Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει αυτήν (εκτός ότι κάνει καλή ψύξη) επειδή είναι κοντή και χωρούσε στο κουτί μέσα, είναι νομίζω η μόνη ψύκτρα με 120mm fan και έχει ύψος 15 cm.

Το tower που εχω ειναι aerocool v3x mid tower πιστευω να χωραει λαι να μην εχω καποιο προβλημα;;;

Δημοσ.

Το tower που εχω ειναι aerocool v3x mid tower πιστευω να χωραει λαι να μην εχω καποιο προβλημα;;;

Φίλε άνοιξε το κουτάκι και μέτρα με την κλασική μέθοδο.. Συνήθως οι περισσότερες ψήκτρες λένε και τι ύψος έχουν στο site του κατασκευαστή..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικοτερα σε ψυξη εμπιστευομαι την arctic αλλα στις μεγαλεσ ψυκτρες ειδικα στο  overclocking εχεις θεματακι με τις διαστασεις.

Συγκεκριμενα σε εμενα χωραει ανετοτατα μεσα στο κουτι αλλα μου κλεινει μια θεση απο τις ram.

• Like 1
Δημοσ.

Και κλασσικά μας ξέχασε...

+1

Γενικοτερα σε ψυξη εμπιστευομαι την arctic αλλα στις μεγαλεσ ψυκτρες ειδικα στο  overclocking εχεις θεματακι με τις διαστασεις.

Συγκεκριμενα σε εμενα χωραει ανετοτατα μεσα στο κουτι αλλα μου κλεινει μια θεση απο τις ram.

Πολλά θεματάκια με την συμβατότητα.. Συνήθως βρίσουν πάνω σε πυκνωτές.. Όμως κι εγώ την προτιμώ, κάνει καλή δουλειά..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...