Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι γιατί θα μπεις με safe mode (F8). Δεν θα μπεις κανονικά στα windows. Για αυτό ακριβώς τον λόγο σου είπα να μπεις στα windows με safe mode.

Δημοσ.

Όχι γιατί θα μπεις με safe mode (F8). Δεν θα μπεις κανονικά στα windows. Για αυτό ακριβώς τον λόγο σου είπα να μπεις στα windows με safe mode.

Αυτό το κατάλαβα... Στη συνέχεια θα μπορέσει να δουλέψει με κανονικό boot?
Δημοσ.

Το έχω γράψει τόσες φορές αλλά δεν το έχεις καταλάβεις. Θα το κάνεις αυτό για να δούμε μήπως έχουν πρόβλημα οι θύρες της μητρικής. Μετά βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξε και τη ρυθμιση legacy usb support.δοκιμασε και το προγραμμα win2flash.προσφατα σε ενα pc δεν μπορουσα απο rufus να κανω εγκατασταση και με αυτο επαιξε.

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε τον ssd πανω  σε αλλο pc σαν  δευτερο και κανε του ενα τσεκαρισμα με το εργοστασιακο του προγραμματακι, η΄  με hdsentinel...

Δημοσ.

Βαλε τον ssd πανω σε αλλο pc σαν δευτερο και κανε του ενα τσεκαρισμα με το εργοστασιακο του προγραμματακι, η΄ με hdsentinel...

Θα το κάνω αλλά format δέχτηκε κανονικά στο pc της υπογραφής μου οπότε πρόβλημα δε νομιζω να χει...
Δημοσ.

Αλλαξε και τη ρυθμιση legacy usb support.δοκιμασε και το προγραμμα win2flash.προσφατα σε ενα pc δεν μπορουσα απο rufus να κανω εγκατασταση και με αυτο επαιξε.

επίσης,απενεργοποίησε το secure boot.Δεν μπορεί κάπως θα μπουτάρει.Ότι δίσκο και να βάλεις δεν μπορεί να μπει στο setup έτσι δεν είναι; Όχι μόνο με ssd πάνω.Αν και νομίζω δεν παίζει ρόλο.

edit: βρήκα και αυτό,ενδιαφέρον.Είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Οπότε δοκίμασε να συνδέσεις μόνο ssd και ένα στικάκι.

Hi

Thanks for the speedy reply. I actually got it to work, I got that the error was due to communication with some of my hardware and the BIOS.

I have the newest BIOS, so I started unplugging things.

USB devices - no effect

All other hard drives than boot - no effect

In the end, it proved to be the CD-ROM drive

Disconnected the CD-ROM drive, managed to boot and install from the USB. But the installation procedure was still unstable until I unplugged all the hard drives. Now I have manged to complete the install, re-attached all hard drives and everything is working fine. Haven't reattached the CD-ROM drive yet. 

And I am not sure that there are hardware problems, this setup worked without fault in Windows 8.1 and its working just fine in 10 now, bar the CD ROM of course. 

Δημοσ.

επίσης,απενεργοποίησε το secure boot.Δεν μπορεί κάπως θα μπουτάρει.Ότι δίσκο και να βάλεις δεν μπορεί να μπει στο setup έτσι δεν είναι; Όχι μόνο με ssd πάνω.Αν και νομίζω δεν παίζει ρόλο.

Εγκατάσταση windows δεν κανει ουτε με τον υπάρχων μηχανικό που φοράει... Πετάει το σφάλμα που έχω ανεβάσει στην αρχή του νήματος. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά νομιζω ότι θα παει για πέταμα και θα το γυρίσουμε σε ryzen 3 μιας και για τους γονεις του φίλου μου που δουλεύουν ενα skype θα είναι ιδανικό... Με κούρασε πολύ...
Δημοσ.

χαχαχαχα όχι ρε ξεκόλλα,,μια χαρά μητρική είναι.πάλεψε το λίγο,παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο bios που σού'πα έχοντας συνδέσει όμως μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Δημοσ.

χαχαχαχα όχι ρε ξεκόλλα,,μια χαρά μητρική είναι.πάλεψε το λίγο,παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο bios που σού'πα έχοντας συνδέσει όμως μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Μα το τρελό είναι οτι έχω δοκιμάσει και με DVD και με stick να κάνω format και παντα το ίδιο αποτέλεσμα με συ δενδεμενα μονο ποντίκι πληκτρολόγιο... Επίσης απ την τελευταία φορά που έγινε format στον hdd απροβλημάτιστα η μόνη αλλαγή στη μητρική είναι οτι κάηκε η Ethernet απο διακοπές ρεύματος/κεραυνό... Δεν εχει αλλαξει κατι άλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...