Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αυπνα αλανια.

Επεσε στα χερια μου ενα Lenovo G50,που του ειχα περασει windows 7 πιο παλια.

Το πολυ περιεργο προβλημα του ειναι οτι οταν κανει εκκινηση ειναι απενεργοποιημενα wifi και bluetooth.

Δοκιμασα επιδιορθωση αλλα ποτε δε δουλευει αυτη η επιλογη :P
Δοκιμασα ολα τα fkeys με FN για να δω εαν θα αλλαξει κατι,αλλα τζιφος.

Δοκιμασα να αλλαξω και την επιλογη των hotkeys και ξαναδοκιμασα ολα τα πληκτρα.

Σε καποια φαση πατησα το power button για να μπει σε sleep mode το ριμαδι,και οταν το πατησα να ανοιξει ειχε ιντερνετ απο wifi και ειχε εμφανιστει και το εικονιδιο του bluetooth.

Δεν ηταν συμπτωματικο,κανω επανεκκινηση και εχω ακριβως τα ιδια.

Παταω sleep,μετα το <<ξυπναω>> και εχω ιντερνετ και bluetooth.

Δοκιμασα επαναφορα μερικες ημερες πριν,σε σημειο πριν απο update,αλλα δεν αλλαξε κατι.

Να προσθεσω οτι το εικονιδιο του wifi δειχνει οτι δεν βρισκει δικτυα ενω υπαρχουν πολλα,οχι οτι δεν υπαρχει καρτα δικτυου ή οτι δεν εχει οδηγους.

what the fook που λεει και ο mcgregor?

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

Δες με msconfig αν ξεκινούν κατά την εκκίνηση οι εφαρμογές ή οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το wifi και bluetooth

Δημοσ.

Το επαθα κι εγω. Ειναι θεμα driver. Ορισμενα μοντελα (και αυτο συμβαινει κυριως σε Lenovo) χρειαζονται διαφορετικο wireless adapter driver version απο αυτο που παρεχουν τα Windows 7/8/10. Πρεπει να βρεις το driver online απο τη σελιδα του κατασκευαστη, να διαγραψεις το παλιο και να το εγκαταστησεις. Εμενα ετσι εστρωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επαθα κι εγω. Ειναι θεμα driver. Ορισμενα μοντελα (και αυτο συμβαινει κυριως σε Lenovo) χρειαζονται διαφορετικο wireless adapter driver version απο αυτο που παρεχουν τα Windows 7/8/10. Πρεπει να βρεις το driver online απο τη σελιδα του κατασκευαστη, να διαγραψεις το παλιο και να το εγκαταστησεις. Εμενα ετσι εστρωσε.

Εχθες δοκιμασα εναν οδηγο ο οποιος μετα το sleep σου πεταγε ενα γραφικο λες και ειχε βραχει η οθονη,και μετα εκλεινε!

Ειχε παλι θεμα με τους οδηγους παλια,επρεπε να βαζουν το ethernet για να ξεκολλαει.

δοκιμασα 2-3 οδηγους ακομα,το προβλημα παραμενει.
Απο οτι διαβασα ειναι πολυ κοινο προβλημα.

Καποιοι το ελυσαν με τους ιδιους οδηγους που εχω ηδη χρησιμοποιησει.

Φοβαμαι οτι ειναι μονοδρομος τα 10 και δεν τρελαινομαι να μπω σε διαδικασια φορματ τωρα..
Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

δες και τυπικα κανα bios update.σε καποια λαπτοπ επισης πρεπει να περασεις τα function keys για να ενεργοποιηθουν και μετα να ανοιξεις το wifi απο εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...