nickpulse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Το pc μου κλίνει στα καλά καθούμενα, μερικές φορές, και μάλιστα δεν κλείνει ακριβώς αλλά ούτε και restart κάνει αλλά μπαίνει σε μια κατάσταση με black screen μέχρι να του κάνω εγώ restart(αυτο πάλι γιατί άραγε?). Αρχικά νόμιζα οτι ήταν θέμα δικτύου αλλά τελικά δεν πρέπει να είναι αυτή η αιτία. Συμβαίνει (απ'οτι έχω παρατηρήσει) όταν παίζω κάποιο παιχνίδι. Επίσης στο backround τρέχω το ΜΒΜ , λέτε να οφείλεται σε κάποιο option του προγράμματος? Εάν πάλι όχι ποιά νομίζεται οτι μπορεί να είναι η αιτία??? thanx
madsc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Τσέκαρε: Control Panel => power options να είναι όλα never εκτός από οθόνη που δίνεις ότι θες. Bios τις ίδιες/παρόμοιες εντολές. Device manager βγάλε από όποια συσκευή έχει επιλογή να κάνει turn off για να save power. Αν όλα αυτά είναι σωστά και το win setup σου είναι οκ παίζει να μην μπορείς να τραβήξεις αρκετά Ah από το psu σου, με αποτέλεσμα να κλείνει/περνάει σε standby mode το pc σου όταν του ζητάς υπερβολικά για αυτό ρεύματα. (π.χ. παιχνίδια). sc
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 το pc κλεινει κανει shutdown και πρεπει να κλεισω κ να ξαναανοιξω το on/off απο πισω για να ανοιξει με το power αυτο το κανει σε 5-10 λεπτα που θα ανοιξω παιχνιδι το pc ειναι των 500 ευρo A8 6600K (radeon hd 8570d) - GIGABYTE A75 D3H - 8 RAM - χωρις καρτα γραφικων - τραφοδοτικο 500 + δεν θυμαμαι το pc ειναι ενος μηνα και κατι καινουρια ολα, τι μπορει να φταιει η τροφοδοσια, η θερμοκρασια; απο θερμοκρασια ειναι μια χαρα απ το χερι μου το καταλαβαινω πριν που επαιζα κανενα game απλα ζεσταινοταν λιγο παραπανω δεν εκανε shutdown!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 αυτο ειναι που αμα το γραψεις κανει μπαχαλο τον internet explorer, chrome κτλπ? δε παιζει να το ξαναπερασω προτινε μ κανα αλλο.
cliobaccarra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Βαλε το core temp, οταν το κανεις install προσεχε τα toolbars που σου προτεινει να βαλει και μην τα βαλεις. http://www.alcpu.com/CoreTemp/ Επισης δεν νομιζω να ειναι θερμοκρασιας προβλημα, στο κανει μονο σε παιχνιδι η και στα καλα καθουμενα; Μαλλον για τροφοδοτικο το βλεπω το προβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κομπλε το hw monitor δειχνει αρλουμπες,βαλε το hwinfo
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 καταρχην αναφερει τον επεξεργαστη σου ως fx και κατα δευτερον δεν παιζει να εχεις 7 βαθμους μεγιστο στην καρτα γραφικων εκτος κ αν παιζεις με αζωτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον για τροφοδοτικο το βλεπω το προβλημα και γω δε το κοβω για θερμοκρασια, δηλαδη 500αρι + τροφοδοτικο ειναι λιγο, τι αλλο παιζει ρολο το πολυμπριζο; μου το κανει τελευταια πριν κανονικα επαιζα medium γραφικα μια χαρα...στο παιχνιδι μονο μολις κανω ρυθμισεις κτλπ σε 5-10 λεπτα shutdown!!!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 και αν δεν ψυχεται σωστα η καλα ανετα στα 5-10 λεπτα μπορει να βαρεσει 100αρα ο cpu η η καρτα γραφικων. Το πιανω με το χερι και δεν καιει,δεν αποτελει μετρο συγκρισης θερμοκρασιας.
cliobaccarra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 και γω δε το κοβω για θερμοκρασια, δηλαδη 500αρι + τροφοδοτικο ειναι λιγο, τι αλλο παιζει ρολο το πολυμπριζο; μου το κανει τελευταια πριν κανονικα επαιζα medium γραφικα μια χαρα...στο παιχνιδι μονο μολις κανω ρυθμισεις κτλπ σε 5-10 λεπτα shutdown!!! Δεν ειναι το θεμα αν το 500αρι ειναι λιγο η οχι, φυσικα και δεν ειναι λιγο σε καμια περιπτωση ομως πρεπει να δουμε και τι μαρκα ειναι. Επισης αμα εχει προβλημα το τροφοδοτικο δεν παει να ειναι και 1000αρι το ιδιο θα κανει. Για αυτο που λες οτι στο κανει μονο στο παιχνιδι εισαι σιγουρος; Κατεβασε ενα prime και το core temp που σου ειπα πιο πριν και τρεξτα να δουμε αν θα κλεισει. και αν δεν ψυχεται σωστα η καλα ανετα στα 5-10 λεπτα μπορει να βαρεσει 100αρα ο cpu η η καρτα γραφικων. Το πιανω με το χερι και δεν καιει,δεν αποτελει μετρο συγκρισης θερμοκρασιας. Προφανως φιλε μου, αλλα οταν κλεινει απο θερμοκρασια κανει restart. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Power Tech ATX530w ειναι το τροφοδοτικο και F2A85XM D3H η μητρικη εκανα λαθος πιο πανω. Επισης να πω οτι ολα τα εχω πανω σε ενα μαπα πολυμπριζο 6 στις 7 θυρες πιασμενες, οταν αναψω σβησω το φως κανει τσακ απ τα ηχεια.....επισης σε αλλη μπριζα εχω καλοριφερ 1000+13000w μηπως εκανα καμια μαλ@@@ και ειναι θεμα τροφοδοσιας? το coretemp γιατι κανει τοση ωρα?
cliobaccarra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Power Tech ATX530w ειναι το τροφοδοτικο και F2A85XM D3H η μητρικη εκανα λαθος πιο πανω. Επισης να πω οτι ολα τα εχω πανω σε ενα μαπα πολυμπριζο 6 στις 7 θυρες πιασμενες, οταν αναψω σβησω το φως κανει τσακ απ τα ηχεια.....επισης σε αλλη μπριζα εχω καλοριφερ 1000+13000w μηπως εκανα καμια μαλ@@@ και ειναι θεμα τροφοδοσιας? Ε δοκιμασε και σε αλλη μπριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα