toketog Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μου, με γοργούς ρυθμούς αναβαθμίζονται τα παλιά καφάο του ΟΤΕ σε καινούργιες καμπίνες. Ωστόσο σύμφωνα με τον συγκεντρωτικό πίνακα ανάθεσης VDSL Vectoring στον ΟΤΕ της πρώτης ανάθεσης της Α φάσης της ΕΕΤΤ, στην περιοχή μου πρόκειται να αναβαθμιστεί μόνο το 80% των καμπινών με καλωδιακή απόσταση μεγαλύτερη των 550μ από το αστικό κέντρο. Επίσης σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα δεν προβλέπεται να αναβαθμιστεί το Καφάο που συνδέεται το κτήριο μου. Για λόγους επαγγελματικούς το VDSL γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητο χωρίς όμως να μπορώ να αποκτήσω γιατί βρίσκομαι μακριά από το Α/Κ και καμπίνα προς το παρών δεν θα μπει. Γνωρίζει μήπως κανείς, αν μετά το τέλος της πρώτης ανάθεσης θα αξιωθεί ο αγαπητός πΟΤΕ να αναβαθμίσει τα υπόλοιπα 20 καφάο που για κάποιον περίεργο λόγο άφησε απ' έξω στην πρώτη ανάθεση; Πραγματικά πόσο ατυχία δηλαδή; από τα ~450 καφάο της πόλης μόνο από το 20 δεν θα μπορείς να πάρεις VDSL και σε ένα από το 20 είμαι εγώ. Και επειδή πραγματικά με ενδιαφέρει, αν δεν πρόκειται να βάλεις σύντομα άλλες 20 καμπίνες ο πΟΤΕ, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αλλάξω χώρο.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Λογικά σε βάθος χρόνουν θα αναβαθισθούν ολα τα καφάο τώρα το ποτε θα γίνει αυτο δεν νομίζω οτι το ξέρει κανένας
toketog Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σίγουρα, απλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αφού ξεκινάς να κάνεις μια επένδυση σε όλη την χώρα και λες θα αναβαθμίσω τις καμπίνες που είναι σε απόσταση μεγαλύτερη των 550μ από το Α/Κ, γιατί να αναβαθμίζεις το 80 ή των 85% αυτών σε κάθε περιοχή; Δηλαδή πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το κόστος αν το 80-85% το έκαναν 100% σε όλες τις περιοχές;
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Είναι και αλλοι παράγοντες που μπορεί να εμποδίζουν την αναθάθμιση που δεν εξαρτάται απο τον οτε 1
ASFE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μηπως αυτες τις 20 καμπινες ττις αναλαβει καποιος αλλος παροχος? (wind-vodafone)?
toketog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μηπως αυτες τις 20 καμπινες ττις αναλαβει καποιος αλλος παροχος? (wind-vodafone)? όχι, το κοίταξα και αυτό το ενδεχόμενο
manoskost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 όχι, το κοίταξα και αυτό το ενδεχόμενο απο οτι εχω ακουσει, θα υπαρχει και 3η φαση, οπου θα συμμετασχουν ολοι οι παροχοι, για οσα μεινουν χωρις αναβαθμιση. 1
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 H απόφαση για την 3η φάση ανάθεσης, αναμένεται σύντομα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτήσεις για αστικά κέντρα έκαναν ΟΤΕ και Wind. Και σε αυτή προβλέπεται ανάληψη αστικών κέντρων με ποσοστό κάλυψης τουλάχιστον 30%. Κατόπιν θα έχουμε τις 6μηνιαίες αναθέσεις (αρχή τον 5ο/2018), όπου πλέον κάθε πάροχος θα μπορεί να αναλάβει αδιάθετες καμπίνες ακόμη και σε αστικό κέντρο που το έχει αναλάβει άλλος πάροχος. 1
toketog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 H απόφαση για την 3η φάση ανάθεσης, αναμένεται σύντομα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτήσεις για αστικά κέντρα έκαναν ΟΤΕ και Wind. Και σε αυτή προβλέπεται ανάληψη αστικών κέντρων με ποσοστό κάλυψης τουλάχιστον 30%. Κατόπιν θα έχουμε τις 6μηνιαίες αναθέσεις (αρχή τον 5ο/2018), όπου πλέον κάθε πάροχος θα μπορεί να αναλάβει αδιάθετες καμπίνες ακόμη και σε αστικό κέντρο που το έχει αναλάβει άλλος πάροχος. Οπότε στην δικά μας περίπτωση, που το Α/Κ το έχει αναλάβει ο ΟΤΕ, είτε θα αναβαθμίσει με μελλοντική ανάθεση τις υπόλοιπες 23 καμπίνες με καλωδιακή απόσταση μεγαλύτερη των 550μ, ή διαφορετικά από τον 5ο 2018 και έπειτα από κάποιον άλλον πάροχο
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Σωστά. Στις ετήσιες μπορεί οποιοσδήποτε να τις αιτηθεί, είτε ο ίδιος πάροχος είτε άλλος.
markon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ξέρει κάποιος αν στην Γ φάση θα είναι μέσα και αστικά κέντρα που ήταν μέσα στην Α και στην Β φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα