafone double play, καθημερινά 8-11μμ δεν μπορώ με τίποτα να μπω στη σελίδα του facebook, κυρίως, αλλά και σε αρκετές άλλες. Τις υπόλοιπες ώρες, όλα κανονικά. Τους ενημέρωσα, μίλησα με τεχνική υποστήριξη, δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα. Στο downforeveryoneorjustme, φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Είναι θέμα παρόχου, ή πρέπει να περάσω τίποτα ρυθμίσεις σε DNS; αυτο που θα πω μπορει να ειναι οτι να ναι που λεει ο λογος αλλα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα,δεν εμπαινε facebooκ-you-yahoo και πχ εμπαινε στο ινσομνια,πηρα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα της vodafone ουτε εμενα βρηκε κατι αλλα επειδη ο τυπος ηταν πολυ εξυπηρετικος προς το τελος μου ειπε,μπες εκει κανε κατι κλικ βαλε 201.201.168 κατι τετοια και τελος μου αλλαξε και το καναλι απο το 2 που ειμουν στο 11 και λυθηκε.
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Και εγώ vodafone έχω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Με Vodafone double play, καθημερινά 8-11μμ δεν μπορώ με τίποτα να μπω στη σελίδα του facebook, κυρίως, αλλά και σε αρκετές άλλες. Τις υπόλοιπες ώρες, όλα κανονικά. Τους ενημέρωσα, μίλησα με τεχνική υποστήριξη, δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα. Στο downforeveryoneorjustme, φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Είναι θέμα παρόχου, ή πρέπει να περάσω τίποτα ρυθμίσεις σε DNS; Στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου (καρτα δικτύου ή κάρτα wifi - αναλογα τις χρηισμοποιεις) αφησε στο αυτόματο την ip και στο dns βάλε 8.8.8.8 8.8.4.4 Κάνε δοκιμή για 1-2 ημέρες και πες μας τα αποτελέσματα. Αν δεις οτι τελικά φτιαίει αυτό, προσπάθησε να βάλεις τους dns servers απευθείας στο router, οποτε ολες οι συσκευές θα παίζουν σωστα Αν δεν θες τους dns της google, δοκίμασε τους dns servers της adsguard ή της opendns Μια αλλη δοκιμή που μπορεις να κάνεις για να δεις αν φταίνε τα dns της vodafone ειναι να κάνεις συνδεση vpn με κάποιο server του εξωτερικου. Αν η λέξη vpn σου φαίνεται κινέζικα ή βουνο, αγνοησε την πρόταση δοκιμής. 1
BritGreek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Με άλλαξαν σε fastpath, χωρίς μείωση της ταχύτητας και σήμερα δεν είδα πρόβλημα. Έχει καμία σχέση αυτό; Επίσης, ενώ μέχρι πέρυσι είχα ταχύτητα 11, εδώ και μήνες έχω 8. Μου είπαν ότι ίσως έχουν αυξηθεί οι συνδρομητές... Κάνε ένα reset στο router Έκανα 4 φορές. Στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου (καρτα δικτύου ή κάρτα wifi - αναλογα τις χρηισμοποιεις) αφησε στο αυτόματο την ip και στο dns βάλε 8.8.8.8 8.8.4.4 Κάνε δοκιμή για 1-2 ημέρες και πες μας τα αποτελέσματα. Αν δεις οτι τελικά φτιαίει αυτό, προσπάθησε να βάλεις τους dns servers απευθείας στο router, οποτε ολες οι συσκευές θα παίζουν σωστα Αν δεν θες τους dns της google, δοκίμασε τους dns servers της adsguard ή της opendns Μια αλλη δοκιμή που μπορεις να κάνεις για να δεις αν φταίνε τα dns της vodafone ειναι να κάνεις συνδεση vpn με κάποιο server του εξωτερικου. Αν η λέξη vpn σου φαίνεται κινέζικα ή βουνο, αγνοησε την πρόταση δοκιμής. Το έκανα κι αυτό. Καμία διαφορά, μέχρι και την αλλαγή σε fastpath.
panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Και εγώ τα ίδια. Με επανεκκίνηση στρώνει. Το επόμενο βράδυ όμως ξανά και θέλει πάλι επανεκκίνηση.
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εμένα είπαν τελικά ότι θα το κοιτάξουν, το πρόβλημα παραμένει, ενημέρωση καμία. Το πρόβλημα το έχει όλος ο δρόμος, με vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα