Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Final Season [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται επίσημα 14 Αυγούστου 2018. Θα περιλαμβάνει 4 επεισόδια αυτή τη φορά στην τιμή των 19.99€

Screenshots:

Spoiler

WD4-ClemKnifeZombieShack-1920x1080.jpg

WD4-ClemBasement-1920x1080.jpg

SOURCE

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι στις κονσόλες δίνουν εντελώς δωρέαν με το pre-order όλο το collection ενώ στο PC μόνο μια 10% έκπτωση στο steam (και τη 1η σεζόν στο Win10 Store). Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην telltale από που ξεκίνησε και ποια ήταν η βασική της πλατφόρμα τόσα χρόνια...

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδια μερα με το Warcraft :P

Θετικα

+Τελευταιο της σειρας=τερμα το αρμεγμα.Γενικα υπαρχει αρκετος κορεσμος σε οτι εχει να κανει τα zombie και η telltales θα μπορουσε να ειχε σταματησει στο τελευταιο Frontier να το εκλεινε σαν τριλογια.

+ The Walking Dead: The Final Season will be fully dubbed in French, German, Latin-American Spanish, and Brazilian Portuguese!

+Το βαζω στα θετικα μονο και μονο λογω της υποστηριξης που εχουν σε dub αν και φυσικα απουσιαζουν τα Ελληνικα(δεν περιμεναμε κατι τετοιο).

Αρνητικα

-20ευρω για 4 επεισοδια οταν το Life Is strange before the storm με 4 επεισοδια και αυτο ειναι στα 16.99.Αφου και το A new Frontier με 5 επεισοδια το κοστολογει στα 23ευρω,αρα γιατι τα 4 επεισοδια 20ευρω?Δεν ειναι μεγαλο το ποσο ή η διαφορα,απλα δεν εχει λογικη η τιμολογηση του.

-Το παραπανω για την συλλογη.Θελω να πιστευω οτι αυτο θα το αλλαξει η εταιρεια αλλιως ειναι κυριολεκτικα αυτο που λεμε μεσαιο δακτυλο για την μια πλατφορμα σε σχεση με τις αλλες.

Καμια εταιρεια δεν εχει ευκολα ξεμπερδεματα οταν κανει αναλογες κινησεις.

Αν το αλλαξουν αυτο απο μενα day one αγορα,αλλιως οταν πεσει κατω απο 8ευρω σε προσφορα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Η τιμή είναι φυσιολογική. Γενικά 5€ το επεισόδιο κοστολογείται σε αυτά τα games. Tο LiS Before the storm έχει 16.99€ αλλά 3 επεισόδια. Το 4ο είναι σαν DLC και το παιχνίδι είναι πιο ακριβό με αυτό. Και μου το κοστολογεί αυτή τη στιγμή 9και κάτι ευρώ με μια 8% έκπτωση αφού έχω τα άλλα. Δεν πρόκειται ποτέ να δώσω λεφτά για αυτό το επεισόδιο γιατί το θεωρώ μεγάλη γυφτιά να ζητάς τόσα λεφτά για ένα επεισόδιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, naruto14 είπε

Η τιμή είναι φυσιολογική. Γενικά 5€ το επεισόδιο κοστολογείται σε αυτά τα games. Tο LiS Before the storm έχει 16.99€ αλλά 3 επεισόδια. Το 4ο είναι σαν DLC και το παιχνίδι είναι πιο ακριβό με αυτό. Και μου το κοστολογεί αυτή τη στιγμή 9και κάτι ευρώ με μια 8% έκπτωση αφού έχω τα άλλα. Δεν πρόκειται ποτέ να δώσω λεφτά για αυτό το επεισόδιο γιατί το θεωρώ μεγάλη γυφτιά να ζητάς τόσα λεφτά για ένα επεισόδιο.

Λαθος μου τοτε δεν το γνωριζα αυτο.

Να σου πω,μηπως το παραπανω αρθρο το διαβασαμε λαθος και στην ουσια σου λεει οτι οι κατοχοι του pc θα παρουν τα προηγουμενα παιχνιδια αλλα επισης και 10% περαν οσων παραγγειλουν απο το windows store?

Θελω να δω οταν ανοιξει η σελιδα του παιχνιδιου στο team τι θα παιζει τελικα γιατι παρα ειναι κουλο να το κανουν αυτο στην πραξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω. Το είδα και σε άλλα άρθρα που δημοσίευσαν sites, αλλά και σε σχόλια στο forum της telltale. Λογικά έτσι είναι. Αφού επισημάνει ότι οι Win10 αγοραστές θα έχουν μόνο τη πρώτη σεζόν. Παρασκευή λένε ξεκινάνε τα pre-orders.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμίζω υπάρχει και edit post ;) Naruto τόσο πολύ καίγεσαι?! Η τελευταία season δεν έλεγε τίποτα ιδιαίτερο anyways. Σε μερικούς μήνες μετά το release μιση τιμή θα έχει και άμα. Άσε που σίγουρα θα βγει bundle με όλα. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα κανει και το θιγει το εν λογω θεμα γιατι ειναι κοροιδια,ασχετως αν δεν ειναι δημοφιλες παιχνιδι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

H δεύτερη σαιζόν δε με είχε ενθουσιάσει και στο ενδιάμεσο έχω χάσει και το ενδιαφέρον μου για τη σειρά, οπότε σε κανένα bundle και αν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θυμίζω υπάρχει και edit post ;) Naruto τόσο πολύ καίγεσαι?! Η τελευταία season δεν έλεγε τίποτα ιδιαίτερο anyways. Σε μερικούς μήνες μετά το release μιση τιμή θα έχει και άμα. Άσε που σίγουρα θα βγει bundle με όλα. ;)

το εχεις παιξει το new frontier? εγω το βρηκα το καλυτερο ολων, εκτος μαλλον της 1ης season

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Συμφωνώ μαζι σου αλλά η clementine είναι αγαπημένος χαρακτήρας και θα ήθελα να δω πως θα κλείσει η ιστορία της. 

Το A New Frontier ήταν κάτι σαν spin off. Για αυτό με χάλασε. Δεν το ονόμασαν καν season 3 σκέψου. Το τρέιλερ για τη τελευταία σεζόν φάνηκε πιο ατμοσφαιρικό και με βελτιωμένη μηχανή γραφικών. Επίσης διάβασα director θα είναι αυτός που έκανε τα batman της Telltale, που πήγαν καλούτσικα από όσο έχω διαβάσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι οπως εχει γινει η κεντρικη σειρα εμενα με εψησε παντως να παιξω ενα 3ημερο ολα τα παιχνιδια απο την αρχη για να δω τα παιχνιδια σαν να βλεπω σειρα στην τηλεοραση.

Αλλα προφανως θελω να τα αγορασω στο pc για συλλογη και αυτα τα καρναβαλια της εταιρειας δεν μαρεσουν καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά τα έχω όλα τα The Walking Dead που έχουν κυκλοφορήσει. Η απόφαση της εταιρείας να μην τα δώσει δωρεάν στους υπόλοιπους pc gamers που κανουν pre-order τη τελευταία σεζόν στο steam με ξένισε. Πολύ λάθος αντιμετώπιση για το PC κοινό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

το εχεις παιξει το new frontier? εγω το βρηκα το καλυτερο ολων, εκτος μαλλον της 1ης season

Yap. Κοίτα άμα ήταν τελείως ανεξάρτητο από το story της Clem μάλλον θα μου άρεσε πολύ περισσότερο, ο συνδυασμός ήταν που με ξίνισε.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...