Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε νοιώθω τα ίδια τράβηξα και χειρότερα με την άρβατο άλλα σε lg συσκευή (όχι ελληνικό από σκρούτζ) μέχρι που την έσπασα πάνω στον τοίχο και ηρέμησα

Δικό σου λάθος που δεν το πηγές procordia όμως που είναι το επίσημο.

ΓΓΚ και συνήγορος χωρίς πολλά πολλά στα υπόλοιπα περί εγγύησης.

Lenovo και από μένα ακυρο γιατί γενικά στα κινητά πολλά προβλήματα και φυσικά από service άστα να πάνε.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δικό σου λάθος που δεν το πηγές procordia όμως που είναι το επίσημο.

ΓΓΚ και συνήγορος χωρίς πολλά πολλά στα υπόλοιπα περί εγγύησης.

Lenovo και από μένα ακυρο γιατί γενικά στα κινητά πολλά προβλήματα και φυσικά από service άστα να πάνε.

η ίδια συσκευή πήγε και γύρισε 2 φορές στην procordia μέσω της lg και για το ίδιο πρόβλημά άλλες τόσες στην άρβατο μέσω του καταστήματος που το αγόρασα ... στο τέλος το έφτιαξα γω μια και καλή

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γενικη γραμματεια μου απαντησε στην καταγγελια μου πως ειναι αναρμοδια οποτε ειναι χαμενος χρονος γενικα.
Απλα επειδη το θεμα αφορα την Λενοβο θα σας παρακαλουσα να μεινει η κουβεντα εκει.

Την ιδια ωρα που η Λενοβο κοροιδευει τους πελατες της ο γενικος διευθυντης της κυριος Μιχαηλ Οικονομακης καθεται και κανει στο φεισμπουκ σχολια σε στυλ Αδωνι για τον Πολακη κτλ. Για τα χαλια της εταιριας που ειναι υπευθυνος δεν τρεχει τιποτα

Επεξ/σία από manthes
Δημοσ.

1/8 Ελαβα sms απο το σερβις της Λενοβο πως ολοκληρωθηκε ο τεχνικος ελεγχος χωρις να γινει καποια επισκευη. Στις 3/8, επειδη ηθελα να ειμαι οσο πιο ηρεμος γινεται αφησα 2 μερες περιθωριο, τηλεφωνησα στην Lenovo. Εκει απαντησε και παλι η ιδια Αναστασια, χωρις επιθετο, η οποια ειπε οτι οι τεχνικοι δοκιμασαν καρτες sim και στις δυο υποδοχες που εχει η συσκευη και δεν εχει προβλημα. Σε επιμονες ερωτησεις μου αν δοκιμαστηκαν καρτες της wind δεν ελαβα καμια απαντηση παρα μονο οτι δοκιμαστηκαν οι καρτες που ειχαν οι τεχνικοι. Στο αιτημα μου, χωρις να εχω λαβει απαντηση αν δοκιμαστηκε η wind, να μου στειλουν την καρτα της wind που δοκιμασαν και να πληρωσω το κοστος μου ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνεχιζεται το οδοιπορικο στον πλανητη της απατης που λεγεται Λενοβο

Στις 7/8 επικοινωνησα μαζι τους και τους ειπα οτι το κινητο δεν βρισκει τα δικτυα. Για πρωτη φορα (περνουμε ως δεδομενο οτι εχουν ηδη στα χερια τους την καταγγελια) μιλησα με αλλο ατομο και οχι την Αναστασια με το παραξενο υφακι. Οταν της ειπα οτι εχω τραβηξει βιντεο με δυο διαφορετικα κινητα μου ειπε οτι θελει να το δει οπωσδηποτε και επισης αν θελω να τους στειλω την καρτα σιμ που ηδη εχω ωστε να την τσεκαρουν και οι τεχνικοι. Επισης μου ειπε και το επιθετο της αλλα και να στειλω το κινητο οπως και τα βιντεο υποψη της (το οποιο συμφωνα με την Αναστασια δεν θα ειχε καποιο νοημα) αν και ετσι και αλλιως τα email περνανε απο αυτην. Οποτε αν δεν ειναι υπευθυνη-προισταμενη ειναι απλα ενα ακομα δουλεμα για να κερδισουν χρονο. Το ραντεβου με την γενικη ταχυδρομικη κλειστηκε για σημερα 10/8.

Στο παρακατω λινκ ειναι το ενα απο τα δυο βιντεο που τους εστειλα. Εγινε ενα μικρο μονταζ για προσωπικους λογους καθως λειπουν μερικα frames

Υ.Γ. Τελικα  ο κουριερ ηρθε στις 11/8

Επεξ/σία από manthes
Δημοσ.

Τελικα τωρα που ελαβαν την καταγγελια ξαφνικα ανακαλυψαν πως το κινητο χρειαζεται επισκευη και σημερα ελαβα το σχετικο μηνυμα. Κατα τα αλλα επι ενα μηνα δεν εβρισκαν τιποτα.
Οχι δεν ειναι αχρηστοι με τιποτα αλλα ισχυει κατι αλλο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 29/8 παρελαβα το κινητο με την νεα πλακετα και πλεον δουλευει κανονικα.
Χρειαστηκαν 52 μερες για να επιδιορθωθει το προβλημα και περιπου 42 ημερες ωστε να αποδεχθουν πως η συσκευη εχει θεμα (και αυτο αφου ειχαν λαβει την καταγγελια προς τον συνηγορο του καταναλωτη αλλιως ακομα θα πουλουσαν τρελα).

Αν δεν ξαναχαλασει η συσκευη μεχρι να ληξει η εγγυηση τοτε αυτη ηταν η πρωτη και τελευταια μου εμπειρια με αυτο το εκτρωμα που λεγεται Λενοβο.

Δημοσ.

τοτε αυτη ηταν η πρωτη και τελευταια μου εμπειρια με αυτο το εκτρωμα που λεγεται Λενοβο.

Ευκαιρία να δοκιμάσεις arvato και procordia να δείς αν ισχύουν αυτά που λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το δικό μου lenovo το είχα στείλει μέσω της wind απ'όπου το αγόρασα και δεν είχα κανενα πρόβλημα. Μου άλλαξαν ολόκληρη την πλακέτα και σε μια εβδομάδα το είχα πίσω (από Αθήνα μάλιστα προς Θεσσαλονίκη).

Στο θέμα αξιοπιστίας βέβαια δεν με ικανοποίησε η lenovo. Τώρα μου χάλασε και το κουμπί του power οπότε θα το ξαναστείλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...