Προς το περιεχόμενο

The Wolf Among Us 2 [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ακόμα περιμένω να ανακοινωθεί GOT season 2 για να τα πάρω μαζί. Επίσης απορώ γιατί δεν έγινε αυτό σειρά και έγινε το Once Upon a Time...anyways great news γιατί νομίζω είναι το καλύτερο series της Telltale μετά το Borderlands.

Δημοσ.

Έχει ανακοινωθεί αν θα είναι η ιστορία βασισμένη στο comic ή ανεξάρτητη (prequel) όπως η πρώτη σεζόν?

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήταν περίεργο Mike να μην συνεχίσουν το ίδιο story, ακόμα και διαφορετική ιστορία να είναι πάλι πιστεύω θα είναι ανεξάρτητη. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι νομίζω όλα τα games τους έχουν τελείως ανεξάρτητες ιστορίες από το original story. Έχεις διαβάσει το comic και είναι καλύτερο, story wise?

Δημοσ.

Θα ήταν περίεργο Mike να μην συνεχίσουν το ίδιο story, ακόμα και διαφορετική ιστορία να είναι πάλι πιστεύω θα είναι ανεξάρτητη. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι νομίζω όλα τα games τους έχουν τελείως ανεξάρτητες ιστορίες από το original story. Έχεις διαβάσει το comic και είναι καλύτερο, story wise?

Έχω διαβάσει περίπου 110 από τα 178 (στο περίπου τα νούμερα, δεν θυμάμαι ακριβώς) κόμικ. Μετά κουράστηκα και τα σταμάτησα, όχι γιατί δεν είχαν ενδιαφέρων αλλά ήθελα να διαβάσω κάτι άλλο. Σίγουρα θα τα συνεχίσω κάποια στιγμή. Φυσικά σαν σύνολο είναι πολύ ανώτερα από marvel,dc κτλ.

Είναι πολλές ανεξάρτητες ιστορίες (arcs)που διαρκούν λίγα τεύχη και μετά συνεχίζουν στην επόμενη. Έχουν βέβαια μια λογική συνεχεία και συνοχή συνολικά. Μπορείς να φανταστείς το Wolf among us σαν τέτοιο arc και prequel των comic. Η φωνή μάλιστα του Wolf είναι του δημιουργού των comic.

Μερικές από αυτές πάντως ήταν καταπληκτικές ιστορίες(animal farm, flycatcher arc, empire war μερικές που θυμάμαι στα γρήγορα), και θα ήθελα πολύ να τις δω και σε video game.

Συμφωνώ μαζί σου ότι από την προϊστορία πάντως της Telltale, φαντάζομαι ότι θα πάνε σε δικό τους original story

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διάβασα κάτι τέτοιο, voice actor είναι, τον άλλαξαν στο 2;

I stand corrected.

Δεν ξέρω τι είχα δει όταν διάβαζα την σχέση comic-game και μου είχε αφήσει αυτή την εντύπωση.

Δημοσ.

Και γω μετά το wolf among us ξεκίνησα τα comic (fables) και τα πήγα μονορούφι όλα μέχρι το τέλος (150 νομίζω είναι, έχουν βγει και άλλα?). Εχει πολύ δυνατά σημεία ειδικά flycatcher και empire arc! Βέβαια προς το τέλος κάνει μια κοιλιά αλλά και πάλι αξίζει.

Ελπίζω όμως να συνεχιστεί με νέο περιεχόμενο όπως έγινε με πολύ επιτυχία στην πρώτη season. 

• 10 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Που ειναι μια δυνατη MS να βουτηξει την ομαδα και να τους βαλει να κανουν καλα παιχνιδια?

Α ξεχασα, πηρε 5 studio που τα εχει βαλει σε sleep mode

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Η ubisoft παντως εκανε invite αυτοι που απολυθηκαν να πανε για job interviews 

DnphQQGXoAAlEQd.jpg:large

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...