firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Όταν ανοίγω το tray του cd-rom μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτό κλείνει μόνο του, γεγονός που είναι πολύ ενοχλητικό. Πολλές φορές δισκάκια σφηνώνουν στο πορτάκι του cd-rom και πολλά από αυτά αποκτούν καταστροφικές γρατσουνιές. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται πάντα. Θα γίνει σίγουρα τις πρώτες 2-3 φορές που θα ανοίξω το cd-rom. Το cd-rom είναι asus 52x. Καμία πρόταση για την λύση του προβλήματος; (Χρήμα αυτόν τον καιρό δεν παίζει, οπότε καινούργιο γιοκ! ) OS: Windows 98 Se PROCESSOR: Pentium III 667 MHz R.A.M.: 384 Mbytes H.D.: 10,2 Gbytes WD 5200 MOBO: QDI Advance 10F
FELIX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 file to eixa pa8ei se 2 cd roms ths creative kai ayto giati den ta ekleina apo to kounpi alla esprwxna to portaki na klisei..h mia lysh einai na kratas to portaki mexri na baleis mesa to cd h deyterh kai kalyterh na pareis ena neo,twra einai polu fthna ta cd-dvd roms krima omws ayto poy exeis exei apo ta kalytera audio extraction pou exw dei se cdrom kai kanei rip se mp3 se xronous poy den exw dei allo na kanei ta dika mou ta anoixa kai peiraxa to diakoptaki poy dinei entolh oti h porta einai anoixth kai eftiaxe ligo alla pali to ekane merikes fores
StAkIS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δυστυχώς το ίδιο αντιμετώπιζα και εγώ με ένα ASUS DVD-ROM, (κλασσικό πρόβλημα σε πολλά δικά της CD-ROM & DVD-ROM) και με ένα Lite-on CD-R. Μάλιστα το πρώτο ξεκίνησε μετά την επιστροφή του από service, λόγω ελαττωματικής ακτίνας λέιζερ Προσπάθησα να το φτιάξω μόνος μου αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το σούταρα!
madsc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καινούριο dvd rom. Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές πια. sc
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Έχω και αλλο ένα, και ένα DVD-rom. Αλλά όπως είπε και ο FELIX το audio extraction που έχω απο το συγκεκριμένο δεν παίζεται!!!Θα λυπηθώ πολύ αν χρειαστεί να το αντικαταστήσω.
FELIX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 kai den einai mono to audio extraction sto copy on the fly den masaei pote kai tipota,apo tote pou to ebala se syndyasmo me plextor den exw petaxei kanena cd kai sto on the fly audio den exw akousei pote parasito sthn kopia opws mou kanane alla cd-dvd roms sth epoxh tou htan drive anaforas to sygkekrimeno(exei kai diplh anarthsh patenta gia tous kradasmous) kai einai krima na to petaxei opoios to exei as tou kanei ena test me to nero tools kai ta apotelesmata pou 8a parei den 8a ta pisteyei oute o idios..petaei to mhxanaki
StAkIS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Έχω και αλλο ένα, και ένα DVD-rom. Αλλά όπως είπε και ο FELIX το audio extraction που έχω απο το συγκεκριμένο δεν παίζεται!!!Θα λυπηθώ πολύ αν χρειαστεί να το αντικαταστήσω. Αν είσαι τόσο πολύ ευχαριστημένος, ψάξε να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σίγουρα σε πολύ χαμηλή τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.