Προς το περιεχόμενο

Deus Ex:Mankind Divided Collector's xbox - one ps4 27ευρω game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σαι καλα ts!! Τσιμπησα κι εγω για one.. Κ το ηθελα το παιχνιδι..αυτο το imsomnia μας έχει καψει με τις προσφορες... Καθε φορα που σκεφτομαι να μπω από τη μια ευχομαι να χει καμια καλη προσφορα κι απο την αλλη ευχομαι το αντιθετο για να μας μεινουν λεφτα χαχα!

Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ να το αγοράσω αλλά δυστυχώς δεν γίνεται μιας και δεν δέχεται την διεύθυνση μου βρίσκομαι Τρίκαλα.

Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ να το αγοράσω αλλά δυστυχώς δεν γίνεται μιας και δεν δέχεται την διεύθυνση μου βρίσκομαι Τρίκαλα.

Βαλε manually τη διευθυνση εκει που λεει

Δημοσ.

Το παιχνιδι βρισκεται καινουριο γυρω στο δεκαρικο εδω και μηνες και απο οτι βλεπω η collectors δεν εχει το season pass(αν ειναι δυνατον...), οποτε ουσιαστικα αξιζει μονο για οσους ενδιαφερονται για τη φιγουρα.

Δημοσ.

Φ

Το παιχνιδι βρισκεται καινουριο γυρω στο δεκαρικο εδω και μηνες και απο οτι βλεπω η collectors δεν εχει το season pass(αν ειναι δυνατον...), οποτε ουσιαστικα αξιζει μονο για οσους ενδιαφερονται για τη φιγουρα.

Φιγουρα πολυ λεπτομερης, artbook, steelbook. Αξίζει το δεκαπενταρι διαφορα με το παραπανω

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να έχω πάρει collector's και να έχει μέσα season pass.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να έχω πάρει collector's και να έχει μέσα season pass.

Βασικα παει αναλογα με τον publisher,τα ιδια εκανε η square με το ff15 και εφαγε κραξιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...