Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν την έχω, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Οι φίλοι μου που έχουν όπως προείπα, μητρικές ASRock,1.5-2 χρόνια τώρα, κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Την έχω δοκιμάσει εγώ την συγκεκριμένη.

Αψογη, αυτή η μητρική εμένα με έκανε να αλλάξω γνώμη για τις Asrock. Σε 1150 - 1151 socket έχουν από τις καλύτερες υλοποίησεις με καλές θερμοκρασίες και Bios menu.

Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81-b85 στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η Z97 μητρικές ταιριάζουν περισσότερο με k επεξεργαστές για να κάνουν overclock. Εσύ που δεν έχεις Κ δεν έχει νόημα. Διαφορά δεν υπάρχει καμία εντελώς αν πάρεις h81_b85.

• Like 1
Δημοσ.

Αψογη, αυτή η μητρική εμένα με έκανε να αλλάξω γνώμη για τις Asrock. Σε 1150 - 1151 socket έχουν από τις καλύτερες υλοποίησεις με καλές θερμοκρασίες και Bios menu.

Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81-

Τις δυνατότητες Gaming δεν τις καθοριζει η μητρική.

εσυ ποια προτεινεις σε παρακαλω 

στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η Z97 μητρικές ταιριάζουν περισσότερο με k επεξεργαστές για να κάνουν overclock. Εσύ που δεν έχεις Κ δεν έχει νόημα. Διαφορά δεν υπάρχει καμία εντελώς αν πάρεις h81_b85.

Τις δυνατότητες Gaming δεν τις καθοριζει η μητρική.  εσυ ποια προτεινεις σε παρακαλω

Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81-b85 στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό.

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...