cpttony Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Προσωπικά δεν την έχω, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Οι φίλοι μου που έχουν όπως προείπα, μητρικές ASRock,1.5-2 χρόνια τώρα, κανένα πρόβλημα.
malvina21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μια τελευταια ερωτηση για caming κανει αυτη η μητρηκη
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τις δυνατότητες Gaming δεν τις καθοριζει η μητρική. 1
Kostas.karras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Την έχω δοκιμάσει εγώ την συγκεκριμένη. Αψογη, αυτή η μητρική εμένα με έκανε να αλλάξω γνώμη για τις Asrock. Σε 1150 - 1151 socket έχουν από τις καλύτερες υλοποίησεις με καλές θερμοκρασίες και Bios menu. Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81-b85 στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό. Η Z97 μητρικές ταιριάζουν περισσότερο με k επεξεργαστές για να κάνουν overclock. Εσύ που δεν έχεις Κ δεν έχει νόημα. Διαφορά δεν υπάρχει καμία εντελώς αν πάρεις h81_b85. 1
malvina21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Την έχω δοκιμάσει εγώ την συγκεκριμένη. Αψογη, αυτή η μητρική εμένα με έκανε να αλλάξω γνώμη για τις Asrock. Σε 1150 - 1151 socket έχουν από τις καλύτερες υλοποίησεις με καλές θερμοκρασίες και Bios menu. Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81- Τις δυνατότητες Gaming δεν τις καθοριζει η μητρική. εσυ ποια προτεινεις σε παρακαλω στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό. Η Z97 μητρικές ταιριάζουν περισσότερο με k επεξεργαστές για να κάνουν overclock. Εσύ που δεν έχεις Κ δεν έχει νόημα. Διαφορά δεν υπάρχει καμία εντελώς αν πάρεις h81_b85. Τις δυνατότητες Gaming δεν τις καθοριζει η μητρική. εσυ ποια προτεινεις σε παρακαλω Την έχω δοκιμάσει εγώ την συγκεκριμένη. Αψογη, αυτή η μητρική εμένα με έκανε να αλλάξω γνώμη για τις Asrock. Σε 1150 - 1151 socket έχουν από τις καλύτερες υλοποίησεις με καλές θερμοκρασίες και Bios menu. Τιμησε την απλά σε σχέση με μια h81-b85 στα ίδια λεφτά θα είχες πιο πλούσιο εξοπλισμό. Η Z97 μητρικές ταιριάζουν περισσότερο με k επεξεργαστές για να κάνουν overclock. Εσύ που δεν έχεις Κ δεν έχει νόημα. Διαφορά δεν υπάρχει καμία εντελώς αν πάρεις h81_b85. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα