Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας...επειδή ψάχνομαι για κινητό και κοιτάω και από εξωτερικό κινητά τύπου Xiaomi, έχω ακούσει από εδώ και από εκεί να μιλάνε οτι πρέπει να προσέξω την μπάντα 800 γιατί μπορει το κινητό από εξωτερικό να μην την έχει...τι σημαίνει αυτό στην πράξη σε μένα? θα λειτουργεί το κινητό? θα έχει θέμα με τα ντάτα? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

το κινητό θα λειτουργεί

η μπαντα αφορά το 4g 

αν είσαι σε περιοχή που υπάρχει 4g μόνο με την 800αρα (σε ελεύθερη μετάφραση αν έχεις wind) ε δε θα έχεις 4g (θα έχεις 3g/2g ή ό,τι άλλο υπάρχει) 

τώρα για το τι σημαίνει αυτή στην πράξη σε σένα δε μπορώ να σου απαντήσω , παίζει ρόλο ο πάροχος , σε ποια πόλη περιοχή είσαι κλπ 

γενικά είναι καλό να την έχει :) 

• Like 2
Δημοσ.

το κινητό θα λειτουργεί

η μπαντα αφορά το 4g 

αν είσαι σε περιοχή που υπάρχει 4g μόνο με την 800αρα (σε ελεύθερη μετάφραση αν έχεις wind) ε δε θα έχεις 4g (θα έχεις 3g/2g ή ό,τι άλλο υπάρχει) 

τώρα για το τι σημαίνει αυτή στην πράξη σε σένα δε μπορώ να σου απαντήσω , παίζει ρόλο ο πάροχος , σε ποια πόλη περιοχή είσαι κλπ 

γενικά είναι καλό να την έχει :)

με καλύψατε άμεσα και πλήρως...ευχαριστώ πολύ παιδια

Δημοσ.

Πάντως αν θες Xiaomi για να είσαι καλυμμένος γενικά το πέρνεις από τους επίσημους διανομής με "καπέλο" βέβαια αλλά έχεις πολλά προνόμια.

Είναι αυτοί εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι να υπαρχει, αλλα στην περιπτωση μιας μεγαλης διαφορας τιμης δεν θα με απασχολουσε ιδιαιτερα.

Π.χ Το note 4 snap το εχουν οι επισημοι 229(αν δεν κανω λαθος), στα skroutzoμαγαζα ξεκιναει απο τα ~145(χωρις 800αρα) και απο κινα εχει βγει κ προσφορα στα ~110.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι να υπαρχει, αλλα στην περιπτωση μιας μεγαλης διαφορας τιμης δεν θα με απασχολουσε ιδιαιτερα.

Π.χ Το note 4 snap το εχουν οι επισημοι 229(αν δεν κανω λαθος), στα skroutzoμαγαζα ξεκιναει απο τα ~145(χωρις 800αρα) και απο κινα εχει βγει κ προσφορα στα ~110.

εχεις αγοράσει ποτέ από Κινέζο? (Aliexpress - Gearbest κλπ) μειώνουν το κόστος που αναγράφουν για να μην φαίνεται το κινητό και σε σταματήσει το τελωνείο?

Δημοσ.

εχεις αγοράσει ποτέ από Κινέζο? (Aliexpress - Gearbest κλπ) μειώνουν το κόστος που αναγράφουν για να μην φαίνεται το κινητό και σε σταματήσει το τελωνείο?

Εχω αγορασει απο gearbest/geekbuying και αρκετα πραγματα(χαμηλης αξιας) απο ebay.

Για 30 ευρω διαφορα θα το επερνα απο skroutzoμαγαζο, για 100 ειτε απο κινα ειτε θα κοιτουσα για κατι αλλο.

Ποτε δεν εχει σταματησει τελωνειο κατι, απλα εχει τυχει να με καθυστερησουν παρα πολυ καιρο (2,5 μηνες αν θυμαμαι καλα) και γενικα δεν αξιζει ολη αυτη η-πιθανη- ταλαιπωρια για τοσο μικρη διαφορα.

Και οτι και να κανεις παντα υπαρχει κινδυνος τελωνειου.

Δημοσ.

Τώρα τελωνείο περνάνε όλα .

Γι'αυτό είπα "καπέλο "

Πληρώνεις όμως τα εξής

Official Stable Verion

Official rom

OTA Update

Ελληνικά

Play Store(άλλα δεν έχουν )

800αρα μπάντα

2 χρόνια εγγύηση

Υποστήριξη από Info quest που συνεπάγεται ότι και να πάθει το φτιάχνουν Ελλάδα και δεν πάει Κίνα .

• Like 1
Δημοσ.

φιλε την 800αρα μπαντα την χρειαζεσαι αν μενεις επαρχια, αν μενεις σε μεγαλο αστικο κεντρο δεν σου ειναι χρησιμη. εγω εχω το redmi pro, μενω θεσσαλονικη κ πιανει 4g ΚΑΜΠΑΝΑ. :) και σε λαγουμια μεσα. Εχω q telcom που παταει στο δικτυο της wind.

Δημοσ.

Τώρα τελωνείο περνάνε όλα .

Γι'αυτό είπα "καπέλο "

Πληρώνεις όμως τα εξής

Official Stable Verion

Official rom

OTA Update

Ελληνικά

Play Store(άλλα δεν έχουν )

800αρα μπάντα

2 χρόνια εγγύηση

Υποστήριξη από Info quest που συνεπάγεται ότι και να πάθει το φτιάχνουν Ελλάδα και δεν πάει Κίνα .

Το καπέλο το πληρώνεις μονο για 2 χρόνια εγγύηση και δεν πάει Κίνα.

Όλα τα άλλα που αναφέρεις υπάρχουν σε όλα τα κινητά από όπου και να το αγοράσεις,

Εγώ κατά την γνώμη μου καπέλο 100€ δεν θα τα έδινα θα το έπαιρνα όπου είναι φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το καπέλο το πληρώνεις μονο για 2 χρόνια εγγύηση και δεν πάει Κίνα.

Όλα τα άλλα που αναφέρεις υπάρχουν σε όλα τα κινητά από όπου και να το αγοράσεις,

Εγώ κατά την γνώμη μου καπέλο 100€ δεν θα τα έδινα θα το έπαιρνα όπου είναι φθηνότερα.

Όλα τα άλλα τα είπα γιατί μερικά μαγαζιά "βαφτίζουν " την Global Version σε Global Edition .

Αλλά πάλι έχουν "μουφες" rom και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις αν δεν ξέρεις .

Και ναι σίγουρα δεν συμφέρει ή διαφορά 50-100€(ανάλογα )αλλά γι'αυτόυς που δεν ξέρουν και θέλουν να έχουν μια σιγουριά εκεί θα πάνε .

• Like 1
Δημοσ.

φιλε την 800αρα μπαντα την χρειαζεσαι αν μενεις επαρχια, αν μενεις σε μεγαλο αστικο κεντρο δεν σου ειναι χρησιμη. εγω εχω το redmi pro, μενω θεσσαλονικη κ πιανει 4g ΚΑΜΠΑΝΑ. :) και σε λαγουμια μεσα. Εχω q telcom που παταει στο δικτυο της wind.

άλλο το χρήσιμη άλλο το απαραίτητη

όχι απαραίτητη ίσως δεν είναι , χρήσιμη φυσικά και είναι 

εγώ που είμαι θεσσαλονίκη δεν έχω 4g σε κάποια μέρη στο κέντρο , υποθέτω αν είχε την 800αρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα 

και η 800αρα είναι για τα λαγούμια που λες :) , είναι για να έχεις σήμα σε τέτοια μέρη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...