kosto21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα insomniacs, Θα ήθελα τα "φώτα" σας για την επιλογή τηλεόρασης. Με τόσο ψάξιμο που έχω ρίξει μπερδεύτηκα περισσότερο. Διαθέσιμο budget: 1250 Απόσταση και γωνία θέασης: 3,4μ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: ταινίες από λαπτοπ Netflix προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 55' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: δεν θα ήθελα curved. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4K hdr Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : ue55mu7000 Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): no Το διλημμα μου είναι αν αξίζει να πάω σε ένα τόσο ακριβό μοντέλο ή να πάω σε μοντέλο 2016 π.χ ku6400 ή σε κάτι άλλο. Το σκέφτομαι γιατί μπορεί μέσα στο budget μου να βάλω και ένα home cinema .(κάτι που δεν με βιάζει) Θα ήθελα την γνώμη σας αν ήσασταν στην θέση μου τι θα κάνατε . Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φιλικά, GK
yanc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Θα ήθελα την γνώμη σας αν ήσασταν στην θέση μου τι θα κάνατε . Θα εψαχνα να βρω (κατα καιρους εχει αγγιξει τα 1200 ευρω) ή θα παζαρευα την LG 55EG910V Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας σε καθημερινη χρηση δηλαδη ταινιες, Netflix κ.α. κι οχι 4κ, Γ5, BDSM και διαφορα εντυπωσιακα αλλα πρακτικα αχρηστα χαρακτηριστικα (εκτος αν βλεπεις συνεχεια βιντεακια demo 4K HDR απο το 1.5 μετρο), θα πας σε OLED. 1
heavyrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ποια 4κ hdr oled ειναι εντος του budget του;.... Προτεινω να παρεις μια καλη τηλεοραση και να αφησεις το ηχοσυστημα για αργοτερα, αν κανεις οικονομια απ την τηλεοραση για να χωρεσεις και ηχοσυστημα θα πεσεις πολυ σε ποιοτητα, ειδικα στο ηχοσυστημα αφου δεν μπορεις να παρεις τπτ αλλο εκτος απο "all in one". Εκτος αυτης που ειδες δες και την sony xe8096
vrwmiaris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Επειδή οι φετινές σαμυ είναι για τα σκυλιά τα μαύρα, οι καλές που είναι quantum dot είναι αυτές ου ξεκινάνε με q7, και ξεφεύγουν σε τιμή, κοίτα την σονυ x930e.φετινή τίμια για τα λεφτά της
heavyrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Επειδή οι φετινές σαμυ είναι για τα σκυλιά τα μαύρα, οι καλές που είναι quantum dot είναι αυτές ου ξεκινάνε με q7, και ξεφεύγουν σε τιμή, κοίτα την σονυ x930e.φετινή τίμια για τα λεφτά της Ρε παιδια διαβαζετε καθολου τι γραφει ο ανθρωπος η απλα γραφετε για να πειτε κατι; το budget του ειναι 1250€..τι προτεινετε τηλεορασεις πολλαπλασιας αξιας; 1
listener Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ποια 4κ hdr oled ειναι εντος του budget του;.... Προτεινω να παρεις μια καλη τηλεοραση και να αφησεις το ηχοσυστημα για αργοτερα, αν κανεις οικονομια απ την τηλεοραση για να χωρεσεις και ηχοσυστημα θα πεσεις πολυ σε ποιοτητα, ειδικα στο ηχοσυστημα αφου δεν μπορεις να παρεις τπτ αλλο εκτος απο "all in one". Εκτος αυτης που ειδες δες και την sony xe8096 Από Sony την 55ΧΕ8505 στα 1299€, είναι μοντέλο μια σειρά πιο πάνω από την 55ΧΕ8096,με VA panel αντί για IPS ,100Hz αντί για 50Hz και καλύτερο επεξεργαστή εικόνας X1(2017 version) αντί του 4K X-Reality PRO και με διπλό DVB-S2 δέκτη αντί ενός.
kosto21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά τηλεόραση πήρα ! Βρήκα σε καλή τιμή την ue60ks7000. Μέχρι τώρα την έχω δουλέψει ελάχιστα γιατί δεν έχει internet ακόμα το καινούριο σπίτι, αλλά ειναι ένα κόσμημα! 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια διαβαζετε καθολου τι γραφει ο ανθρωπος η απλα γραφετε για να πειτε κατι; το budget του ειναι 1250€..τι προτεινετε τηλεορασεις πολλαπλασιας αξιας; Άμα αφήσει το ηχοσυστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα