Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1) Έχω rooter με πάροχο cosmote και ενώ ενσύρματα στο desktop λειτουργεί το internet μια χαρά, τον τελευταίο καιρό ασύρματα από το laptop αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης. Δε φταίει το laptop μου γιατί συνδέομαι την ίδια στιγμή ασύρματα στο κινητό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν έχω πρόβλημα σύνδεσης μου δείχνει ένδειξη σύνδεσης κάτω δεξιά στην οθόνη ΧΩΡΙΣ το κίτρινο τριγωνικό θαυμαστικό. Στις ρυθμίσεις βλέπω στη σύνδεση IPv4 να λέει Internet, ενώ στην IPv6 να λέει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο. Το παράδοξο είναι πως όταν ξεμπλοκάρει και μπαίνω internet κανονικά πάλι στην IPv6 λέει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο. Καμμία ιδέα τι να κάνω ή τι φταίει??

2) Επειδή έχω το παραπάνω πρόβλημα σύνδεσης, έχω σταμπάρει 2 γειτονικά κλειδωμένα rooter με πολύ καλό σήμα στα οποία θέλω να αποκτήσω πρόσβαση. Είναι κλειδωμένα με τύπο WPA2-PSK, το ένα είναι της HOL και έχουν τα παρακάτω ονόματα:

GD3-HOL  και το άλλο NetFasterR IAD  (PTSN).

Υποθέτω πως για να μπω στο μενού τους έχουν ως όνομα και κωδικό το κλασσικό εργοστασιακό admin admin ή κάτι παρεμφερές. Κάποια tips στο ποια σελίδα να πληκτρολογήσω στον browser για να μπω σε αυτά?Μπορεί να δώσει κάποιος σελίδα με σχετικά πρόσφατους εργοστασιακούς κωδικούς για username και password και για κωδικούς rooter?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θες tips για να μπεις στα router των άλλων; Χα, ναι καλά, περίμενε.

Εκτός και αν θες να ξοδεψεις μερικές ώρες με Linux, υπάρχει θέμα με hacking αν θες να το πας τόσο μακριά. Αλλά θα πρέπει πρώτα να βρείς τον κωδικό για να συνδεθείς και να μπεις στο menu τους.

Το ipv6 δεν σε νοιάζει, το ipv4 σε νοιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα τι θα κανεις με το δικο σου και ασε τα rooter των αλλων

εκτος κι αν δεν εχεις δικο σου και θες να κανεις υποκλοπη

Δημοσ.

Ολα τα router απο κατω γραφουν την default gateway ωστε να μπορεσεις να μπεις απο το web interface μεσω browser. 

Δημοσ.

Τα rooter που ψάχνω για κωδικούς δεν είναι δικά μου, αλλά κάποια γειτονικά που έχουν καλό σήμα οπότε δεν μπορώ να δω τι γραφούν. Γράφω στον browser http://192.168.2.1 που έχω δει ότι το αναφέρει και η vodafone σε οδηγίες αλλά δεν φορτώνει.Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Τα rooter που ψάχνω για κωδικούς δεν είναι δικά μου, αλλά κάποια γειτονικά που έχουν καλό σήμα οπότε δεν μπορώ να δω τι γραφούν. Γράφω στον browser http://192.168.2.1 που έχω δει ότι το αναφέρει και η vodafone σε οδηγίες αλλά δεν φορτώνει.Καμιά ιδέα?

Προσπαθείς να συνδεθείς στο interface ενός router χωρίς να έχεις συνδεθεί πρώτα στο ίδιο το router; Για το πώς θα βρεις κωδικό WPA από ξένο router δεν θα σε βοηθήσει κανείς εδώ.

Δημοσ.

Προσπαθείς να συνδεθείς στο interface ενός router χωρίς να έχεις συνδεθεί πρώτα στο ίδιο το router; Για το πώς θα βρεις κωδικό WPA από ξένο router δεν θα σε βοηθήσει κανείς εδώ.

Ασε που ειναι και παρανομο

Δημοσ.

απο αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν το κατέχεις....οπότε ασε το haking ασχολήσου με το δικό σου ρουτερ να δεις απο που προέρχεται  το πρόβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...