valiagian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 παιδιά θελω ενα κινητό που να αντεχει το future fight (για οσους το ξερουν) χωρίς να κολλάει.. είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι, από τα πιο δυνατα που ξέρω.. το mi5 ξερω οτι ειναι καλό.. το buget ειναι γυρω στα 300€.. ότι εχετε να προτείνετε αποδεκτό
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Συμπλήρωσε και την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/ MARVEL Future Fight έχω παίξει .....
valiagian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Συμπλήρωσε και την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/ MARVEL Future Fight έχω παίξει ..... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): παιχνίδια, tumblr, dropbox, facebook, messenger, instagram, imdb, twitter, viber, youtube, μtorret... κι αλλες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:~5-5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι ιδιαιτερα αλλά δεν με χαλάει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαίτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαίτερα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι ιδιαίτερα 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; οχι ιδιαίτερα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι αλλά δεν μας ενοχλεί και να μην έχει τεράστια 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο δεν ξερω αν βοηθησε καθόλου γιατί τα περισσοτερα δεν με ενδιαφέρουν τόσο πόλυ.. θέλω καλό επεξεργαστή να με βγάλει 2 χρόνια με τη χρήση που του κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα