Προς το περιεχόμενο

Deus Ex:Mankind Divided Collector's xbox - one ps4 27ευρω game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά γιατί δεν μπορώ να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω βάλει και διεύθυνση Αθήνα που μένει ο αδερφός μου αλλά πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά γιατί δεν μπορώ να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω βάλει και διεύθυνση Αθήνα που μένει ο αδερφός μου αλλά πάλι τίποτα.

δοκίμασε να φτιάξεις λογαριασμό και να περάσεις μετά τα στοιχεία (διεύθυνση, χώρα κτλ). εγώ έτσι το έκανα, το δέχτηκε και μάλιστα έχει κιόλας αποσταλεί το πακέτο.

Δημοσ.

Το έχω κάνει κανονικά μόλις πάω να πληρώσω μου λέει σφάλμα θα δοκιμάσω και από το pc

Δημοσ.

Μην στεναχωριέστε όσοι δεν το προλάβατε, η φιγούρα που έχει μέσα είναι από κινεζοπλαστικά της πλάκας.

Ούτε τσάμπα δεν θα την έβαζα στην συλλογή μου, Μόνο το παιχνίδι αξίζει και το stellbook!
Στα 30 ευρώ, το παίρνεις, κρατάς το παιχνίδι, την μεταλλική θήκη και το βιβλιαράκι και χαρίζεις την φιγούρα στο ανιψάκι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην στεναχωριέστε όσοι δεν το προλάβατε, η φιγούρα που έχει μέσα είναι από κινεζοπλαστικά της πλάκας.

Ούτε τσάμπα δεν θα την έβαζα στην συλλογή μου, Μόνο το παιχνίδι αξίζει και το stellbook!

Στα 30 ευρώ, το παίρνεις, κρατάς το παιχνίδι, την μεταλλική θήκη και το βιβλιαράκι και χαρίζεις την φιγούρα στο ανιψάκι σου.

Μια χαρα ειναι η φιγουρα. Λεπτομερης κ καλη κατασκευη. Απο χρυσαφι ηθελες εσυ να ειναι δλδ? Μαλλον εσυ στενοχωρεθηκες που δεν το προλαβες.

Μαθε επισης οτι μια συλεκτικη αποκτα αξια απο τον αριθμο αντιτυπων που εχουν εκδοθει. Οχι απο το υλικο τους. Full price στα 100 δε θα ταν λογικη αγορα συμφωνω. Εκτος αν καποιος εχει τρελλα με το παιχνιδι και την ηθελε για συλλεκτικους λογους. Για 27 ευρω ομως μαζι με μεταφορικα μαλιστα μεσα στην τιμη το θεωρω "κλεψια" που λενε...

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ, μην αρπάζεσαι άδικα. Είμαι συλλέκτης για τουλάχιστον 20 χρόνια και απλά είπα την προσωπική μου γνώμη. Όσοι με ξέρουν,  γνωρίζουν πως αυτά που λέω δεν τα λέω έτσι για να περάσει η ώρα ή για τον αστείο λόγο που είπες πως δεν το πρόλαβα. Για σένα , όπως φυσικά και για πολλούς άλλους, η φιγούρα μπορεί να είναι τοπ. Το σέβομαι και δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου εννοείτε, απλά για μένα προσωπικά είναι πολύ κάτω του μετρίου. Έχω άπειρες άλλες πάλι σε πλαστικό, αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με την συγκεκριμένη.  (εννοείτε όμως πως στα 27 ευρώ , ΕΙΝΑΙ ευκαιρία για κάποιον φαν του παιχνιδιού)
Φιλικά εννοείτε και πάμε παρακάτω! :-)

Δημοσ.

Απο τη

Αδερφέ, μην αρπάζεσαι άδικα. Είμαι συλλέκτης για τουλάχιστον 20 χρόνια και απλά είπα την προσωπική μου γνώμη. Όσοι με ξέρουν,  γνωρίζουν πως αυτά που λέω δεν τα λέω έτσι για να περάσει η ώρα ή για τον αστείο λόγο που είπες πως δεν το πρόλαβα. Για σένα , όπως φυσικά και για πολλούς άλλους, η φιγούρα μπορεί να είναι τοπ. Το σέβομαι και δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου εννοείτε, απλά για μένα προσωπικά είναι πολύ κάτω του μετρίου. Έχω άπειρες άλλες πάλι σε πλαστικό, αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με την συγκεκριμένη.  (εννοείτε όμως πως στα 27 ευρώ , ΕΙΝΑΙ ευκαιρία για κάποιον φαν του παιχνιδιού)

Φιλικά εννοείτε και πάμε παρακάτω! :-)

Απλα απο τη στιγμη που οπως λες κι εσυ εχεις ο ιδος φιγουρες απο πλαστικο δε μπορεις να κραζεις μια φιγουρα επισης πλαστικη σε τοσο ξεφτίλα τιμη μαλιστα. Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Τα κινεζοπλαστικα που λες βρισκονται παντου. Καποιοι αγορασαν εδω μεσα. Με το να μειωνεις την αγορα τους δεν εξυψωνεις οσους δεν προλαβαν. Αυτα από μενα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...