Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αυτο το διαστημα εχω 24αρα CYTA ( πιανω 14 ) και απεριοριστα σταθερα, 10 ωρες προ κινητα και cytavision ( τα καναλια της τηλεορασης ). Δινω 31 ευρω το μηνα. Ομως ειδα μια προσφορα για CYTA VDSL 50αρα, απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες προς κινητα με 29 ευρω το μηνα και συμβολαιο για 2 χρονια. Τα καναλια δε τα βλεπω, δεν ανοιγω τηλεοραση και ουτε χρειαζομαι τις 10 ωρες προς τα κινητα. Οι 5 ειναι υπεραρκετες. Οποτε σκεφομαι να κανω την αναβαθμιση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν υπαρχει περιπτωση με την VDSL να πιανω λιγοτερο απο 14 που πιανω τωρα με την DSL ( ειμαι περιπου 800 μετρο απο το καφαο ) και εαν εχω μικροτερο Ping στα online games. Δλδ γενικοτερα εαν η εμπειρια μου ειναι χειροτερη ( τι ειρωνια να ρωταμε τετοια πραγματα εν'ετη 2017.. ) Επομενη ερωτηση ειναι εαν αλλαξω περιοχη, ( πχ απο Αθηνα Θεσσαλονικη ή σε καποιο νησι ) και ειμαι εντος συμβολαιου, θα μπορει να γινει μεταφορα της γραμμης ή θα θεωρηθει οτι σπαω το συμβολαιο και θα πληρωσω προστιμο; Ξερω οτι για κοντινη μετακινηση πχ απο μια περιοχη της Αθηνας στην αλλη δεν υπαρχει θεμα, αλλα τι γινεται για μεγαλυτερες αποστασεις; Τελος, μετα το περας των 24 μηνων, ξερετε σε ποια επιπεδα θα κυμανθει η τιμη; Αν και σε 2 χρονια σιγουρα θα εχουν ερθει νεες τεχνολογιες και αμα τους πω οτι θα αλλαξω εταιρια θα μου το αφησουν ξανα στα 24 ευρω.
bill2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 καλησπερα Κανε ενα ελενχο διαθεσιμοτητας στο σιτε της cyta να δεις αν εχεις καλυψη Αν αλλαξεις περιοχη μονο αν πας σε αθηνα αν αλλαξεις απο αθηνα σε θεσσαλονικη δεν γινεται λογικα στην τιμη χωρις εκπτωσεις
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Διαθεσιμοτητα υπαρχει, απλα θελω να ξερω απο δικη σας εμπειρια τι να περιμενω πανω-κατω απο ταχυτητες. Μενω στον Βυρωνα. Εισαι σιγουρος οτι αν αλλαξω περιοχη απο Αθηνα, Θεσσαλονικη δε γινεται μεταφορα της γραμμης; Το γραφει καπου στο συμβολαιο;
bill2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 δεν γίνεται γιατί αλλάζειο ο κωδικός η αθήνα έχει 210 η θεσσαλονικη 2310 για τσέκαρε 7 ερώτηση http://www.cyta.gr/el/ForHome/homeFaqs
aGka8l Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 δεν γίνεται γιατί αλλάζειο ο κωδικός η αθήνα έχει 210 η θεσσαλονικη 2310 για τσέκαρε 7 ερώτηση http://www.cyta.gr/el/ForHome/homeFaqs φυσικα και γινεται μεταφορά.Αναγκαστικά ομως αλλαζει ο αριθμος μεταφορα γινεται . Αν πας σε νησι που δεν εχει υπηρεσιες με καποιο αποδεικτικό δεν πληρωνεις τελη για σπασιμο συμβολαιου
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν με ενοχλεί αν αλλάζει ο αριθμός, λογικό είναι. Απλά θέλω να ξέρω αν πληρώνω κάποιο πρόστιμο.
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 λογικά θες να κάνεις μεταφορά αίτησης με νεα αριθμοδότηση οταν είναι να το κάνεις πάρε στην εταιρία σου και ρώτα τους η στην σελίδα τους στο facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα