manthes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν νεοτερα αλλα θα προσπαθησω να αποφυγω τους χαρακτηρισμους πλην οτι οι τυποι εκτος απο αχρηστοι ειναι και αργοστροφοι. Ελαβα το μηνυμα πως τελειωσε ο τεχνικος ελεγχος και ειναι ετοιμο προς παραλαβη χωρις να αναφερει κατι για επισκευη οποτε μου μπηκαν υποψιες και πηρα τηλεφωνο να μαθω αν επιδιορθωθηκε και τι ειχε. Το σηκωνει μια κυρα και μου λεει οτι τελειωσε ο ελεγχος και το κινητο φορτιζει κανονικα και εχει σταλει η συσκευη. Φυσικα εγω εστειλα το κινητο επειδη δεν βρισκει τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Αφου μου εκλεισε το τηλεφωνο επειδη δεν της αρεσε ο τροπος μου ξαναπηρα και ειπε οτι εγινε λαθος. Βεβαια το εντυπωσιακο ειναι οτι περα απο το οτι εκαναν λαθος απο το τηλεφωνικο κεντρο της Λενοβο εκαναν λαθος και στο σερβις οπου τους ειχα στειλει την πιο πανω φωτογραφια και εγραφα πως το κινητο δεν εντοπιζει πλεον τα δικτυα της κινητης μετα την αλλαγη πλακετας. Οποτε δεν θα το παραλαβω ουτε και τωρα και θα γυρισει πισω Αυτη την φορα θα στειλω καταγγελια και στην γενικη γραμματεια καταναλωτη και ας μην εχω καποιο οφελος καθως δεν μπορει να παρεμβει υπερ μου αλλα οπως ξερω μπορει να τους επιβαλει προστιμοΓια να συνοψισω παντως οι τυποι ειχαν το τηλεφωνο μια εβδομαδα και το κοιτουσαν σαν τους μπουφους αν φορτιζει ή οχι Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2017 από manthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Η προσωπική μου εμπειρία από Αρβάτο είναι αρκετά καλή. Το lenovo που (ακόμη) έχω μέσα σε λίγο καιρό έδειχνε άλλα αντί άλλων στην ένδειξη της μπαταρίας. Τους το πήγα. Άλλαξαν πλακέτα λέει και το έφτιαξαν κατευθείαν. Μέσα σε 2 μέρες το είχα πάλι. Ομως, με την καινούργια πλακέτα μετά είχα πρόβλημα στο μικρόφωνο: ακουγόμουν πιο σιγά στους άλλους. Βαρέθηκα να τους το ξαναπάω (κακώς). Σχεδόν στα 2 χρόνια (λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης) τους το ξαναπήγα γιατί δεν ξεκινούσε με τίποτα (είχε λέει ελάχιστο ελεύθερο χώρο στη μνημη). Πάλι το έφτιαξαν πάρα πολύ γρήγορα. Την επόμενη μέρα το πήρα πίσω. Επίσης, παρότι δεν έβρισκα τα χαρτιά αγοράς και δε θυμόμουν πότε ακριβώς το αγόρασα, δε μου ζήτησαν χρήματα. Τους είπα βέβαια να φτιάξουν και το μικρόφωνο αλλά δεν το έφτιαξαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το θεμα μου δεν ειναι η αρβατο αυτη την στιγμη αφου το τηλεφωνο ειναι εντος εγγυησης και δεν θα ηθελα να παει η κουβεντα εκει. Με οσα γραφεις παντως επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα περι σαβουρας απο την Λενοβο. Μεσα σε 2 χρονια αλλαξες πλακετα και σου εφεραν νεα πλακετα προβληματικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Φίλε είναι και πως θα σου κάτσει η στραβή είναι και στο μοντέλο. Παίρνω lenovo από Κίνα 6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλο Lenovo φίλου έβγαλε πρόβλημα. Samsung 3 φίλων έχουν βγάλει πολλά προβλήματα και iPhone 6 φίλου τη μία έψηνε αυγά την άλλη χάλασε η αφή και στράβωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Συνεχιζουμε με την Λενοβο.Πηρα τηλεφωνο ζητωντας να μου πουν καποιο τροπο γραπτης επικοινωνιας με την μητρικη εταιρια. Η κοπελα που το σηκωσε ειπε οτι δεν γνωριζει και θα ενημερωνε το τμημα παραπονων αμεσα ωστε να επικοινωνησουν μαζι μου.Ακομα περιμενω Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2017 από manthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η προσωπική μου εμπειρία από Αρβάτο είναι αρκετά καλή. Το lenovo που (ακόμη) έχω μέσα σε λίγο καιρό έδειχνε άλλα αντί άλλων στην ένδειξη της μπαταρίας. Τους το πήγα. Άλλαξαν πλακέτα λέει και το έφτιαξαν κατευθείαν. Μέσα σε 2 μέρες το είχα πάλι. Ομως, με την καινούργια πλακέτα μετά είχα πρόβλημα στο μικρόφωνο: ακουγόμουν πιο σιγά στους άλλους. Βαρέθηκα να τους το ξαναπάω (κακώς). Σχεδόν στα 2 χρόνια (λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης) τους το ξαναπήγα γιατί δεν ξεκινούσε με τίποτα (είχε λέει ελάχιστο ελεύθερο χώρο στη μνημη). Πάλι το έφτιαξαν πάρα πολύ γρήγορα. Την επόμενη μέρα το πήρα πίσω. Επίσης, παρότι δεν έβρισκα τα χαρτιά αγοράς και δε θυμόμουν πότε ακριβώς το αγόρασα, δε μου ζήτησαν χρήματα. Τους είπα βέβαια να φτιάξουν και το μικρόφωνο αλλά δεν το έφτιαξαν... Συγγνώμη βρε αδερφέ, αλλά το γεγονός πως δεν σου έφτιαξαν στο τέλος το μικρόφωνο για το οποίο εκείνοι στην τελική ευθύνονταν, και εσύ σαν εταιρία την χαρακτηρίζεις <<αρκετά καλή>>, με ξεπερνάει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δυστυχως οπως βλεπω ειναι τοσο σαπια εταιρια γενικοτερα που δεν υπαρχει η δυνατοτητα πραγματικης επιλυσης. Μπορουν να σε εχουν ακομα και 5 μηνες στην αναμονη και να μην μπορεις να κανεις τιποτα πλην της καταγγελιας στον συνηγορο του καταναλωτη. Επικοινωνησα με την μητρικη εταιρια, πηραν απο εκει την καταγγελια μου και ειπαν οτι θα την διαβιβασουν στην ελληνικη Λενοβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μαρεσει που λέτε πως δεν είναι θέμα λενοβο αλλά αρβαντο. Δηλαδή την συγκεκριμένη εταιρεία ποιος την επέλεξε για σέρβις, εγώ; ας αλλάξει εταιρεία σέρβις Ε άνοιξε ένα κέντρο σέρβις και ξεκίνα να φτιάχνεις λενόβο αν νομίζεις ότι είναι τόσο απλά τα πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το οτι στελνουν τα τηλεφωνα πισω με προβληματα χωρις να τα ελεγξουν ειναι προβλημα και των δυο. Αλλα οταν το κινητο ειναι εντος εγγυησης τοτε ειναι θεμα αποκλειστικα της Λενοβο. Να κοψουν τον λαιμο τους και να βρουν λυσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 ΡΕ ΦΙΛΕ, πλάκα μας κάνεις; Το ότι το service είναι η Atvato είναι το μόνο σου πρόβλημα. Η Lenovo δεν έχει σχέση. Ακόμα και τα iPhone που υποτίθεται έχεις πληρώσει για ποιότητα βγάζουν τραγικά προβλήματα και έχουν τραγικό service στην Ελλάδα. Κάνει την Apple χειρότερη εταιρία; Όχι. Κάνεις σα μικρό παιδί, get over it. Όλα τα ανταλλακτικά έχουν κάποιο ποσοστό failure, στείλτο πάλι για επισκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το οτι στελνουν τα τηλεφωνα πισω με προβληματα χωρις να τα ελεγξουν ειναι προβλημα και των δυο. Αλλα οταν το κινητο ειναι εντος εγγυησης τοτε ειναι θεμα αποκλειστικα της Λενοβο. Να κοψουν τον λαιμο τους και να βρουν λυσεις σε νοιώθω τα ίδια τράβηξα και χειρότερα με την άρβατο άλλα σε lg συσκευή (όχι ελληνικό από σκρούτζ) μέχρι που την έσπασα πάνω στον τοίχο και ηρέμησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οταν αλλαζεις πλακετα και εχει προβλημα στην ευρεση των δικτυων τοτε ειναι θεμα της νεας πλακετας. Αν καποιοι εχετε θεμα με την Αρβατο ή εχετε σχεσεις με την Λενοβο δεν με απασχολει αλλα μπορειτε να τρολαρετε καπου αλλου.Το τηλεφωνο ειναι εντος εγγυησης και η ευθυνη ειναι της Λενοβο. Δεν με απασχολει ακομα και αν το σερβις το κανει ο μαστρο-Γιαννης της κυρα Ευλαμπιας.Τελος εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μολις ελαβα μηνυμα πως το κινητο βρισκεται στην Θεσσαλονικη, ενω επρεπε να ειχε γυρισει στην Αθηνα στο σερβις και ενω επισης παρελαβαν το κινητο απο την Χαλκιδικη.Ειναι ηλιθιοι απο καθε αποψη εκει στην Λενοβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγω φιλε ειχα το lenovo p70, τωρα το χαιρεται ο πατερας μου, σε καποια φαση χαλασε το βυσμα 3.5 jack δεν ακουγε το κουμπακι κλεισιματος, κ οταν εκανες κληση δεν ακουγες τπτ ολα χαμηλα, βρηκα το τηλ του σερβις, η αληθεια ειναι οτι καθυστερησα να βγαλω γραμμη, με συνεδεσαν στο τμημα service,μενω θεσσαλονικη, εστειλαν την επομενη κουριερ με δικα τους εξοδα, παρελαβε το τηλ, κ μου το εστειλα φτιαγμενο σε 6 εργασιμες. Απο τοτε λειτουργει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικα επικοινωνησα με την Λενοβο (συγκεκριμενα με καποια κυρα Αναστασια) οπου για δευτερη συνεχομενη φορα μου ειπαν οτι το τηλεφωνο φορτιζει κανονικα ενω το στελνω επειδη δεν βρισκει τα δικτυα της κινητης μετα την αλλαγη πλακετας και θα το παρουν μεσω της κουριερ (οπως ειχαν πει πριν απο μια εβδομαδα παλι πισω στο σερβις στην Αθηνα). Δηλαδη απο τις 11/ εως και σημερα δεν εχουν ελεγξει ακομα το προβλημα.Οποτε αναιρω πως ειναι ηλιθιοι και θεωρω πως ειναι απατεωνες Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από manthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα