Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ζuck προτείνε Βασικό μισθό για όλους. Αυτό που μας λείπει είναι ορδές εθισμένων στο Facebook να κάθονται και να πληρώνωνται χωρίς να κάνουν τίποτα. Με της διαφορά οτι το "χαράτσι" θα το πληρώσουμε εμείς. Σε λίγο θα μας ζητάνε συνδρομή για να μπορούμε να βλέπουμε πανω απο 10 posts την ημέρα.

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/mark-zuckerberg-universal-basic-income-harvard-commencement-speech-facebook-president-bid-a7757781.html

Zuck for President!!!! MAFGA (Make Facebook Great Again)

Δημοσ.

Οι επίσημες ειδήσεις για ενα περιέργο τρόπο είναι ίδιες σε όλα τα καναλια-εφημερίδες-site. Μόνο τα σημεία στίξης μπορει να αλλάζουν λίγο. Και υπάρχουν και τα 10000000000000000000000 sites που τα κάνουν copy-paste.

Οπότε βουρ... καντε το συνδρομιτικό... τα @ θα παρετε...

Το βλέπω από τώρα... μετα απο την αποτυχημένη απόπειρα ...

"Αποφασίσαμε να καταργήσουμε το συνδρομητικό μοντέλο ως προς σεβασμό στις επιλογές του αναγνώστη..."

Βλέπεις απο κάπου πρέπει να αρχίσουνε.....

Δημοσ.

Μεταχαράς να πληρώσω το insomnia (η ακόμη καλύτερα, τον ΜΕΓΚΑ ! ) για να διαβάσω έγκυρες ειδήσεις, όπως πληρώνω cosmote tv, ΟΠΙ, ΕΠΟΕ, euromusic, file sharing services, secure mail και μισθωμένη γραμμή 100 Mbit.

Αυτό έχει άμεση σχέση με το Net Neutrality.

Ναι μές θα οδηγάς Porsche αλλα θα έχεις διόδια κάθε 2 χιλιόμετρα και θα αναπωλείς τις εποχές με το Lada που πήγαινες Μαραθώνα για ημερίσια εκδρομή.

Δημοσ.

Μαθήματα σεξουαλικής εγκρατειας απο καθολικό παπα

Ενα τέτοιο πράγμα είναι οι ειδήσεις απο το facebook

Και αυτό μόνο κατά το Καθολικό Πάσχα.

Δημοσ.

καποιος που ξερει τι ειναι το paywall και ποσο απηχηση εχει ας κανει τον κοπο να πει και σε μας

Εγω πρωτη φορα το ακουω

To Paywall είναι ένα μοντέλο όπου ο κάθε αρθρογράφος να μπορεί να έχει άμεση πρόσβασή για το ποιός θα έχει κάνει Link στα άρθρα σου ώστε να μπορείς να ελέγχει τους συνδρομητές που θα έχουν πρόσβαση για να τα διαβάσουν.

Αυτή η κίνηση είχε αρχικά δοκιμαστεί απο διάφορες Online εφημερίδες στις ΗΠΑ χωρίς μεγάλη επιτυχία. Για να μπορέσει αυτό το μοντέλο να εφαρμοστεί θα πρέπει πρώτα να αλλαχτεί το Net Neutrality και τα Copyrights. Φαίνεται οτι το Facebook έχει μεγάλα σχέδια για αυτό.

Δημοσ.

Ναι μές θα οδηγάς Porsche αλλα θα έχεις διόδια κάθε 2 χιλιόμετρα και θα αναπωλείς τις εποχές με το Lada που πήγαινες Μαραθώνα για ημερίσια εκδρομή.

Μια BMW μου φτάνει, μη το πάμε μακρυά,

Διόδια ανά 2Km θα έπρεπε να ήταν οι δρόμοι με πλακάκια σβαρόσφκι και να ντρέπεσαι να τα περάσεις!

Δεν θα είχα Landa τότε, μερσέντα L series ftw :D

Δημοσ.

Οι ψευδείς ειδήσεις ξεκινάνε από την αμορφωσιά και τη βλακεία όσων τις αναμεταδίδουν χωρίς καν να σκεφτούν και να αξιολογήσουν πρώτον τι διαβάζουν και δευτερον από που το διαβάζουν.. πχ από το blog της Κυρά Νίτσας δε θα διαβάσω είδηση για το τι συμβαίνει στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου... άλλο να γράψει τη γνώμη της, σεβαστό αυτό, αλλά δε μπορεί να γράψει ή να αντιγράψει από μια ότι ναναι πηγή μια είδηση κι εγώ να το πιστέψω και να το μοιραστώ κιόλας!!!

Προσωπικά αυτός είναι κι ο λόγος που το facebook μου είναι σούπερ βαρετό και που μπαίνω σπάνια, δεν ακολουθώ πλέον κανένα που αναρτά βλακείες και χαζοβιντεάκια!!! ;)

Δημοσ.

Να, αυτο ελειπε απο το ιντερνετ.Να πληρωνουμε για να διαβαζουμε ειδησεις  :-D

Αν δινουν και μια ψηφιακη κοπια ταινιας τζαμπα θα το σκεφτομουνα

Και μάλιστα ειδήσεις που πληρώνουν και αυτοί που την προωθούν! Ο κόσμος όμως είναι τόσο πρόβατο που μια χαρά θα ακολουθήσει!

Μάλιστα κάποιοι θα λένε: "Εγώ φιλαράκι πληρώνω για να ενημερώνομαι, θα μου πεις εσύ για..."

Δημοσ.

Παντού λεφτά ζητάνε, τα παίρνουν από όπου μπορούνε, 'έλεος πια.

Αφού τέτοια αγοράζουμε.. καλά κάνουν και τα πουλάνε...

Βασικός νόμος της αγοράς.

Δημοσ.

Υπάρχουν τοπικές πύλες και ομάδες στο κοινωνικό δίκτυο που δημιουργούν και γράφουν ειδήσεις για το κοινό τους οπότε κι αυτοί πρέπει να επωφεληθούν...

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...